• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Här kommer en uppdatering från mugglan som inte  lyckats logga in på bt. Det blir op imorgon, tid vet de inte än.

  • Lapinette

    Ja, tänk hur nervösa de måste vara ... . Hoppas de blir väl omhändertagna och får en empatisk och bra läkare.

  • Lapinette

    Pb - det är ju anledning till varför jag har planerat ett antal gånger (men ännu inte kommit till skott) att åka till Växjö - för att äta på PM & Vänner. Just nu är tanken att vi ska fira vår 5-åriga bröllopsdag där men ... det hinner ju ändras innan dess (planerna alltså).

    Parnassia - mugglan visste inte vilken tid det blir op imorgon.

  • Lapinette

    Vickan – trist med chefen för bra chefer växer verkligen inte på träd.

    Porchez – låter som det kanske är mer än bara en vän .

    Telis – ser att första dagen på jobbet inte var så himla bra . Hoppas det kommer att kännas bättre.

    Sweet – var härligt med beröm och kanske en framtida karriär?!

    Tinga – Svinalängorna är en bra bok. Gällande Anna Gavalda så har jag läst och tyckte om Tillsammans är man mindre ensam. Har även sett filmen som jag tyckte var ok. Försökte sedan läsa Lyckan är en sällsam fågel men kom aldrig riktigt in i den. Ska kanske göra ett nytt försök. 

    Jag läste ”hundraåringen” nu i julas och tyckte den var mycket underhållande och rolig. Boken jag läste innan var Igelkottens elegans som stundtals var lite ”tung” att läsa pga alla diskussioner om litteratur och filosofi men den tog sig mer och mer mot slutet och filmen kan jag varmt rekommendera. En trevlig, vacker, glad och sorglig historia.

  • Lapinette

    Och självfallet tusen tankar till mugglan med make!!!!

  • Lapinette

    Uppdatering från mugglan: Op gick bra enligt doktorn, nu väntar vi på utgången. Har lite sammandragningar,  bara det inte förvärras så är det nromalt. Ikvall vi kika med ul om de har överlevt.

    Min egen kommentar - tumhållning, tumhållning, tåhållning ... och hoppas, hoppas, hoppas!

  • Lapinette

    Och jag minns hur god första mackan efter IVF smakade och då hade jag bara fastat i typ 11 timmar .

  • Lapinette

    Skönt att mugglan har hamnat i bra händer!

  • Lapinette

    Why not kalops! Nu ska jag dra iväg och hoppelistudsa dvs dansa house. Byyyeee!

  • Lapinette

    Förstod att ni hade blivit uppdaterade gällande mugglan. Jag gick aldrig in igår och skrev men som sagt UL är uppskjutet till idag och jag håller tummar och tår. 

    Tinga – trist med mormor men vad skönt att du och din bror hann dit för att säga adjö. Minns mitt sista besök hos mormor (hon blev 92 år). Hon var helt väck och jag är inte säker på om hon förstod att det var jag som var där

    Sweet – gällande dina känslor/tankar över att vara hemma med barn så känner jag flera som tycker/känner som dig. Tror faktiskt att jag kommer att känna detsamma men vi får se … kanske kommer jag älska att vara hemma. Det ultimata skulle vara att få jobba ett par dagar i veckan och vara hemma resterande vilket jag är ganska så säker på skulle fungera på min nuvarande arbetsplats. Tänk om jag bara hade blivit gravid så jag kunde ha utnyttjat det också .

    Har även läst era tips med hur man roddar och planerar när man har familj och ska försöka komma ihåg. Själv är jag ju en ”planerare” ut i fingerspetsarna så jag tycker sånt är skoj att läsa. Och självfallet lagas det mat hos ”kalopsen” varje dag!

    Såg att ni efterlyste snaily, det gör jag med! Och sen tycker jag det var fasligt länge sedan nenne var här inne och busade.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!