• MSW

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Har jag kommenterat fruE s värde och septembers RUL? Härligt med positiva besked! Hoppas det fortsätter så!

    åh snorkis! Vilken dag! Kunde juh varit "lagom" nervpirrande för någon som inte har era erfarenheter med sig... Hoppas att hon sprattlar på bra i magen ett tag till!

    ego: var och tog nya blodprover idag.. Så nu är det mina jobbigaste dagar, när jag väntar på svaret.. :-/ ska snart in till VC då det verkar som att A återigen har svinkoppor, och eftersom de har stora streptokock problem på dagis hoppas jag på penicillin fast det inte är lika illa som sist...

    kramar till alla!

  • MSW

    Förresten Bs, finns det inte typ någon hemsida där man kan köpa ett presentkort och så kan den man ger det till själv välja vilken tidning man vill prenumerera på?

  • MSW

    Åter från VC, med en penicillin smörj som lokalbehandling mot svinkoppor bakom ena örat! Inget dagis på resten av veckan! Har ändå inga fler "måsten" i skolan, men lite uppgifter som ska hinnas med.. Hoppas att lillasyster kan rycka ut som barnvakt!

  • MSW

    Mugglan: fantastiskt hur långt ni har kommit! Vad är det, typ 1,5 vecka till ert mål, v 34?

  • MSW

    Fossing: klorhexidin inhandlades förra vändan.. Nu blir det tvätt med det plus penicillin smörjet två ggr om dagen i fem dagar.. Sen hoppas vi att vi slipper det ett tag.. den receptfria krämen har vi inte testat..

    snigeln: stortgrattis till husköp!! vågade ni lägga skambud?

  • MSW

    Trist cicci, att det inte blev som du tänkt, men nu har du juh en massa nya bra förslag!

    oupsie: skönt att ni blev nöjda med försäljningen! Jag kan se att det finns en blogg men är inte inbjuden.. Vill också gärna läsa... Annars finns juh hemliga gruppen på fb, fast där har juh inte heller alla tillgång..

    är hur seg som helst idag... Så har inte ens kommit mig för att försöka få ngt plugg gjort...

    oms: kram! Hoppas det blir lite lugnare omkring dig snart!

  • MSW

    Fossing: man kan blanda de olika alltså? Får väl se hur det går med denna, han har juh inte direkt hunnit få några blåsor denna gången, jag hoppas att penicillin salvan hjälper.. Den skulle iaf vara mjukgörande också, eftersom han har typ spricka/or bakom örat...

    Ang virkning vet jag inte om jag just gjort mormorsrutor någon gång, men har virkat en filt av större modell, en till A under tiden han var i magen.. Och några dukar.. Jag är däremot väldigt sugen på att lära mig sticka strumpor, men har inte riktigt tagit steget, är inte alls så hemma med stickningen som virkningen...

    nahe, har inte lämnat bort sonen för att sitta här, utan för att få lite plugg gjort... Kram på er!

  • MSW

    Dags för uppdatering.. Alla som inte är med, säg till så lägger jag till er..

    Bf-lista
    Muggles 3/6
    Snorkfröken 3/7
    Snartis 11/8
    MSW 13/11

    och så klart inga kommentarer på Facebook..

  • MSW

    Tack för grattis! fick "äntligen" ok från maken att skriva det här igår..

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!