• MSW

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    BF-lista

    Gosnosen 7/3 2011

    Var längesedan jag la in den, men nu var det inte många på.. Ni andra får säga till om ni vill vara med..

    Lycka till Gosnosen när det väl blir dags!

  • MSW

    Fan, värdet hade sjunkit mer.. Alltså precis det jag var rädd för!

  • MSW

    Ang mina värden så är det juh fortfarande mina trombocyter/blodplättar som är (minst sagt) besvärliga... Nu är de nere på 30, de senaste blodproven har de sjunkit med ca 20 varje gång och gör de det nästa gång med så är de lika usla som innan borttagning av mjälten.. Alltså mitt worste case scenario innan operationen.. Jag tror inte att det finns så många alternativ på vad man kan göra åt det.. Ska ta nya prov om en månad tror jag..

    ang dagis valde vi det enda som finns här i byn där vi bor.. Är väl ganska nöjda för det mesta...

  • MSW

    Och, jag har inte fått någon förklaring varför de sjunker, men nu när de sjunker konstant (vad det verkar) så sorteras de väl "helt enkelt" bort någon annan stans...

    annars önskarjag att alla sjuklingar kryar på sig!!

  • MSW

    Vickan: mina trombocytvärden har varit dåliga i minst 10år, mjälten opererades bort med förhoppningen att de flesta trombocyterna sorterades bort där, och man då kunde få upp värdet.. Klarnade det något eller? Alltså, lite svårt att skriva och förklara kort, och tänker att långa hitstorien tar lite väl mycket plats.. Muntligt hade känts enklare..

    mugglan:läskigt med sammandragningarna! Tur att det inte var någon fara! För min del skulle det inte förvåna mig det minsta om du får gå tiden ut! men tummarna hålls för v 34 iaf!!

  • MSW

    Låter juh bra med "skvallret" om fruE! Hoppas hon tittar in snart..

  • MSW

    FruE: *får nästan en tår i ögat* heja b1&b2!! Gosa in er ordentligt nu!!

  • MSW

    Vickan: Sjukdomen är en form av blödarsjuka kan man säga, så syptomen är juh att det blir mycket blåmärken, riklig mens, och att det är svårare att få stopp på blödningar.. (fast det blir mest akuta symptom om trombocyterna sjunker under 20) och innan op låg jag omkring 10..

  • MSW

    Koko: jag har inte pratat med doktorn, men tvivlar på att det blir någon åtgärd, och är absolut inte säker på att jag skulle nappa även om hon har någon idé.. Har mest känslan av att ingenting som hittills testat har funkat, så varför skulle något annat göra det.. Har typ alltid svarat bra i början, men sen sjunker det snabbt igen.. Och lycka till imorn!

    Nu är det snart äntligen dags för desperat housewifes, sen sova också hoppas jag att jag får ha en bättre dag i morn! Idag skulle jag helst bara sitta i ett mörkt hörn!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!