• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    AM - ahhhhhh.... ska vi inte ta en lunch snart där även Hektor får följa med?

  • Lapinette

    Piggelin – vaniljkokta morötter … låter inte gott! Gillar inte kokta morötter huvudtaget och så tycker jag att en efterrätt ska vara en efterrätt dvs inte alls nyttig .


    Klockarbol – vad fint ert kök kommer att bli! Kanin smakar inte helt fel men av vissa skäl så äter jag det inte eftersom jag inte är någon kanibal .


    Snorkis – tycker det låter helt normalt med ditt psykbryt. Tror det bara är bra att du känner och får utlopp av dina känslor istället för att bli apatisk och stänga allt inne. Maken dansar inte alls utan är mer den där typen som hänger i baren. När han dansar blir det i stil med Pulp Fiction. Dock dansade han cha-cha med mig som bröllopsdans efter idogt tränande .

    EA – helt rätt där med att två embryon inte ökar chanserna till graviditet. Har ni funderat på att långtidsodla några av de ni har i frysen?


    Vickan – jag lägger alltid budget (i Excel så klart!). Har gjort budgetar sen jag flyttade hemifrån och började jobba. Försökte även lägga en total budget och inkl. maken men insåg efter något år att det var hopplöst. Blev ju tvungen att fråga honom om saker varje månad. 

  • Lapinette

    Vinkar till Cicci!!! Själv sitter jag och tittar på utbildningar. Måste hitt'på'nåt då det känns som jag stått totalt still de senaste 6 åren intellektuellt. Tittar på allt från japanska till ekonomi/marknadsföring.

  • Lapinette

    AM - jag har suttit "insnöad" de senaste 5 åren och har verkligen inte gjort ett dyft för att utvecklas. Tidigare läste jag åtminstone språk kvällstid, gick 2-årig utbildning på IHM och var supertaggad. Tittade konstant efter nytt jobb etc. Nu har jag somnat in och framför allt prioriterat privatlivet först genom att pendla på distans, sen bröllop och därefter genom att försöka bilda familj ... vilket ju var ett jäkla onödigt och hopplöst projekt.

  • Lapinette

    AM - ångrar ju självklart inte att vi har försökt utan mer att jag har låtit allt annat i livet stå still under denna period. Har visserligen njutit så gott det gått av livet men rent yrkesmäsigt har jag inte gjort ett smack då det hade passat perfekt att vara mammaledig från mitt nuvarande jobb. Har ju någonstans trott och hoppats på att vi skulle lyckas.

  • Lapinette

    AM - behöver kanske inte svinga så mycket utan mer komma på vad jag vill göra. För mig så är ju småbarntiden framför mig och jag vill helst ha tid för den (inte göra karriär). Desto större ånger över att jag inte gjort något dessa år då jag hade "tid".

  • Lapinette

    Men ska inte gråta över spilld mjölk utan det är bara att försöka bena ut vad i fasen jag ska bli när jag bli stor. Sen tror jag det blir svårt att hitta något nytt jobb ... 40 år och gift i 5 år .. så klart hon ska ha barn!

  • Lapinette

    AM - ja du har sörjt din mamma och jag barnet som aldrig blev av. Jag kunde ha satt fart 2010 men jag tror jag behövde ett år till på mig för att landa efter alla IVFer och misslyckade försök. Nu känns det som jag har gjort det .. landat alltså.

  • Lapinette

    Cicci - tanten kom precis lagom tills vi skulle åka till svärmor och eftersom vår ena väska inte behaga komma blev jag utan värktabletterna ... men det visade sig att svärmor hade en uppsjö som jag kunde ta istället .


    Piggelin - låter som ett mysigt nyår!

  • Lapinette

    Cicci - jag vet att du hoppas . Ha en skön kväll. Själv ska jag hoppeli-studsa till lite skön housemusik innan jag går hem och dör i soffan med maken. Kanske blir det att se första Milleniumfilmen ikväll. Mys-mys!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!