• _koko_

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Har inte varit inne alls här på ett tag eftersom jag inte känt att jag haft tid att skriva, och då ville jag inte läsa heller. Knäppt, och dumt, ska sluta med det.

    snaily - Hejja dig och hejja yngla!! Och klart du ska söka jobben, man vet aldrig!!

    tinga - Håller tummarna för att de rullar ut röda mattan i vården för er nu utan att ni behöver bråka!

    telis - Jag vet inte ens vad mina parfymer heter... Den jag gillar bäst är en långsmal röd trekantig flaska som sambon köpte till mig (efter flera års tjat från min sida, haha), ENDAST på utseende! När jag var yngre var det min pappa(!) som köpte alla mina parfymer (han reste mycket och handlade utomlands), och då var det mycket citrusdofter som gällde. Men det var alltså inget tips utan bara kuriosa.

    Här är det mycket just nu, men det lägger sig nog om nån vecka eller så, både på jobbet och hemma. Sen är det midsommar och lite semester, sen en veckas jobb till och sen 5 veckor ledigt! Inga planer ännu, vi kommer nog vara här i krokarna större delen av tiden. Dvs akta er kära trådisar, plötsligt står jag på trappan och knackar.

    Jättetrist att missa picknicken på lördag, men det är inget att göra åt, jag kan helt enkelt inte.

    Kram på er!

  • _koko_

    ore - 7000 spänn för en blandare??? Han måste VERKLIGEN vilja ha det där ljuset... Men jag kan se något praktiskt med det också - för barnen - för visst var det så att den lös rött när det är varmt vatten? Lättare att lära dem att man kan bränna sig på det röda, än "när man vrider kranen åt ett visst håll".

  • _koko_

    (fast det är ju samtidigt en enda blandare, trist om de då tror att allt vatten är safe så länge det inte lyser rött om det...Nä, jag återgår nog till att tycka att ni är lite galna )

  • _koko_

    Nej, men BS, domningar, det hade jag helt missat??!! Är det ingen som tror att det har med ditt diskbråck/din rygg att göra? Jag har ju en domning i framsidan på höger ben. Det var så mitt diskbråck upptäcktes och domningen är fortfarande kvar ett halvår senare... Inte säkert att jag någonsin blir av med den. Som tur är påverkar det inte funktionen nånting utan det bara känns läskigt när jag tar på huden.

  • _koko_

    BS - Kollade de vitaminer och mineraler också? Jag har ju B12-brist vilket yttrade sig i en enorm trötthet, blåsor i munnen, glömska, illamående, håglöshet etc. Efter 2-3 dagar med tillskott mådde jag bättre och efter ett par veckor var jag som en ny människa. Jag funderade faktiskt också på MS ett tag...

  • _koko_

    snaily - Det låter ju nästan så tyvärr. Tillsammans med det här: "Du som har ett barn under åtta års ålder eller barn som inte har slutat första skolåret, har rätt att förkorta den normala arbetstiden med upp till en fjärdedel" Fast jag VET inte, bäst är kanske att ringa försäkringskassan?

  • _koko_

    Fast allsmäktige FL säger att arbetsgivaren inte alls kan neka så länge barnet är under 18 månader.

  • _koko_

    AM - Jag tror att du har satt huvudet på spiken. Man gör en anmälan om föräldraledighet, och sen begär man ut X dagar per vecka eller så, och jobbar resten, och så länge man inte gör en ny ANMÄLAN utan fortsätter plocka ut dagar i anslutning till de senaste begärda, så gäller det som en period. Låter ju rimligt.

  • _koko_

    oms - Men vad många medicinska mysterium vi har i tråden just nu, smittar det också via nätet?? Hoppas ni får rätsida på det snart, men skönt att du inte känner dig påverkad av det iaf.


    Hej Tinga! Jag skulle egentligen vila en stund innan dagishämtning (jobbar hemifrån och fick massor gjort på förmiddagen så jag tänkte jag skulle unna mig det nu när jag är gräsänka över helgen), men så kom det lite annat emellan, och då passade jag på att hänga här med er en stund också.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!