• viktualia

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    PB - nu har jag också röstat... bort med bellanfjant!

  • viktualia

    Fossing - jag köpte två från Icas eget bageri.. istället

    Hattis - GRATTIS!!

    Skor - vad ska man köpa för första-par-skor till små troll?!? *nyfiken*

  • viktualia

    AM - just det... nu minns jag... det här har vi pratat om förut..  Och då var det nån som tipsade om att prova dem i affär och shoppade dem på Ellos! Återkommer när jag lyckats!

  • viktualia

    Kängu - rörig upplevelse!

    AM - poängen med Ellos är ju att man alltid får en massa rabatt där... men så kom jag just på att Kavat tillverkas inte våldsamt långt härifrån. De hade till och med outlet. Får se om det avgår nån delegation dit....

  • viktualia

    Brudsommar - Ellos säljer märkesprylar - bland annat Kavats barnskor. Så det blir samma varor men förhoppningsvis lägre pris... (för 600 spänn för ett par skor som Trollet kan ha nån månad känns lite saftigt... ska han matcha sin mor i skostorlek så lär det blir ett högt skokonto....)

  • viktualia

    Koko - kraaaaaaaaaaaaam på dig gumman!!!!

    Och du har nog rätt angående skorna... själv ärvde jag mest skor av brorsan.. ha ha... även om han är yngre än jag.. han köpte en massa skor när han hade stl 43 men fortsatte växa. Själv drar jag 41 och har med hjälp av sulor kunnat använda och slita ut brorsans 43:or. Bland annat ingick tre par tygskor av typen "avklippta basketkängor" - perfekta skrotskor när man paddlar, badar på jobbiga ställen osv... och japp... det var ju givetvis i vuxen ålder. Brorsan drar numera 47.  (Apropå onödiga historier)

    Frullan - låter som att du också behöver en jättekram!!!

  • viktualia
    _koko_ skrev 2011-03-09 09:55:56 följande:
    AM - Grattis! Jag blev ju tvungen att räkna jag med och insåg att jag fyller 400 i sommar - tänk om jag hade missat det?!!
    och jag missade det... attans... befinner mig på 407 månader just nu...
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!