• MSW

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Hej igen!

    Jag tror att jag får ta upp allergimedicin frågan med bm, antingen maila eller om jag tar det när vi ska dit om en vecka.. Fast sen blev jag lite sådär, för hon på apoteket sa att många allergimediciner blir man trött av, och det är juh nästan det som är det värsta med hur jag har det nu, och då kan det juh nästan kvitta... Jag har juh aldrig reargerat så här mycket, även om jag ibland misstänkt att det nog är något jag inte tål för att näsan har runnit, typ förra försommaren.. Så därför har jag juh ingen koll alls! Ore: om du får tillfälle får du gärna kolla vad det bekantingen har heter.. Vickan: han hade väl inte så bra koll kanske, eller ville inte börja leta, han täntke nog att någon receptfri som man får ta borde finnas... Jag vet inte..

    Nu sitter jag på sjukhuset förövrigt, och väntar på provsvar ifall det ska bli behandling eller inte idag.. Men när jag ändå är här kan det juh lika gärna "ta rubbet" känner jag..

    Ore: Vi var på Kolmården i fjor i början på sommaren då var juh A typ 1 år och nio månader, och vi trodde väl inte att han skulle ha så särskilt stort utbyte av det hela, men vi åkte med hela makens familj så vi tyckte att det skulle vara värt det iaf.. Men han tyckte att det var roligt och pratar fortfarande om aporna som var arga för att de inte fick gå ut, och vill gärna ha kolmården tröjan som vi köpte där.. Så nu ska svärföräldrarna bjuda oss dit i år med.. Hur gammal är din lillkille? Eller blir när ni tänker åka dit...

    Cicci: Tycker också det låter mysigt med 4H utflykt! Tyvärr har vi ingen sådan i närheten av oss.. Annars hade jag absolut kunnat tänkt mig att "få in" A i en sådan verksamhet.. Fast å andra sidan har mina morfäldrar ett torp med lite får, höns och kycklingar och kaniner, så vi kan juh hänga där om det skulle vara så..

  • MSW

    Vet förövrigt inte om jag direkt har någon åsikt i frågan om öppet eller stängt forum, men blir det så vill jag juh såklart gärna följa med!

  • MSW

    Liten: Bra med budgivning, och skönt att ni nått upp till godtagbart pris, då blir juh allt annat (mesigt eller inte ) bara en bonus!

    Har egentligen med mig datorn för att plugga, men jag tyckte att jag hittade en hel del från en annan uppgift som jag kunde använda, så då hade jag juh helt plötsligt gjort massor och förtjänade att ta en sväng på nätet ist..

  • MSW

    Ore: Ja, vi har hade det jättebra när vi var där iaf! Så det kan ni absolut fundera på tycker jag!

    Hade det inte blivit kolmårde för oss i år hade jag nog velat åka till Borås djurpark ist..

  • MSW

    Parnassia: Låter härligt! Inte det minsta avis... Nääääedååå....! Förstår att du längtar efter dina flickor...

  • MSW

    Gomorgon! Då ska vi se vad jag kommer ihåg att kommentera, förmodligen bara hälften!

    mugglan shit vad mycket barn du har i magen?! men att de inte förstår att det är dags att lämna ettan nu!! Sover du fortfarande lika uselt?? Kram!!

    snorkis, skönt att allt såg bra ut, men jobbigt med ontet! Opererar de blindtarmen "som vanligt" vid grav? Om det nu är den...

    hattis, härligt att kepsen växer och frodas!! Tråkigt att sparkarna slutat kännas, förstår att det ledde till oro!

    pb: kram! Hoppas huvudvärken går över,NU!!

    oms: spännande eventuella planer! när räknar du med att livet ska snurra lite långsammare då? Kram!

    igår kväll klarade vi i familjen av vårt femt vårdbesök på tre dagar, genom att vi åkte till akuten med A! Han hostade nästan oavbrutet, och när han lyckades andas så var andningen jätteansträngd! Han fick andas in något där och så fick han kortison.. Vi fick dessutom airomir (luftrörsvidgande som man inhalerar) som vi ska hämta ut idag och hon skickade remiss till barnmottagningen för vidare utredning, antagligen är det någon slags förkylningsastma, vilket vi har misstänkt ett tag... I natt (och fortfarande) har han sovit hur gott som helst och är inte det minsta avstängd i andningen! Skönt! Idag har vi tagit ledigt och ska åka och hälsa på en kurskompis som är amatör fotograf och ta lite kort som vi kan göra förstoring av och rama in och ge maken i födelsedagspresent! Se om vi lyckas hålla det hemligt sen! Ha en bra dag!!

  • MSW

    Och smint: skönt att ni kunde hälsa på mamma, och hoppas att det fortsätter åt rätt håll!

  • MSW

    Hej hej! Slänger in ett gäng kramar!

    ore: det är kanske möjligt att han påverkas extra när det är pollen, men han har alltid hostat jättemycket när han är förkyld.. Förmodligen har det varit flera gånger vi kunnat(borde?) sökt för det, men nu igår blev det av, och riktigt så illa som igår har det kanske inte varit innan!

    snartis: tack för meddelandet!

    nenne: ja, tack det vore skönt att piggna till lite här i familjen! Mår illa gör jag inte så mycket, får mer bara känslan att NU måste jag gå till toa och kräkas! Idag hann jag med en kräkning före frukost och en efter! *suck*

    nu blir det grillning, som vi inte hann med igår när det blev akut besök ist!

  • MSW

    Skålar med Ore! ( I sådan där blåbärsdricka från Systemet som jag är sugen på att testa, men inte har gjort än)...

    Igår var jag totalt däckad av täpptnäsa och tjock i halsen, kan det kanske bero på att jag spenderade större delen av dagen utomhus igår? Ett ganska säkert tecken  på att det är allergi som är problemet va..? Jaja, sov ändå hyffsat i natt med tanke på hur jag mådde när jag gick och la mig... Och idag är jag inte alls lika dålig, som tur är för jag har rätt mycket plugg att få färdigt idag, och idag tänker jag sitta inne och uggla hela dagen!

    Ikväll har vi tänkt berätta för A om vad som är på G här, eftersom det känns som att det börjar vara för mycket runt omkring det hela nu, men läkar besök och att jag kräks och så.. (kräktes i morse också, och när A såg det ville han också, så han lutade sig över toan och låtsades kräkas han med *fniss*) Se vad han säger om det, förmodligen reargerar han väl inte alls så mycket som vi tror, han förstår juh inte vidden av det...

    Liten: Så nu behöver ni inte vara nervösa mer då! Vad skönt!

    FruE: Skönt att det går åt rätt håll med ljuset! *kramar*

    Nahe, nu ska jag väl sätta igång och plugga lite med... Eller kolla facebook kanske först också....

  • MSW

    Nenne: Vet att min syrra har någon modell, men ingen aning om vilken, men jag tror att hon köpte den från blocket eller ngt sådant typ, så den blev lite billigare.. Har du kollat det? (då kan man juh hitta en bra begnad från ett bra märke för inte lika mycket pengar, tänker jag..) Mysgit att jobba hemifrån! Läskigt med nästan fallet ur sängen! Första gången A trillade ur sängen lyckades han ramla så att han fick näsblod, nåågot skakad mamma efter det..

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!