• MSW

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Låter som härliga semesterplaner!

    På midsommar har vi bjudit hit folk, vi blev tillslut 15 personer (varav 6 barn där de äldsta är fem år), lite knytkalas eller så typ.. Sen tänkte jag att jag och A ska vara med och dansa runt midsommarstången på vår hembygdsgård.. Ös-ösregnar det så får vi väl se om vi struntar i dansen..

    Vi var och tog en första titt på vagn idag, och jag vet inte alls vilken modell vi kan tänkas gilla.. Hade juh en (lånad) mistral S med A som vi väl egentligen var ganska nöjda med.. Vad var det Oupsies vagn hette? Och har ngn hört talas om ngt märke som heter 4me by sba (tror det var så??)? Den hade relativt stora svängbara hjul.. Och, vi tänkte att vi helst ville ha en sittvagn med mjuklift, eller hur mäckigt är det med att man byter från liggdel till sitt del?
    Eftersom vi som sagt lånade vagn till A så var vi inte alls inne i denna svängen då..

    Nahe, nu ska jag nog flytta tvätten från maskinen till tumlaren, och sedan gå och titta på maken som lägger golv i hallen (det sista förutom lister/dörrfoder) innan vi är klara där!

    Jag passar förresten på att önska glad midsommar, så att jag inte missar det!

    Många kramar på er!!

  • MSW

    Åh, parnassia, spännande med dvderna! Vad är det för några? Funderar på det i tre års present till A..

    Ang lift till vagn, så funderade jag lite på hur det förmodligen kommer fungera med vagn och så.. Då konstaterade jag att vi sällan kommer att släpa in vagnen, eftersom vi har en ganska brant trappa med 5-6 steg.. Så det är nog mer ett krav än ett önskemål med lift..

    Vi pusslade juh ihop "skånerunt" semester förra året, men det blir juh inte alls samma avstånd som att bila i Europa..

  • MSW

    Hej hej!

    har också haft en bra midsommar helg, dock blev midsommarfirandet betydligt lugnare efter några sena återbud! Men väldigt trevligt iaf! Ons-tors tillbringade vi på Kolmården, och även om vädret kunnat vara bättre hade vi tur som klarade oss med bara en regnskur.. Idag jobbar maken igen och det är lite vardag igen.. Idag har jag hunnit att låta bli att svara när en släkting vi inte vill ha ngt att göra med ringde, pratat med FK och kräkts! Nu tänkte jag ta tag i lite tvätt.. Är förresten halvvägs nu (19+3)..

    hoppas alla sjuka blir pigga och att klängighet blir bättre.. Här har vi kommit in i att A nästan bara bråkar med sina kusiner och inte alls är sitt vanliga glada goa jag.. Utvecklingssprång/trots i kombination med svartsjuka är vår gissning..

    kram till snorkis familjen!!

  • MSW

    Tinga: härligt med kort och långsiktiga planer!! Och cred för allt slit hittills!

    Här varvar vi lekplats häng med att kolla på "Blixten"(filmen bilar alltså) A's favorit film.. Snart kan vi den nog utantill..

  • MSW

    Hej alla!

    Har ngn av er erfarenhet av minimundus bärsjal? Är en lång trikå sjal.. Är den bättre/sämre än någon liknande? Och vet ngn vad de kostar ungefär om man köper i butik? Har fått "span" på en begagnad för 200 (plus frakt antar jag..)..

  • MSW

    Picknickar låter härligt! Fast jag blir inte så sugen på allt ni skriver.. Är det inte ngt som "faller mig i smaken" precis nu så blir jag bara illamående av tanken..

    Förresten AM, cravingteorin, hur är det med den nu igen? Jag har egentligen inga särskilda cravings, men klarar inte av sötsaker alls, så minns jag inte att det var med A.. (skit bra, då det helt plötsligt går hur bra som helst att hoppa över, eller bara ta lite..)

    Igår var vi hos doktorn med A efter remiss som de skickade när vi var inne på akuten med honom för någon månad sen då han hostade näst intill oavbrutet.. Vi fick en inhalationsmedicin till utskirven och så gjorde de pricktest, och han var (i nuläget) inte allergisk mot ngt av det som de testade!

    Vet någon vad Oupsies vagn(var det väl med stora svängbarahjul?) hette? Annars är vi nog inne på en Teutonia fun, men tänkte kolla på babytravels fyrhjuliga variant också, ngn som har ngn input på den?

    Var egentligen inte meningen att vara så här ego... Men när man läser kontinuerligt och bara skriver ibland så blir det så himla svårt att komma ihåg vad man vill skriva..

    Förresten, har nog inte kommenterat det, men Snaily, jag diggade verkligen din strategi hos BVC!! Heja heja heja!!

  • MSW

    Liten: Trikåsjalarna verkar om jag förstått det rätt är trikåsjal bra när de är mindre, så om det funkar med sjalandet, så får man kanske köpa en vävdsjal sen isf.. Men det är juh klart som du säger, oftast vet de juh inte själva vad de vill.. Vart sitter blåsorna? Är det enkelt att tvätta dem menar jag, isf kan ni väl köra på det.. Annars så går det juh snabbt över av medicinen om det är svinkoppor...
    Trist att massagen inte var bra..

    Ore: Ah, tack, ja den tycker jag mig känna igen också.. Får väl se om vi kommer fram till ngt i vagn frågan så småningom..

  • MSW

    Vinkar till alla och skickar kramar! Kändes som vanligt att det var mycket jag tänkte kommentera, men minns inte alls nu...

    jo förresten, nenne, här tror jag också att maken är i större behov än jag att prata igenom förlossningen.. Han tyckte inte det var särskilt kul att se allt blod jag förlorade, och att situationen sedan blev akut och "bebis till pappa" och i väg med mig utan att alls hinna med att få ngn information över vad som egentligen hände...

    dags att hämta hem min fining-kille som i morse deklarerade att han "älskar bebisar" är inte helt säker på att han kommer behålla den inställningen när bebisen väl är här...

  • MSW

    Bf-lista
    Snartis 11/8
    MSW 17/11

    TYckte det vad dags igen.. Sen har jag för mig att det skrevs ngt om ngns BF (start kanske?) Men ni som känner er manade för säga till mig ifall ni vill komma med!

    Porchez lycka till med allt det där som du inte vill tala om än!

  • MSW

    Har också den boken, och precis som Telis gillade jag den inte alls, så man kanske skulle passa på att sälja den nu då innan augusti när akademibokhandeln får in dem igen? *fniss*

    Skickar en kram till snorkis m familj!

    Idag är jag så himla trött på att vara täppt i näsan! Har varit förkyld typ en vecka och innan dess hade jag ont i halsen i tre dagar..
    (jaja, förkyldningar går över, jag vet, men just nu är det bara skit jobbigt!)

    Och idag är jag glad för att jag såg genom magen när bebis-bus sparkade. Och jag lyckades till och med filma det lite, så jag kan visa maken, annars sparkar bebisen aldrig när han är i närheten, så han är lite sur på den...

    Var inne på sjukhuset igår för att få min "påfyllning" och den semester vikarierande (antar jag) doktorn tyckte att det var svårt att avgöra om det verkligen har någon effekt, och tyckte därför att vi skulle vänta tre veckor ist för två på nytt blodprov och ev påfyllning, det tyckte jag var jätteskönt, sen kan min ordinarie doktor ändra det om hon tycker, men det hoppas jag inte.. Sen är det väl kanske inte så bra egentligen om det inte ger ngn effekt, men samtidigt så är jag inte själv så oroad under själva graviditeten.. Dessutom är det en betydligt lägre dos än när jag väntade A så det är juh möjligt att det skulle ge effekt vid större mängd...

    Och jag fortsätter på ego-spåret, drömde i natt jag födde bebisen, hemma hos mina föräldrar och helt själv typ.. Tror att jag ska försöka dra ner på antalet förlossningsberättelser jag läser... Det bästa med att bara drömma att man föder barn är att det är ingen smärta inblandad what so ever..

    Kram på er!!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!