• MSW

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Snabb fråga: ni som ätit lergigan, har ni kännt er yra? Och kan det isf vara övergående?

  • MSW

    Oupsie: okey, har bara ätit en tablett igår och en idag på morgonen, först kändes det bara när jag reste mig, typ som när man har lågt blodtryck.. Men sen har jag känt mig lite allmänt yr också.. Yrsel står som bieffekt.. Får väl för det första se om de hjälper mot kräkandet, sen om det är värt att ha yrsel, om det nu fortsätter..

    jag blir också nästan lite avundsjuk på ert vikt-projekt! Även om jag egentligen är ganska nöjd med startvikten innan graviditeten, (och har ännu så länge inte gått upp mer än fem kilo).. Hoppas att jag ska ha tid(och motivation) att ta tag i träningen igen efter graviditeten sedan!

  • MSW

    Snartis: låter lite som att välja mellan pest och kolera.. Ont eller må dåligt!

  • MSW

    Men snartis! Hellre en gång för mycket! Och hur har det utvecklats??? Hoppas det är/var på G!! Kram

  • MSW

    Ja här är verkligen lugnt!

    Am: ha det så bra på landet!

    Extra kramar till snorkissons! (Om jag inte har helt fel är/var det väl nu i dagarna S födelsedag/årsdag?)

    Så har helgen snart gott! Har delvis haft absolut noll energi, delvis fått en del gjort! Nu jobbar maken sista veckan innan han/vi har fyra veckor semester! Dessutom har vi kollat en hel del på "Norge-nyheterna" och många tankar går dit, det finns liksom inga ord för det!

    kram kram!!

  • MSW

    Porchez: det verkar som du haft en tung helg (vad jag förstått på fb)! Dela med dig om du vill!

    Snartis: skickar ett lycka till om det skulle dra igång rätt vad det är, och önskar att du får må så bra det bara går fram tills dess!

  • MSW

    Hej hej!

    Borde det inte vara dags för snartis att titta in lite regelbundet och tala om ifall hon är hemma fortfarande eller inte? (eller har det redan hänt ngt?) Vilken dag var det du skulle träffa BM?

    Här är det lugnt, ikväll blir det grillning i lekparken med lite grannar och så!

    Har lite inre intresse konflikt, boa-känslorna har slagit till, men jag har juh ganska långt kvar (är i v24) så det känns liksom lite väl tidigt att börja plocka med spjälsäng och så.. Har iaf börjat greja med lite album på A som jag hela tiden tänkt göra, och det verkar vara en bra idé att försöka hinna med innan nya bebben kommer! Iaf så läste jag lite i min "dagbok" från när jag väntade A nu och insåg att jag hade ungefär precis samma känslor vid denna tidpunkt då med! Haha, tänk att det kan vara så?! Iaf, så ska vi åka till gekås ngn gång under makens semester, så nu tänkte jag höra om det är någon som har "Gekås-listan" som florerar här med jämna mellan rum, så att vi inte "missar" ngt bra..

    Vi har iaf bestämt oss för att det blir en teutonia fun, ska bara bestämma oss för vad vi vill ha för färg på den sen blir det att beställa den! (från en tysk sida tänkte vi, ca 2000:- billigare än att köpa i butik i Sverige)..

    Hoppas alla har det bra!!
    Kram

  • MSW

    Jösses, varje gång jag är inne och skriver ngt så  tänker jag att jag  inte bara ska skriva om mig själv och mitt, och så blir det ändå bara det varenda gång!

  • MSW

    Kikar in.. Snartis: var väl ändå lite hoppfullt, är du i v 38 på tisdag då eller? Hoppas du får njuta av helgen.. Eller att lillebror väljer att titta ut!

    Någon som minns vilken sida smint rekommenderade för barnvagnsinköp?

    Många kramar!

  • MSW

    Noterar extra regnskydd modell "keps"! Och Vickan, det lutar åt mörkgrå för vår del också.. Nu börjar det bli dags för lunch här, seb får det nog bli en promenad.. Vi sov till strax efter nio idag, så hela dagen blir lite förskjuten och förslöad!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!