• MSW

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Låter som att träffen blev lyckad! (som vanligt!)

    håller tummarna för Izzies doktorsbesök idag!

    och på onsdag får ni gärna hålla en tumme för oss! Ska på TUL och titta så att moderkakan inte längre är i vägen! Juh närmre onsdagen kommer juh mer nervös blir jag, dels för att det ska behöva bli kejsarsnitt och dels för att bebisen ska visa sig alldeles för liten.. (och så är jag lite nyfiken på om det går att se om det är en hon eller en han, fast vi kommer nog inte fråga, bara försöka se själva..) Ska iaf bli skönt att få reda på förutsättningarna!

    Idag är det tenta plugg som står på schemat.. Så får väl försöka ta tag i det..

  • MSW

    Och om det ryker in mycket när man försöker tända brasan (trots att spjället är öppet) kan det hjälpa om man har ett fönster öppet.. Ngt med draget antar jag..?

  • MSW

    Är i v32, och från bröjan var det bara tänkt som ett UL gör att se moderkakans läge.. Men sen tyckte bm att det var lika bra att kolla tillväxten (som alltså står för T i TUL) när vi ändå skulle dit.. Ev blir det nytt TUL i v 34 också, för att de vill ha koll på när bebisen är "färdig" eftersom det förmodligen blir igångsättning som med A pga mina värden.. Om det nu inte blir kejsarsnitt, eller bebisen får bråttom ut..

  • MSW

    Izzie: Fy så trist med det dåliga mötet! Hoppas så att det iaf blir bra i slutändan ändå!

    Oms: Skumt med värderna.. Järnet måste juh försvinna av ngn anledning kan man tycka...?

    Spännande med trädgårdstankar AM! Vill gärna se före och efter bilder så småningom..

    Grejade lite i vår trädgård i helgen, bland annat grävde jag upp en del höstastrar(?) då jag tyckte det räckte att ha de på de andra tre-fyra ställerna det växer på i trädgården.. Och sen vill jag få en del av vårt tydligen 27m2 stora land ledigt så vi kan så lite typ morötter och sallad och sånt till nästa vår..
    Och när vi ändå är inne på blommor så kan jag inte förstå vad som är fel med några av våra orkideér, för det kommer blomstänglar (och en har till och med "skjutit ut" en stängel som det kommer blad/stickling? på), SAMTIDIGT som det bara blir fler och fler gulnande/vissnande blad på plantan.... TYcker att om den orkar med att blomma, så borde bladen också hålla sig gröna och fina väl?

  • MSW

    Åh Pb! Får tårar i ögonen när jag läser om dina trädgårdstankar/drömmar/minnen! Och om kastjaner och barn som blir stora! Och föräldrar och morföräldrar och allt annat som gör att jag känner mig alldeles sentmental! (mer än vanligt alltså...) Gissar att graviditets hormoner inte hjälper till när man är ganska(mycket?) sentimental i vanliga fall!

    krya på dig oms!

    Mitt trädgårdsintresse sträcker sig nog mest till att det är roligt att så/plantera, inte så roligt att hålla efter, och tycker om att ha bär och annat ätbart i trädgården!

    Liten mfl, hojta till om du hittar ngt bra budgetprogram! (har ngn tjänst inlagt i favoriterna på datorn, som jag inte minns vad det heter, och jag har inte testat det!)

  • MSW

    Nenne: skönt med inbokat vul! Hoppas det gör att det känns lite mer verkligt! Fast jag kan nog inte påstå att jag totalt fattat att jag har en bebis i magen... Hrm.. Kanske säger mer om mig än om någonting annat..

  • MSW

    TUL avklarat! Moderkakan har flyttat sig och -12% tillväxt, helt ok alltså! *andas ut* nu strax ska jag träffa bm också!

  • MSW

    Hundbajs är nog det värsta här.. Jag blev så äcklad att jag kände det som att jag aldrig skulle klara vara i närheten av honom nästan.. Annars har han egentligen inte alls varit sån att han stoppat saker i munnen direkt.. Hörde talas om någon som tuggat i sig en snigel (med skal) också..

  • MSW

    Ore: hejar på att du vågar ändra frisyr!! Lugg blir säkert super!!

    Dagens ilandsproblem: 10 veckors leveranstid på den mjuklift vi bestämt oss för.. Nu ska jag kolla upp om den går att hitta på någon nätsida ist, annars får vi gå och kolla på andra färger ikväll..

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!