Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Liten
    Träffad! För visst tänker jag så om er andra...  

    Hur har det gått för Oupsisarna?!? 

  • nennesjuttioåtta

    hoppas Oupsisarna snusar bebis! 

  • nennesjuttioåtta

    Wohooo! Där fick jag för att jag var så sen med att uppdatera sidan, haha! GRATTIS FAMILJEN OUPSIEEE!!!!!!!!!! Spännande att höra namnet (ja, för det bestämmer man ju direkt på BB har jag hört...*slemhosta*)

  • nennesjuttioåtta

    mopedvin - menar du E? Hon är fantastisk! 

    god morgon! För en gångs skull har jag inte gått och lagt mig igen efter frullen med maken. Fast jag borde nog för pricken har legat PÅ mig i omgångar och snuttat hela natten.  

  • nennesjuttioåtta

    jasså, är snackas det sex på lunchen och ingen har meddelat mig per sms att det är dags att ingripa

    mooohahah!

    Grattis Sweetiepajsaren för en mysig lunch! (inte familjelivsmysig utan mysig som i mysig + sex desutom!)

    Vi får inte heller till det. Ingen är sugen utan det är rätt skönt att slippa, faktiskt. Dock håller jag med AM – sex föder (?!) sex. Ju mer man har desto oftare kommer man på tanken. För det är ävl där det felar här. Tanken slår oss inte ens. Fast nu har vi bokat in onsdagar som sexdag. Det bara blev så. Maken sa en helg för ett par månader sen, rätt ut i det blå, att "jag orkar inte ligga nu men lovar att du ska få det senast onsdag". Och på tisdagen så sa han skrämt "är det onsdag i morgon? Shit!"Och jag var lika skeptisk jag. Men det gick ju bra men det har sen dess blivit onsdag på en fredag "fan, det känns nästan som onsdag idag!", eller "jag hörde annars att det blir onsdag nästa vecka också" och så skjuter man på det. Och det bästa bästa, är att ingen av gångerna (hände iofs när jag var gravid också men då var det bökigt med magen och foglossningen så det var itne så där ... eh ... fokuserat) är att ingen av oss räknar dagar från eller till ÄL och "Kom nån gång så vi kan sova" utan det är bara sex. Men det är ju lätt att säga nu när jag har barn. Fast det dödade mycket av lusten, det där jävla nötandet till ingen nytta.

    Snigel – kan du inte sova med henne på dig då? Är du rädd att hon ska rulla av eller du ska tappa henne? Eller kan du helt enkelt inte sova på rygg? Hon vill inte ligga på din arm istället (eller hon kanske är för liten)? Jag tyckte det var urmysigt när Pricken sov på mitt bröst, men det var ju inte så många veckor han fick plats på lilla mig. Så nu sover han ofta på min arm, funkar bra att amma så också, fast man får slita lite i de stackars tuttarna eller hasa ned honom. HOppas du hittar något sätt så du kan få sova ikapp lite om dagarna, det är oslagbart!

  • nennesjuttioåtta

    wohaaa, grattis igen Oupsie!!!!!! Stanna kvar på BB så länge ni kan, gött att bara ringa på en klocka och få hjälp och maten serverad.

    koko – när och hur ska vi ses?
    Snaily – har sett ditt mail, låter som en fin idé!  

  • nennesjuttioåtta

    Hattis – *gulp* Så fan heller att du ska ha rätt!
    Muggles – hurra för Ada & Beda!
    Vickan – krya på dig! Det finns ju nässpray mot rinnsnuva också! Hata snuva!
    Smint – hoppas det sätter igång snart! Lycka till!!!! 

  • nennesjuttioåtta

    Fru E – skicka ett par ton grisdynga till journalisten!Du kanske har rabatt på paprikaleveranser? 

  • nennesjuttioåtta

    AM – Hoppas Yasuragi snart är ett minne blott. 

  • nennesjuttioåtta

    Vickan – tror den heter Otrivin Comp

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!