Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    koko – vadå, lite regn i isiga spår har väl inte dödat nån? Än...
    Kanske bara blir lite fika då?

    Oupsie – åh herregud, är ni redan hemma!?!? Skojar bara, det känner man nog bäst själv (mig fick de ju slänga ut efter 5 dagar). Vist är det märklig känsla, en mage full med luft bara och ett stort barn utanför! Eller Daisy är kanske inte så stor  

  • nennesjuttioåtta

    Apropå is, jädrar i havet vilket före det var idag! I förrgår var det ju så segt med allt skräp och kåda i spåren att det mest var diagonala även i utförsbackar, nu gled man som en spett men hade noll fäste så jag körde slugger-stilen när farten tog slut för att öht ta mig fram. Jobbigt! Men kul när det gick fort och man kom långt utan att behöva staka alls! 

  • nennesjuttioåtta

    koko – vi ska nog hitt på nåt! 

  • nennesjuttioåtta

    koko - sov sött! Fikalunch it is!

  • nennesjuttioåtta

    oupsie – fast jag kom inte ur sängen på tre dagar så jag hade inget val. Har du snott med dig lite sexiga trosor i kasslermodell nu då? Och bautabindor? Hur ser hon ut? längd och vikt? Röstresurs? Talang?

  • nennesjuttioåtta

    oupsie – smörj dem med bröstmjölk före och efter och lufta! Man ser helt bananas ut men det är det värt om du slipper sår! Jag tyckte faktiskt det var lite dåligt att din man inte återkom oftare men men, han kan väl få kompensera det nu istället. Han har ju ett eget nick.

    BS – Äpple for you, madame!  

    Jag tyckte det sämsta var väl att alla slangar på händerna fastnade i täcken, grindar, barnhänder, barnmorskor och frukostbrickor, men det hör ju inte direkt till vanligheterna att ha det så. Pricken fick plats bredvid mig i sängen men det var ju inte så mycket att röra sig på direkt. Och ville jag vända sida fick maken vakna och byta plats på Pricken och sen tog det väl en kvart att hasa runt röven utan att sprätta stygnen på väggen. Sitta? Moahah! Och sen skulle de klämma på livmodern, tur att jag gick på droger. Vilken härlig tid det var! Och foten i kläm på det, herrejösses.

  • nennesjuttioåtta

    Smint – men säg att du inte vill hem förrän amningen funkar! Vässa naglarna och håll dig i dörrkarmen!

  • nennesjuttioåtta

    Fast om den inte funkar efter ett par veckor kanske du bör överlåta sängplatsen Hoppas det går bättre med amningen den här gången!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!