Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Oupsie, skaffa den där försäkringen så fort som möjligt för annars kanske det blir som för oss att hon åker på något annat som skapar ännu mer problem med att bli godkänd, Astrid åkte ju på RS innan hon blivit clearad från gulsoten. Astrid åkte ju på gulsot pga att mitt immunförsvar bröt ner hennes röda blodkroppar men ni kanske inte hade riktigt så dåliga blodvärden. Hursom, jag tror att det är Trygg-Hansa vi till sist lyckades få till Astrid så jag tror att det blir jättebra.

    Nackdelen med gruppförsäkringar genom jobbet måste ju vara om man byter jobb?

    Nenne, aha, så i skidskolan behöver man inget liftkort. Ja nu vet jag inte om vi kommer att åka så mycket mer utöver skidskolan för förmiddagarna tänkte vi åka längd och vara med barnen i pulkabacken, vi vill ju inte vara borta från barnen hela dagarna, och på eftermiddagen har vi ju Iris i skidskola med så vi måste nog åka hem efter skidskolan, vi har ju ingen möjlighet att hjälpa henne i backen när vi inte kan någonting själva. Men kanske att vi ska skaffa riktiga liftkort i alla fall, i fall att.

  • BrudSommar2006

    Karius och Baktus? Teddy och Freddy?

    Liten, ja så kanske vi ska göra och inte boka i förväg trots allt.

  • BrudSommar2006

    Liten, enda anledningen att köpa på nätet innan är väl att det är flera hundra billigare men det verkar smart att nöja sig med ett par dagar förutom skidskolan.

    Att döpa sina barn till något som automatiskt får dem in på bankdirektörbanan tycker jag låter jäkligt smart, varför har jag inte tänkt på det!

  • BrudSommar2006

    Hej Telis, är du helt frisk nu? Dvs det har inte blivit så att de andra går och bär på smittan utan att vara sjuka och så har du blivit sjuk igen? Det säger nämligen alla till mig nu, att jag ska ta med barnen och maken och ta halsprov även fast de inte har några symptom? Gjorde ni så? Du hade väl också halsflussvarianten av streptokocker?

  • BrudSommar2006

    Telis, aha, vad bra att de inte blev smittade. Jag är bara så förvirrad över huruvida jag borde ta barn som verkar helt friska för halsprov.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, inte slänga de där liftkorten, de kostar ju typ 45 kronor att skaffa ett nytt!

    Det är ganska viktigt för mig att namnen funkar hyfsat på engelska men inte hysteriskt viktigt. Däremot vill jag inte ha namn som jag vet betyder något mindre bra som typ Fanny, men det är ju så få namn det handlar om. Våra mailadresser är förnamn@efternamn.se och vad det gäller sånt så är det ju smidigare om man inte heter nåt på å/ä/ö, fast ni som gör det här verkar ju uppenbarligen ha klarat er fint ändå!! Mitt förra efternamn var sådant men det blev jag ju av med när vi gifte oss. Fast nu har jag en accent eller vad det heter över en bokstav istället men skit samma.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, ajaj, då blir det till att skramla till ett nytt! Med alla tusenlappar som gått åt till skidskola och skidhyrning, ja och för all del stugan, för vår del så tror jag inte att vi kommer att märka 45 kr hit eller dit...

    Muggles, vagina, rumpa, stjärt enligt tyda.se.Där jag bodde användes det oftast i lite mer vulgärt syfte men andemeningen var ju densamma.

  • BrudSommar2006

    Porchez, hur gick det med brädåkningen den här gången? Tog du lektioner?

    När sågs egentligen PB till här senast? Eller har jag missat henne?

  • BrudSommar2006

    Nu har jag varit och köpt Iris en liten namnsdagspresent, en blomma bara och så ska hon få äta glass efter maten. Jag har sån tur att mamma hämtar henne på dagis idag och följer med henne till gympan så slipper hon missa den.

    Cicci, usch vad svårt, det är hemskt att tänka sig att ens mamma inte kommer att finnas mer. Jag träffade min släkting första gången efter att hennes mamma gått bort på Astrids dop och det var jobbigt. Lilla tjejen hade då på sig de kläder som hennes mamma varit med och valt ut att hon skulle ha på sig på dopet för det var ju meningen att de alla skulle varit med.

    Hm, jag fick inte ens något bra avslut med min BM jag gick till eftersom jag glömde bort att gå på den där efterkontrollen. Det var så mycket med Astrid som var sjuk och alla provtagningar vi skulle springa på i omgångar och hon fick inte vistas ute bland folk och så så till sist kändes det som att det var försent. Fast jag gillade henne.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, det är ju ändå lite viktigt för er att namnet funkar både på svenska och franska, till skillnad från tex ett helt svenskt par utan utländsk anknytning. Hur blir det nu med språken, hur har det gått med makens svenska?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!