Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Snigeln, det klart det vänder igen med lilltjejen, fast det gäller ju att stå ut under tiden förstås.

    Parnassia, hoppas att det är på gång att lätta för er i alla fall, ni har ju kämpat länge nu.

    Men vad gör jag uppe så här sent när jag är själv med båda barnen, korkat är det.

  • BrudSommar2006

    Muggles, klart det går, man måste bara komma in i det och ha kört några veckor och klarat helgerna bra så att man får in rutin på det. Som det är nu så misstänker jag att det inte bara är fett man går ner varje vecka i början och det är därför som bara små felsteg kan få det att bli plus/minus noll igen efter helgen, speciellt om man inte rör på sig mer än vanligt. Normalt sett går man ju inte upp ett kg över en helg.

    Fika på stan gör vi aldrig, gissningsvis för att vi aldrig är på stan, men någon gång ibland har jag träffat någon bekant och fikat på dagtid men då har det gått bra att bara ta en kopp te tycker jag, så länge jag inte är hungrig har jag inget överdrivet sötsug.

    Oupsie, jag blir helt galet sötsugen när jag ammar, det har varit likadant med både Iris och Astrid och så någon vecka efter att jag slutat amma helt så är sötsugen som bortblåst och allt är som vanligt igen. Bara det att om man ammar ett år med varje som jag gjort så hinner man få i sig en del. Gissar att om man inte var så galet trött skulle man orka stå emot bättre. Det är ju därför jag tar tag i vikten igen nu, färdigammat och allt känns bättre igen. Sedan skulle det inte göra något om man också fick sova på nätterna men, men, det kommer väl.

    Rött vin, urk, men jag ska läsa på mer om LCHF! Har nog flera länkar sparade här någonstans, läser ju Katrin Zytomierskas blogg, vet inte varför, gillar inte ens människan, men kan inte sluta!

    Omsan, jag har ju haft det så här i flera år nu så jag pratar aldrig om det. Jag ville bara förklara så att jag inte framstod som bara lat.

    Liten, jag kan simma, men det gör ont det också, det är som foglossning och gör ont i underlivet av att röra benen.

  • BrudSommar2006

    Dela efterrätt med maken, det vore något, han som alltid tar dubbla portioner och fullkomligen vräker i sig och vill ha sin helt själv! Fast det klart, han kanske skulle kunna äta en och en halv. Som det nu är köper han hem semlor i två-pack och är glad för att jag inte äter det längre för då får han båda själv! Iris gillar inte semlor som tur är. Just semlor saknar jag inte ens, tycker inte att det är så gott i alla fall. Första semlan på året är alltid speciell, sedan kan det vara.

  • BrudSommar2006

    Cykel för armarna, också något jag missat tydligen.

    Min bror har lika lätt som jag för att gå upp och trots att de äter nyttigt hemma och han tränar som en galning så har han lite mage, det verkar vara riktigt sega gener vi åkt på. Fast nu när han tränar inför så många tävlingar hela tiden, nästa är väl att springa Vasaloppet, så är han smalare än jag sett honom tidigare.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, när man springer vasaloppet blir det inte exakt för man får tydligen springa runt sjöar och andra vattendrag som man annars skulle åka rätt över när de är frusna på vintern.

    EA, så mycket som jag har sprungit på olika ställen för att få hjälp och inget faktiskt har gjort minsta skillnad så har jag mer eller mindre gett upp. Jag gick ju länge hos sjukgymnast och tränade, det var hon som satte akupunkturnålarna, men hon mer eller mindre sade till mig till sist att jag inte skulle förvänta mig så mycket.

    AM, var det idag klänningen skulle vara klar? Hoppas Mr Y får så han tål!

  • BrudSommar2006

    Nenne, hur var det, du har åkt förut va? Är det ett år emellan du missat nu?

  • BrudSommar2006

    AM, hade hon flera likadana klänningar alltså? Jag menar, jag tycker verkligen att du ska få gå på din fest och jag tycker att hon kan sitta hela natten och sy för att ordna detta åt dig. Stora kramar! Vilken kärring som inte hörde av sig, helt otroligt.

  • BrudSommar2006

    Det förtog ju glädjen över Mr Y tyvärr men jag undrar ändå vad han kommer att göra nu, om han kommer att kunna flytta in eller vad han tänker göra nu.

  • BrudSommar2006

    Är AM mitt i läggning av barn kanske? Jag är så orolig att hon deppat ihop helt, hoho AM är du här? Usch, jag blir ledsen själv.

    Snorkis, åh, tack, TRE äpplen, det var grejor det! Solig

    Det är väl egentligen inte någon som snittats här som önskar att de fött vaginalt istället medan det finns en och annan som tänker tvärtom? Själv är jag nöjd att jag sluppit snitt men det är bara för att jag inte provat och därför inte vet hur fantastiskt det säkert är, utan i själva verket tycker att det verkar läskigt. Förlossning nr två var ju dessutom en baggis jämfört med den första.

    Om jag får gissa så tänker jag att folk nog förstår hur ni känner men att man inte tänker riktigt på hur man säger saker och därför inte väger sina ord tillräckligt noga och så blir det fel?

    Porchez, jag vet inte om det är han som inte svarar på sms och har massor med tjejkompisar eller om det är någon annan och vad som egentligen hänt men jag förstår att lägga ner är lättare sagt än gjort!

    PB har inte synt till alls sedan valpen kom väl? Man är ju lite nyfiken hur det går.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!