Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Telis, nej det skulle väl vara om man sedan följer efter dem och tar deras plånböcker och mobiler eller nåt men det verkade ju inte vara fallet här i alla fall och då förstår inte jag heller vitsen. Man förlorar mest själv på det liksom?

    Snartis, så du går fortfarande och väntar på remiss, vilken tid det tar, men det kan inte vara så allvarligt då om det inte är mer bråttom än så. Visst är det väl förlossningen man ska ringa till om man inte känner bebisen längre, eller är det först senare man får börja med det? Hoppas att allt är bra i alla fall!

    Hundfjället och Trollskogen blir det till sommaren faktiskt men nu blir det Lindvallen och den där snögubben.

    Hattis, stort lycka till idag!

    Letar fortfarande spa tills i höst, har upptäckt att de där fjällhotellen har begränsade öppettider och vissar har helt stängt så det verkar kört. Det skulle möjligen vara det där i Åre då, det har öppet torsdag - lördag. Får nog börja om igen.

  • BrudSommar2006

    Vi bytte ju till bälteskudde med avtagbar rygg för jättelänge sedan, minns inte när. Fast jag tror att vi fick problem med vikten innan längden, eller också var det en kombination, jag minns inte riktigt.

    AM, två semlor?

    Snartis, kan du inte ta stora bilen istället nu ett tag?

  • BrudSommar2006

    Jag vet ingenting om Ellos barnskor men deras barnkläder är väldigt smala och små i storlekarna.

    Jag såg ingenting om gnomer när jag gick in på berättelser på den där tankspridda sidan. Jaja.

    Kvällens höjdpunkt var en telefonundersökning från Sveriges Radio som jag fick göra ikväll. Jag fick lyssna på hur många låtar som helst och tala om vad jag tyckte om dem, en del släppta, en del inte, fast jag fick ju inte veta vilka som var vilka utan jag fick tala om huruvida jag hört låten för eller inte. Massor med bra musik och en jättetrevlig kille som ringde. Dansade runt i köket medan jag mutade Astrid med en vällingflaska.

  • BrudSommar2006

    Mina stackars föräldrar kommer nog inte att sova inatt för imorse när mamma var ute med hunden kom två killar på motorcykel åkandes från skogen. Sedan träffade hon grannen som berättade att de tidigare kommit åkandes upp i skogen på en fyrhjuling och motorcykeln, men alltså kom de tillbaka nu utan fyrhjulingen. Mamma var den enda person de där killarna såg. I alla fall så såg mamma och pappa att fyrhjulingen stod i en lada som de häktat av dörren på och ringde polisen som kom och hämtade fyrhjulingen eftersom den var stulen, de hade inte resurser att sätta bevakning tills de kom och hämtade tydligen. I alla fall så tror mamma att Hells Angels allra minst är efter henne nu!

  • BrudSommar2006

    Piggelin, ditt nya efternamn påminner mig om mina föräldrars grannar på Öland som heter så. Huset delades tills nyligen mellan henne och hennes bror men han dog nyligen. Syskonen var tydligen rejält osams så nu när han gick bort testamenterade han sin halva av sommarstället till några vänner till honom istället för att systern med familj nu skulle få hela! Helt ointressant historia, jag vet.

  • BrudSommar2006

    Hej FruLLan! Trist att höra att det är kaos. Jag kan väl aldrig tänka mig att de inte skulle vilja att du följde med imorgon för övrigt!

  • BrudSommar2006

    Jag köpte nya, dyra första skor till Astrid för jag ska spara dem till henne. Iris första skor vete 17 var de tog vägen, men det var väl sandaler till sommaren kan jag tänka och de blev väl utslitna. Synd.

    Mamma har överlevt men tydligen vimlade Brottby av polisbilar och helikoptrar igår så de hade väl gömt saker på fler ställen eller planerade något ofog förmodar man.

  • BrudSommar2006

    AM, tack! Den var bra. Fast det var tur att du talade om att du inboxat för det går ju inte att upptäcka själv längre.

  • BrudSommar2006

    Snigeln, vi har haft tur och Astrid har hittills inte reagerat nämnvärt på någon av sprutorna. Fast jag ser inte fram emot den där när de åker på röda hund och påssjuka och vad det nu är mer på en gång, Iris blev riktigt risig då. Minns inte när det är dags för den men det borde väl vara snart.

    Snorkis, det värsta är väl att det kan gå någon dag utan att man känner något, speciellt i början, och sedan igen mot slutet när det blir trångt, så man kan ju lätt bli orolig ändå. Fast PB verkar ha det enda råd som kan ges.

  • BrudSommar2006

    Jag gillar inte heller de där stora nålarna i lilla frökens lår, usch, det ser hemskt ut. Fast det har ju inte varit någon fara när det väl är gjort, Iris vrålade mycket mer.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!