• Fru E

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    September-har med läst om honom och vi har nära men gör hans klinik även ivf

  • Fru E

    BS-vi ska troligtvis adoptera en hund från Irland inom några veckor, pratat om det i många år men nu i helgen fick vi en spark i baken av Ninnis i andra tråden. Men än är inget klart.
    Motorcykelsemester blir det helt klart! Var nere på Österlen för ett par helger sedan och åkte runt så kan tänka mig att vi tar dagsturer eller ett par dagar men inte en hel vecka om vi ska utöka familjen.

  • Fru E

    BS-Ninnis i andra tråden tipsade om en organisation "hundar utan hem" som tar hand om hundar både från Irland och Sverig och hittar nya hem till dem. Tydligen är det många på Irland som ser hundar som en konsumtiomsvara dvs när de tröttnat på den ena valpen köper de en ny så hundarna som tas om hand är ofta i gott skick. Känns bra att kunna hjälpa hundar som behöver ett hem istället för att ta en helt ny som idag redan har det bra.
    Åker vi motorcykel över dagen eller en eftermiddag lämnar vi nog Buster hemma, men blir det för många timmar så ber vi nog vänner rasta.

  • Fru E

    BS-de har även svenska hundar men att vi valde Buster beror helt enkelt på att vi alltid har skämtat om att vi ska ha en hund som heter Buster. Sen stämde namnet överens med den hunden vi ville ha med. Hade inte spelat någon roll om han var svensk heller

  • Fru E

    BS-ca 40 cm i mankhöjd vilket känns lagom att hantera

  • Fru E

    Li75-försvinn inte utan kom in
    Har du själv varit i kontakt med Leif? Har hört hans namn flera gånger och tror även jag på hans teorier om blodproppar. Vi gör ju ivf och har för närvarande 6 embryon kvar i frysen så antagligen kommer vi inte att byta klinik förrän frysen är tom, vet inte om Leif även engagerar sig i ivf försök eller håller sig till "au naturel"

  • Fru E

    BS-problemet är bara att varje läkare tror på sin egen teori i dagens läge vilket gör att man själv måste vara påstridig. Hade det funnits en mirakel metod hade väl alla använt sig av den men som sagt finns det inte det, tyvärr. Svårt att veta vad som kan fungera för en själv.....

  • Fru E

    Li75-hmmmm ålder, chokladfavorit, barn var det något mer tro?
    Ska absolut maila Leif, värt en chans!

  • Fru E

    BS-hon hade nog blivit gravid på naturlig väg och fått blodförtunnande med sprutor liksom September  utskrivet av Leif så visst kan jag kontakta honom, svårt att veta hur bra det är att blanda in två olika läkare som inte vet vad den andra gör......hmmm tål att funderas på.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!