• Fru E

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Glömde ju Grattis September

    Porchez-STOR kram! Vad ville Hunken?

    Snorkis-

  • Fru E

    Liten-har inte Electrolux snickare som erbjuder att sätta upp ert kök?
    Vi levde med icke färdigt kök i olika stadier minst 3 månader eftersom vi köpte in stommar etc efterhand allt går om man vill. Vi satte in ugn och platthäll provisoriskt med egenbyggda ramar så vi kunde laga mat.

    AM-ska kolla på sidan och se vad jag hittar, vill gärna ha något som är relativt snyggt med om jag får välja

  • Fru E

    Nenne-ny FET inplanerad när tantfan kommer i oktober, inget jag ser framemot men påt igen

  • Fru E

    Lappis-vi har 6 kvar i frysen. Har för mig att akupunktören rådde oss att förbruka dessa innan två år

  • Fru E

    *blev avbruten*

    Så då har vi fram till nästa sommar på oss.....sen börjar det bli dyrt....

  • Fru E

    Lappis-hur det känns.........rätt hopplöst om jag ska vara ärlig men samtidigt vill jag komma igång igen eftersom jag hatar att vänta så här många månader. Mår som bäst när en behandling har kört igång.
    Nu kör vi en FET i taget och ser hur länge de räcker, frågan är hur många vi ska sätt in denna gång en eller två??

    Nenne-håller på att läsa för fullt har tagit prover på vårdcentralen i sommar men någon utredning ytterligare får vi inte förrän efter 3 och då hittar man ändå oftast inga svar.
    Funderar på att be om trombyl till denna FET men har fått för mig att man blir mer lättblödande då och spottings är min nära vän ibland = osäker

  • Fru E

    Vänner-måste tipsa om alunrot, kärleksört, dahlior etc där får du snygg färgkontrast, även gräs i olika färger och former

    Lappis-senaste missfallet var i påskas så slutet av april, nästa tant mitten av juni antagligen fördröjd av missfallet. Jag och maken ville ha sommaren fri att göra vad vi vill och slippa tänka, analysera och kliniken stängde början av juli så det hade varit svårt att få kontakt med dem om något skulle hända.
    Jag hade kunnat tänka mig att göra ett försök nu i september men fram till den 1 oktober är vår mest hektiska period på hela året som innebär en hel del övertid och stress vilket inte är helt optimalt vid FET känner jag. Men väntan är så dryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyg, hatar att vänta så här länge känns som att månaderna rinner iväg men inser att när vi väl försöker så ska förutsättningarna vara rätt.
    Läkaren sa att vi hade kunnat klämma in ett försök i somras innan de stängde men dels var nog inte kroppen i balans efter missfallet och sedan hägrade mc, renovering och trädgård och samla krafter.
    Antar att vi tömmer frysen men hur många försök det blir av dem vet jag inte, sätta in en eller två är den stora frågan nu.
    Assisted hatching gör de tydligen inte vid FET eftersom skalet redan är mjukt som jag förstått det men ska fråga igen. Långtidsodling verkar de inte heller göra, men det är väl bara vid färskförsök?

    September-ah så fragminet skulle inte ge ökad risk för spottings, då kanske jag vågar testa trombyl ändå. Bara för att testa något nytt denna gång.

    Kan ni inte upprätta en webkamera så vi andra kan vara med i morgon

  • Fru E

    Förresten vad köper man till en tjej som fyller två år!?! Mamman gillar retrostil om det kan vara till hjälp...........

  • Fru E

    Snaily-du som är en klok veterinär kan hundar bli förkylda Buster har sedan ett par dagar nyst en hel del och snorar, i övrigt verkar han pigg och äter som han ska. Tempen har jag inte tagit men han känns normal varm och jag försöker se till att han inte fryser.
    Är det bara att vänta ut eller ska vi åka till veterinären

    Hej alla förresten

    Ore-jag ska med klippa och slinga/färga men nästa vecka. Flyttade bak det eftersom det annars krockar med när jag ruvar. Vad jag ska göra vet jag inte än men det kommer säkert min frisör på

  • Fru E

    AM-är det enkelt att beställa från M&S de hade många snygga modeller på underkläder som jag gillar och till bra priser, behöver fönya förrådet. Iofs är det dumt att göra när jag återigen ska trilskas med härligt progg men men

  • Fru E

    Nenne-det har Buster med gjort troligen allra senast i morse när han kräkte i bilen (fläck på hans badlakan) men när jag öppnade så var det ingen hög kvar utan bara blött....mmmmmm

  • Fru E

    NÄr jag ändå gör gästspel ;- så är det kanske dags för en Skåneträff snart

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!