• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Har inte hunnit läst allt ni skrivit om medan mina grå har omvandlats till bruna men gooh-rätter slinker ned ibland vid lunch. Har en favorit med kyckling, mozarella och dinkel (har jag för mig). Riktigt god och möra kycklingbitar.

    Annars så har jag inte mycket att tillägga. Gällande jämnställdhet så har vi det hyfsat här hemma. Svårt att säga hur det kommer att bli när vi väl får barn men kan tänka mig att det blir typ 60/40 dvs jag som drar något mer. Men blir maken av med sitt jobb (vilket han befarar) så blir det ju han som kommer att vara hemma (om han inte hittar något nytt) och då lär det nog bli 80/20.

    Sen tycker jag det är dags med lite fredags skoj ...
    ">

  • Lapinette

    mugglan - ja, det är konstigt hur man hanterar krissituationer. Har ju inte varit med om det du har varit med om men andra lite panikartade saker där jag inte alls reagerat som jag trott att jag skulle/borde.

  • Lapinette

    AM - helt ok, själv lånade jag den av maken.

  • Lapinette

    mugglan - men det är ju helt fantastiskt! Låter så otroligt vad man kan göra och vad häftigt att så snart kunna se skillnader på fostervatten, urinblåsa etc.

  • Lapinette

    BS - låter lite som livet jag hade med mitt ex där jag tillslut (trots att vi aldrig hade barn) bara accepterade att han var sådan för jag orkade inte bråka. När jag träffade maken och han per automatik hjälpte till med allt och när jag sedan såg honom stå och diska när hans mamma var på besök så smalt jag totalt. För det underlättar så otroligt om man hjälper varandra och försöker göra livet så enkelt som möjligt. Kan inte komma med några råd till dig, har själv varit där och det var inte förrän jag sa åt honom att flytta, efter 7 år tillsammans, som han helt plötsligt började uppvakta mig med blommor, diska och städa. Det var hemskt se det då, för jag hade ju redan bestämt mig.

  • Lapinette

    mugglan - VAD HEMSKT (sitter med tårar i ögonen)!

  • Lapinette

    Vilken plusvåg som dragit igång här - GRATTIS IZZIE!

    Porchez - snacka om publicitet de har fått!

    Själv vaknade jag lite trötter i huvudet efter en mycket trevlig kväll med maken på först italiensk restaurang och sedan fransk bar. Satt i baren och återupplevde gamla minnen till den franska musiken som ljöd i högtalarna. Mycket trevligt!

    Paret vi skulle till på middag ikväll ringde precis - vinterkräksjukan, nej tack! Så vi stannar hemma och ska fixa något gott att laga tillsammans .. och självfallet leta fram något gott att dricka till från vinkylen.

  • Lapinette

    Oj, vad gult det var här inne!

    Hej nenne!!!!! Så du har varit i fjällen. Trist med feber men skönt att du fick skida lite iallafall.

  • Lapinette

    Sitter här lite yr i mössan efter en prosecco i väntan på att pizzan skulle bli färdig och sedan rött vin här hemma medan vi slängde i oss pizza.

    Klockarbol - låter verkligen supertungt men vad skönt att ni kan prata sansat med varandra.

    Va, funderar både nenne och snaily på att flytta? Vi kanske skulle fundera på detsamma om det inte vore så att vi blir fast här (i Sverige) så länge vi står i adoptionskön. Maken är verkligen urtrött på sitt jobb och hittar inget här i Sverige. Trist men sant .. vi får se vad som händer men som sagt vi känner oss lite bakbundna i o m adoptionen. Kan varken bli av med jobb eller flytta längre bort.

  • Lapinette

    Mysigt nenne!
    Som du förstår så har jag inga tips på hur man får bort kondomdoft. Använder inga !

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!