• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    nenne - attans vad klok han är Pricken!

  • Lapinette

    Tror ni man kan "beställa" ett klokt och väl sovande barn?

  • Lapinette

    Ja, idag var det ljust när jag åkte till jobbet. Minns inte när det var det senast ... troligen i början av november . Min granne som jag åkte ned i hissen med sa att han hade vårkänslor .. ska jag bli orolig för senast jag åkte hiss med honom sa han att min parfym luktade gott .

  • Lapinette

    AM - maken har ett Amex Gold ... vad är skillnaden på den och Platinum? För han var inne och kollade och de försäkrar inte bilen vilket vi hela tiden trott och vi hyr ju bil på nästan varje resa vi är på.  Annars utnyttjar vi bonusen rätt ofta så det blir omvandlade till poäng hos KLM (gratis flyg till Hong Kong och San Fransisco). Tyvärr har vi handlat för dåligt /maken rest för lite i jobbet så resan till Tokyo måste vi betala.

    Hattis - skit med brunt ... men tumhållning att det inte är någon fara!

    Sen har maken varit inne och tjuvkikat igen och nu är vi på plats 49!!!

  • Lapinette

    AM - borttappat garage vet vi mycket om . Maken fick nya Boss skor i Hongkong  och själv fick jag en supersnygg glittrig panda t-shirt. Fast jag tog igen det nu senast och köpte bara dyrt smink/parfym när väskan inte behagade komma.

    Hmmm... vet inte vad ett Gold kort kostar och det är nog makens företag som betalar. Ska höra med honom för jag vet att han för något halvår sedan satt och kollade upp det där med bilförsäkring och var då i tankarna på att byta till något annat kort.

  • Lapinette

    AM - det är oftast "trögt" i kön i slutet av året. Räknade ut igår att snittet ligger på 40 från jan-juni de senaste 5 åren. Om det stämmer även för i år så kanske, kanske vi får skicka iväg våra papper efter sommaren ... sen är det 6-9 månaders väntan på det.

  • Lapinette

    Vi hyrde åtminstone bil 4 gånger i fjol (utomlands) och skulle vi ha tagit försäkring hade vi garanterat kommit upp över 5 000 kronor. Fast i år vet jag faktiskt inte om det blir någon hyrbil ... inte i Japan, jo i Reykjavik blir det! Men inte i sommar då vi tänkte susa ned i Europa i vår lilla Ferdinand .

  • Lapinette

    AM - vet inte om det även måste vara motiverat men som sagt han hyr ju även nästan alltid bil när han ute på tjänsteresa också. Antar dock att han kollat på detta alternativ eftersom han redan har Amex. Som sagt, blir nog inte lika mycket hyrbilsåkande för oss i framtiden . Förhoppningsvis sitter jag i "väntans tider" om ett år !

  • Lapinette

    BS - så kart ni gör!!! (rullar er i snön). Underbart med alla hörsägnen som finns.

    AM - har nu haft en Platinumdiskussion med maken som säger att då är det bättre att ta SHB eller Skandias kreditkort och lägga till bilförsäkringen för 2 000 kronor. Fast då får man inga poäng.

  • Lapinette

    mugglan - kommer inte in på klubbsida!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!