• _koko_

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    ore - Hur kändes det att sätta in den? Jag har också tänkt sätta in hormospiral (pga endon, annars hade jag inte velat ha hormoner ever again). Skulle eg dit idag men har fått mens så jag har skjutit upp det till nästa vecka. Ska ta cellprov också. Och det hoppas jag alla andra i tråden gör när det är dags också (förlåt om jag tjatar)!!!

  • _koko_



    Muggles!!! Ja, det var verkligen en skräll! Stort grattis, även om jag förstår att det känns kluvet!! Men försök komma ihåg att det som hände tinga är ovanligt, och det har redan hänt en gång i tråden...


    Hoppas ni landar i det och kan börja se fram emot två barn till snart!!

  • _koko_

    Jag är också alldeles yr!!!

    lappis - Har glömt säga: KRYA PÅ DIG! Fy, vad tråkigt att vara förkyld så länge!

  • _koko_

    EA - Din status gör mig också lite skakis...

    muggles - Det är väl kikki kikkis bebis?!

  • _koko_

     


    Vännerfan skrev 2010-11-02 11:51:29 följande:
    Måste bara lägga till det jag skrev i inlägg 966 (tror jag det var), för jag är väldigt rädd att jag uttryckt mig klumpigt: de försökte göra yttre press på mig, men det hjälpte inte och jag tror det är mycket värre att verkligen föda ut barnet så än att bara testa det lite. Så ni inte tror att jag ser det som en bagatell för er som blev utsatta för det. Jag blev mest förvånad över hur vanligt det verkar vara, trots att det är en ifrågasatt metod. Åter till Mugglans skräll! (och åter till matlagningen för min del)

    Och där blev jag lite rädd att mitt inlägg också kunde uppfattas som glättigt (fast jag tolkade dig inte så, Vänner), det var absolut inte så jag heller menade! Jag har förstått att metoden är väldigt ifrågasatt, och kanske är det så att de borde sluta med det helt och håller eftersom det verkar gå fel så ofta men i mitt fall innebar det att jag slapp sugklocka och conny kom ut pigg och rosig. Min BM sa åt den andra BM när hon skulle trycka och när hon skulle sluta, och det sista gjorde jag själv. Äh, jag vet inte om jag lyckas förklara bättre nu, så jag lägger ner helt enkelt.

  • _koko_

    telis - för jobbig natt! Vi fick faktiskt sova hela natten till 5 i morse, då vaknade lillebror och han somnar bara om om man sitter brevid, så jag satt i saccosäcken tills han somnade, och sen somnade nästan jag också. Fast då vaknade conny och kom och somnade om i mitt knä. Så där satt jag med ett sovande barn brevid mig och ett i knät till kvart i 7 när lillebror tyckte det var dags att vakna igen. Har lite ont i nacken nu och blev sen till jobbet, för väcka fridfullt sovande barn kan man ju inte göra...

  • _koko_

    AM - Jag blir lite sen på söndag, men jag kommer!! Utan barn vad det verkar.

    muggles - Tycker inte alls du är otacksam, klart det snurrar miljoner tankar i ditt huvud just nu, ventilera på!!

    cicci - Härligt med jobbet! Skönt att du får känna dig lite uppskattad igen.

    smint - Har tyvärr inga tips utöver buttericks, tror inte jag såg några med öron på accessorize. Kanske br leksaker i gallerian om det inte var den leksaksaffären du var in i?
    Har man lite mer tid på sig kan jag rekommendera www.eksons.se, brukar köpa därifrån när vi har temafester, pålitliga och snabba!

    Nu har resten som jag hade tänkt skriva/kommentera flugit sin kos, så nu blir det sängen! Har lite sömn att ta igen. Kram och godkväll!

  • _koko_

    (asså, det var ju inte specifikt till AM utan till alla som ska med och såklart kommer undra jättemycket om jag inte är där prick 11.30)

  • _koko_

    Kikar in en gång till från mobilen, har inte somnat riktigt annu. Liten - Lite perspektiv: vi får ha syskon oberoende av ålder 25h i veckan, måste vara hemma på loven, och det betalar vi HELTID för.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!