• Oupsie

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Sympatier till er med barn som inte vill sova. Hoppas att de snart sover bättre, allihopa! Jag har jättesvårt att hantera sömnbrist så jag känner verkligen med er.


    Ska försöka göra lite nytta innan det är dags att sova. Ovanligt tidig dag imorgon. Kram på er alla!

  • Oupsie

    Tittar in en snabbis innan jag ska på akupunktur.


    Klockis , usch! Det var ett de scenarier som dök upp i mitt huvud efter ditt första inlägg och jag hoppades så att det inte skulle vara på det viset. Förstår att hela din värld måste ha vänts upp och ner. Den du litade mest på . Jag hoppas att du kan hitta styrkan någonstans att ta dig ur det här, och här kan du ösa ur dig vad du vill! Du ska inte skämmas! Det är inte du som har gjort något fel, men jag kan ändå förstå din känsla (efter vad jag själv har varit med om, även om det bara var en bråkdel av det här), men den kommer att gå över! Vad säger han? Hur mår era flickor? Tänker på dig och skickar stora varma kramar!

  • Oupsie
    Telis skrev 2010-11-10 13:07:29 följande:
    På tal om barn och utklädningskostymer, har ni sett detta blogginlägget: nerdyapplebottom.com/2010/11/02/my-son-is-gay/ Jag hoppas att folk här är lite mer open-minded än så... Jag har satt på Televinken en rosa tröja idag i protest.
    Jisses alltså . Folk är ju inte kloka .

     


    Mer rosa åt pojkarna!

  • Oupsie

    Hej Muggles, har det lugnat ner sig lite på jobbet nu?


    Grattis Astrid på 10-månadersdagen!


    September, vad bra att utredningen har satt igång!


    Vinkar till alla, måste sticka nu, men kikar in senare idag om tiden räcker till.

  • Oupsie

    Piggelin, jag tror att inbjudan till kalaset gör susen, innan måndag är hoan här .


    Snaily, jag tror att det är jättebra att röra sig så mycket man bara kan för att hålla igång muskler och kondis. Min mamma berättade att när hon väntade mig hade de en vaktmästare på hennes jobb som kom från ett sydamerikanskt land (kommer inte ihåg vilket), och enligt honom så var det rekommenderat där han kom ifrån att alla gravida skulle promenera mycket för att få en enklare förlossning. Med tanke på att jag inte kan gå så hoppas jag att man kan få en enkel förlossning ändå, men det kan ju knappast skada .


    Postar så länge...

  • Oupsie
    muggles skrev 2010-11-11 10:25:58 följande:
    Vi fick en broschyr från Bvc om tvillinggraviditeter och förlossningar och i den står det att det beror på hur nära varandra äggen fäster i livmodern om enäggs har en el två moderkakor. Tvåäggs har alltid varsin moderkaka och enäggs kan antingen dela el ha varsin, så har jag fattat det nu. Det måste alltså inte vara så att de endast har en som de delar på, vilket ju ger lite mer hopp.  En annan grej jag har lite ångest för är kejsarsnitt, vill helst föda vaginalt om det går. Hur ser ditt ärr ut nu AM (du hade ju lite ångest för det vill jag minnas)?
    Jag har två bekanta här nere, förutom Tinga, som har fått tvillingar. Den ena gjorde kejsarsnitt och vad jag förstod på henne så blev det så "automatiskt" om man väntade tvillningar men när jag pratade lite om det med den andra tvillingmamman så berättade hon att hon hade fött vaginalt. Hon hade fött ett barn tidigare och ville föda tvillingarna på samma vis. Som jag förstod det så tittar man på hur de ligger och så länge båda två ligger bra till för en vaginal förlossning så är det inget som hindrar en sådan och hon verkade väldigt nöjd med förlossningen.
  • Oupsie

    Ada och Beda eller Glenn och Sven . Jättebra namn ju!

  • Oupsie

    Koko, skönt att du känner att du är på bättringsvägen .

  • Oupsie
    MSW skrev 2010-11-11 10:47:43 följande:
    Jag belönar mig själv att ta en pause med lite internet tid då jag var effektiv med första uppgiften! Nästa steg är att läsa lite Jesper Juul...  
    Får nog göra samma sak här. Börja plugga nu och återkomma senare... (vill inte plugga *surar lite*)
  • Oupsie

    Sweet, det verkar som att hon åkte in i natt efter det att vattnet hade gått. Hon skickade ett sms till Mugglan.


    Heja Piggelin!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!