• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Tipas innan jag glömmer vad jag skulle skriva:
    Fossing (hej förresten - har nog glömt att säga det i uppståndelsen kring Ada och Beda): Hjälper inte saltlösning, Nezeril och sug så finns det inte många alternativ kvar ... Förutom att inte låta henne ligga ner utan hela tiden bulla upp, låta henen sitta i bilbarnstolen eller babysitter (allt enligt en av mina gurus - förra BVC-tanten).

    Parnassia: misstänker ni vätska i örat är det bäst att gå till doktorn. Ev testa ett litet tag med Nezeril först (så ev svullnad i örontrumpeten går ner och vätskan kan rinna bort. Men som sagt är nog doktorn ett hett tips.

    Porchez: lyssna till dagens kloka gumma BS! Tror hon satte fingret på den "ömma" punkten nyss.

    Hattis: jag TROR (men jag vet inte säkert såklart) att de flesta här inne lagar mat varje dag ... Eller har jag fel? Vad lever ni andra i s f på?

    UL imorgon för familjen Muggles!? Hur ska de då kunna sova?! Jag lindar mina tummar i "hålla-läge" över natten.

    Vad mera? Jo familjekalender med nya noteringar är nog en bra idé, Kängu! Även för mig. JAg har en tendens att glömma vissa saker också - inte bara ofrivillig projektledare, utan även en arg och dålig sådan!  

    NU har vi kommit på att vi eller i alla fall delar av familjen kanske vill åka till fjällen på sportlovet. Jättebra framförhållning! Det finns i princip bara 10-bäddslägenheter kvar. Lite oekonomiskt! 

  • fru AM
    Telis skrev 2011-01-11 19:51:37 följande:
    AM, kan ni inte packa ner familjen Telis också så blir antalet bäddar lite mer lagomt?
    Det kan hända att vi går ut med en förfrågan eftersom vissa i hushållet tydligen är väldigt skidsugna!
  • fru AM

    Parnassia - vad jag förstår så kan man ha vätska bakom örat utan att det gör direkt ont, man får lock och det trycker liksom lite och känns kanske obehagligt. (Min man är världens största öronbarn) Är det så att hon verkligen tar sig åt öronen  och att man märker en markant skillnad i nöjdhet/misssnöjdhet beroende på liggande elelr upprätt läge så ska man nog svänga förbi doktorn ändå!

  • fru AM

    Idag testade jag förresten att snabblaga lite mat till L & H direkt när vi kom hem från dagis. De åt med god aptit - det gick bra mycket bättre än när de i vanliga fall äter 45 minuter senare. JAg misstänker att de brukar bli för trötta lagom till vår vanliga middagstid. Sedan fick jag genast ställa mig vid grytorna igen och laga mat till Storsonen, mig och maken. Men med tanke på att småbarnen var mätta när vi stora skulle äta så var de inte ens med vid bordet. Väldigt vilsamt trots 1,5 timma i köket.

  • fru AM

    Parnassia: jag tror med ganska stor säkerhet att det räcker med en vanlig örontittare! Lycka till!

    Hej Sweetan! 

  • fru AM
    sweetstreet skrev 2011-01-11 20:20:55 följande:
    Heeej AM!!!
    Låter som ni otroligt hektiska morgnar
    Jag kan itne ens föreställa mig eftersom jag tycker våra är rätt "kaotiska" och då ahr va bara ett barn!!!  
    Fast jag tycker eftermiddagarna är mer hektiska! Då är jag ju ensam med barnen och i numerärt underläge!
  • fru AM

    Just det, Sweetie: Grattis till framgången!!!

    Nu: tv-soffan med jetlaggad storson! 

  • fru AM

    Stor mormorskram Tinga. Men vad bra att du åkte dit och satt hos henne och tog ditt farväl trots att hon sov. Om det finns bra sätt att dö så var väl detta det?

    VÄNTAN!
     

  • fru AM
    Fossing77 skrev 2011-01-12 09:18:29 följande:
    AM - Hej hej! :) Inte konstigt man blir borttappad i dramatiken heller. :) Vi testar vidare med näsan, tack för tipsen. :) Har du nån fyndig lösning på hur man höjer sängändan utan att minimojset hamnar längst ner i andra ändan för hon glider iväg? Gaffatejp? ;)
    Antingen gaffatejp eller så låter ni henne helt enkelt inte sova i sängen just nu. Babysitter eller bilstolen.
  • fru AM

    Vi brukar höja sängänden med hjälpa av vårt uppslagsverk i 20 band (kanske inte alla banden men tre under varje ben där uppe). Det blir en lagom sluttande backe. Fast det är klart - är de riktigt små så kanske de halkar ner även där. Minns inte hur gammal Minimojset är? (som förövrigt har samma "riktigta" namn som min brors vackra, högt älskade och mycket människolika jaktlabrador)

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!