• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    _koko_ skrev 2011-01-12 09:39:35 följande:
    Satt på bussen in till jobbet och hade alldeles för mycket tid att fundera. Funderade på familjen mugglan och hur dramatiskt ert liv är just nu och vad obeskrivligt mycket jag hoppas att ni får positiva besked idag. Funderade på PB och Klockarbol och er respektive kamp med livets orättvisor. Funderade på min egen familj och det vi går igenom just nu (även vi har en närstående, som är alldeles för ung för att dö, med cancer som jag nu börjar inse inte har så långt kvar, jag har hittills mest lagt locket på), osv. Har inte velat skriva så mycket om det i tråden eftersom det gör det mer verkligt och jag nog omedvetet känt att det gör att jag måste röra i det mer än jag orkar.



    Men jag måste också utrrycka en stor glädje över sweets härliga uppskattning på jobbet och instämma i att det är COOLT att vara andranamn!! Kram!

    Nu ska jag försöka koncentrera mig på jobbet.
    KRAM Koko!
  • fru AM
    Fossing77 skrev 2011-01-12 09:31:16 följande:
    He he. Gaffa är kung ;)

    Miran blir 5 månader om 6 dagar om man ska vara petig. :) Hon sover mest hos mig på nätterna, ibland i sin säng. Dock har näsan klarnat under natten så nu sover hon rätt gott. :) Kul att även hon har en hundanknytning då.. Mellanbrorsan Tristan är döpte efter pappans minne av kompisarnas hund som vakade över dom när han var liten. ;)
    Jag har också en hundkoppling till mina barn - brukar sjunga denna för dem: 
    ">

     och kallar dem ibland för just det: Chihuahuas

    Och Hektor som minstingen heter är ju ett namn som jag har hört Rottweilers ha (alternativt mexikanska gängmedlemmar i amerikanska filmer, alternativt skotska adelsmän ...) 
  • fru AM
    _koko_ skrev 2011-01-12 09:51:25 följande:
    Men, vad otroligt hemskt formulerat av mig,som om alternativet skulle vara att snaily vore död?!! Förlåt, ibland blir det så fel...
    Jag tror ingen tolkade det så.
  • fru AM

    Nä fy sjutton vad nervpirrande detta är. Såhär mycket på liv och död tror jag inte Tråden har varit förut. Rätta mig om jag har fel.

  • fru AM
    Fossing77 skrev 2011-01-12 10:23:15 följande:
    AM: Men vad kul! Tack för tipset! :)

    Någon som vet när dom skulle få sitt UL gjort? Jag är oxå nervös som attan och jag känner inte ens Mugglan och hennes familj. Hoppas väldigt att det går bra. *håller tummar och tår*
    Varsågod, Fossing! Du kan t o m boka filmen nu så skickar de den så fort den kommit in. Gjorde så för något år sedan med en Mad Men-säsong.

    Vet inte tid för UL ... Det var väl "på morgonen". Det har väl varit morgon nu!?
  • fru AM
    Fru E skrev 2011-01-12 10:25:29 följande:
    Hurra båda Ada och Beda lever och mår bra idag!!
    Aaaahhhh! Underbart! Vilken bra dag detta blev då!!!
    -ar till ALLA! 
  • fru AM

    Åh, Lappis! Kan du inte hälsa från mig - alla oss! - och skicka kramar i massor!?

  • fru AM

    Och SKUMPA för oss! Det är ju världens bästa onsdag idag!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!