Inlägg från: sweetstreet |Visa alla inlägg
  • sweetstreet

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    msw,
    stor stor kram!!!  

  • sweetstreet

    Nenne,
    skidor på fötterna och hjälm på huvudet. Ojojoj! Förstår o din mamma var mör efter förlossningen....!  

  • sweetstreet

    Kan någon här inne uppdatera mig om vilken vecka Mugglan är i nu????

  • sweetstreet

    Jag hoppas få träffa allas vår FruLLan nu snart!!!!!!
    Hon kommer hit till stora staden! jehoooo!!!
    OM du läser detta FruLLisen så har jag mailat dig. Täntke kolla om det kommer gå att nå dig på ngn mobil när du är här? Det vore ju det enklaste.
    SHIT jag hoppas det ska gå att få till en träff!!!!!!

    Och med detta säger jag godnatt!
    Kram till er alla goingar!

     

  • sweetstreet

    Mugglan!
    Vad ROLIGT med ditt utv samtal!!! .-) Hoppas du får tjänsten!!!  
    Men NU får du minsann VILA!!!!!
    Inga tyngder i magen inte! Det vill vi itne veta av. Ligg still och ät lite choklad och läs en god bok eller något. Kanske sova???  
    HÄRLIGT att du är i vecka 30 snart ändå! Tänk jag tycker ändå det gått rätt fort sedan man var så förtvivlat orolig vid er operation....
    Kanske inte känns samma för dig såklart, men efter att det vände tycker jag ändå att tiden knatat på rätt bra. Och ja nu är du snart uppe i samma vecka som när vår dotter var då hon föddes. Och DET gick ju bra!

    Ett TIPS är att OM de inte kommer tu pang bom, utan om det blir som med mig. Alltså då gick ju vattnet ungefär 2 dygn innan hon kom ut. Så fick jag ju STEROIDER. Detta för att då utvecklas lungalvoelerna snabbare. Det tar ca 24-48 timmar för steroiderna att ge full verkan så i mitt fall var det ju idealt att lillskruttan stannade inne två dagar till. Jag tror det var detta som gjorde att det hela ändå gick såpass bra som det gjorde. Hon behövde aldrig få en massa syrgas etc eftersom lungorna var utvecklade då hon kom ut. Annars sker detta inte till fullo förrän i vecka 34. Det var därför man helst ville att hon skulle stanna kvar upp till en vecka när jag kom in då vattnet gått. Om jag varit i vecka 34 hade de nog tagit ut henne mer eller mindre direkt.

     

  • sweetstreet

    Lappis,
    jag hade nog inte åkt om jag varit i dina kläder. Otroligt trist men med tanke på att man inte vet hur detta emd strålningen kommer utvecklas eller fler skalv t ex så hade jag inte tagit risken. Hoppas så att din pappa förstår.
    Sedan har även jag läst at japanerna själva tyvärr inte får all info. lite grand som forna Sovjet nu att regeringen där vill lägga locket på lite. Kanske mest för att inte skapa masshysteri och panik, men det gör ju att folk där inte får veta vad som egentligen sker eller gäller.

    En av våra bästa vänner har hela sin mammas familj i Tokyo (utom mamman då som bor i toronto) och hon sa att det just nu är ett rätt normalt liv där men att man märker att "supplies" börjar "ta slut". Det är mer restriktioner där med att köpa t ex vatten, bensin och mat. 

     

  • sweetstreet

    AM,
    vad SKÖNT att Livia äntligen börjar bli bättre! Det är en sådan lättnad när ens barn blir bättre efter sådana där jättejobbiga sjukor.

  • sweetstreet

    Telis,
    hahhahaaaaa
    Jag skrattade åt att Televinken vill gå med blöjpåse!!!!!  
    De får sina idéer. Var glad att han tycker det är ok med en ren blöja i påsen!!!  

  • sweetstreet

    Klockarbol!
    Oj såg ditt inlägg nu!
    Kramar om!!! .-p

    Vickan,
    ja jag vet ännu inte om jag KOMMER träffa FruLLan. har mailat men inte hört ngt och jag måste vetaom hon har ett mobilnummer där hon kan nås. Så vi kan ha kontakt.
    Om du ahr ett nummer till henne får du gärna inboxa mig det.... Sedan vet jag ju inte ifall hennes mobil fungerar i USa men ett nummer är ju bättre än inget nummer iallafall....  

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!