Inlägg från: sweetstreet |Visa alla inlägg
  • sweetstreet

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Mugglan,
    jo sedan jag slutad äta piller i höstas har jag varit rätt exakt. En cykel på 33 dagar och jag kan oftast räkna ut när tanten ska komma. Det har stämt åtminstone de senaste 3 månaderna på dagen. Så Bim borde vara tidag....

    Tack för förståelsen också.
    jag känner mig dum. Just för att vi verkligen VILL ha ett barn till och för att vi varit så osäkra på om detn skulle fungera ens. Så på alla känslomässiga vis skulle ett barn vara sååå välkommet.
    MEN med tanke på vår situation i livet just nu känns det så osäkert och timingen är verkligen den värsta tänkbara rent praktiskt.  
    Samtidigt får jag dåligt samvete av att tänka så eftersom jag vet hur det är att KÄMPA som FAN också. Och att dåens beklaga sig över att man eventuellt kommer att säga "hoppsan blev jag gravid ojdå! Fan det var ju inte så bra...."  känns verkligen heeeelt fel! och skämsigt.

    Särskilt här.  

  • sweetstreet
    Hattis skrev 2011-02-18 18:36:12 följande:
    Fast jag tycker inte att det är fel eller skämsigt (förutom när det tittat in okänt folk i tråden bara för att berätta det ) Livet ser ju faktiskt ut så för en del och det är förstås också rätt chockartat att bli oplanerat gravid.
    Tack vännen!

    ja men det KÄNNS så KONSTIGT att JAG överhuvudtaget ska våndas åt DET HÅLLET? Alltså gruva mig för att jag eventuellt skulle var på smällen!
    För under hela den här barnprocessen har det ju varit precis TVÄRTOM!. Det har varit gruverier över att INTE vara det och funderingar och JOBB för att BLI det.....  Och tårar och besvikelser, deppmantalr och svarta hål när tanten kommit på besök...

    Detta är såklart en del av anledningen till att vi kände att vi skulle skippa skydd och köra på och se om ngt hände. Ingen av oss var sugna på att starta om med tandbortsex och efterom det tog typ 2 år och en insemination plus extra hormoner för oss att få till vår dotter så kändes det som att oskyddat sex inte skulle vara så "farligt". Dessutom med en sexfrekvens som varit låångt under det "acceptabla" egentlgien. Så ja under hösten när jag inte åt piller var det ju liksom ingen fara. Det beästa skyddet är ju ändå att inte ha sex... Men så nu då så blev det väldans mycket JUST kring ÄL vilket jag inte ens TÄNKTE på Då! Förrän efteråt. Men självklart är det som du säger så att lusten säkert föll på p g a detta....

     
  • sweetstreet
    fru AM skrev 2011-02-18 18:29:35 följande:
    Sweet: har du räkor så tycker jag ni ska laga detta till middag: saintkildaroad.blogspot.com/2006/10/knullpast...

    Det är ju helg och allt!
    :.D

    Kanske det kanske.....?

    Det roliga med sådana här kn*llrätter är att en av makens kompisar verkligen ahde just en sådan!!!
    Det var en gryta tror jag med kyckling och grjeer. Och tydligen fungerade den VARJE gång när han var singel och dejtade....!
    Han gav ävenut receptet till andra dejatnde singelkompisar som även de skördade framgång med rätten... hahaha! 
  • sweetstreet
    passionsblomman skrev 2011-02-18 18:45:17 följande:

    Sweet, jo precis, dosen kommer kanske att behöva justeras-och fattar jag inte allt helt fel, så kommer jag att behöva ha koll på sköldkörtelvärdena regelbundet typ livet ut, även om jag skulle bli frisk. Jag måste verkligen fråga läkaren en massa, så jag fattar vad det är fråga om egentligen. *okunnig*


    Men är det stora och buckliga räkor då? Kan man inte få räkmackor på café? Åh, jag blir as-nyfiken, skaldjursentusiast som jag är. Jag gillar verkligen våra kokta räkor. Trodde det var något som fanns överallt typ. *okunnig igen*


    Här ska vi äta "plock" Det betyder att vi laddar en bricka-stor- med allt möjligt kallskuret, god ost, underbart bröd och så fikonkonfit, vin och vad man nu kommer på att ta fram. Sedan plockar man i sig tills man är jättemätt. Idag är det dessutom små kyckling drumsticks.


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Näpp inga räkor som hemma.
    Utom på ikea då...

    Men andra räkor. De stora. Lite som tigerräkorna ungefär. Men kanske ngt mindre än dem fast smakar ite lika. Bra att laga mat med som typ AM´s Kn*llpasta eler liknande. Jag gillar 'ven att laga dem med typ chili och lime! Mums!
    men jag saknar också "våra svenska" alltså.  
  • sweetstreet

    Hattis,
    ja det tror jag me. Just vid ÄL tror jag att vi får ngt farlig i blicken, ngt utmanande i gången och så doftar vi säkert "kom-o-ta-mig-feromoner"
    Och vilken man skulle inte kunna motstå ngt sådant???  

  • sweetstreet
    muggles skrev 2011-02-18 18:38:31 följande:
    Sweet: förstår att du känner dig dum. Det gjorde jag också - varje gång. Men det är inte dumhet - det är hopp! Nu måste jag masa mig till matbordet och de varma mackorna!

    AM: har du länkat till den förut? Tyckte jag kände igen historien...

    Trevlig fredag på er!
    Tack Mugglan!!

    hoppas ni får en bra fredagskväll och en fin helg!
    Alla FEM!  
  • sweetstreet
    Hattis skrev 2011-02-18 18:51:58 följande:
    PB - låter riktigt fredagsmysigt, och gott! med "plock"

    Sweet - hm, det funkar alltså inte att koka americanshrimpbigsizestjärtarna i mycket saltat vatten och sedan ha dem på macka?
    vet inte har inte testat. Kanske skulle jag det??
     
  • sweetstreet

    Och jag gillar också plockmat! Så det lät väldigt gott det där PB!

  • sweetstreet
    Hattis skrev 2011-02-18 18:47:38 följande:
    Sweet - Förstår att det är en kluven känsla, om vi får en bebis nu så vet jag inte hur jag skulle tänka med preventivmedel sedan, eftersom jag helst vill ha två barn.

    På något sätt tror jag även att vi kvinnor blir extra oemotståndliga vid äl
    Hattis,
    eller hur?
    Det ÄR inte helt lätt.....  
  • sweetstreet

    Hattis!!!
    Vad fasiken! narvik och räkor!
    Jaha här sitter man och visar sina svaga sidor och vad får man för det. SALT I SÅREN!!!!!

    Just rubb it in .....

    Tur jag TÅL det...!
     

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!