Inlägg från: sweetstreet |Visa alla inlägg
  • sweetstreet

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    PB,
    men HERREGUD vilka sötnosar!!!!
    Jag tycker det låter heeelt pefekt att ni får en liten nykomling i familjen nu! Jag tror det kan hjälpa massor. PLUS att ni ju har funderat på hund och varför då itne slå till nu?

    Åååå så fina!!!

    Sedan ang din tid här i tråden ska du absolut inte känna det som ett tvång att vara här. Jag har i perioder inte als tid att vara här och känner mig totalt bortkopplad. Det är visserligen tråkigt, men så är livet ibland. man kan inte hinna med att vara överallt. Tyvärr...
    Det viktiga för DIG just nu är att du tar hand om dig och familjen. Att du sakta men säkert bygger upp din nya plattform. Det tar tid och som du redan vet så är det en slingrig och väldigt kuperad väg dit.
    Men nu kommer du få sällskap på din vandring av en liten valp!!!!

    KRAM!!! :-P
     

  • sweetstreet

    Och lappis!
    HEEEJ Du är INTE GAMMAL!!!
    Hahaha! Eller visst du är inte ung heller men du är banne mig i bättre fysisk form än de flesta 20-åringar jag känner.

    Eller kanske 25+ åringar.... för jag insåg just att jag känner vääääldigt fåååå 20-åringar nuförtiden. Man är ju själv inte helt ung hahahhaaa!  

  • sweetstreet
    Oms skrev 2011-02-15 19:13:36 följande:
    Sweet - hej förresten! hur går det m allt advokatjoxande då? hoppas ni har hittat ngn som ni känner tillförlit mot!

    PB - inte ska du känna så!! jag vet precis hur du känner för det gör man i början av sin resa men det kommer att vända,du ska ju leva  som det passar dig och inte som det passar andra. Jag vet att du känner dig kluven o säkert också otillräcklig för att du inte hinner följa tråden på det sätt som du vill göra men det är nu dig som du ska leva för och då får vi faktiskt stå tillbaka en stund!! Vi finns här ändå.

    poppa in då o då när du har tid o lust så uppdaterar  vi dig, precis som vi gör med alla andra som inte kommer in hit så ofta under perioder ( undertecknad inkluderad )
    PB,
    jo vi ska faktiskt träffa den advokat vi slutligen bestämt oss för att anlita. Idag är mötet. Om ett par timmar. Så nu känns det bra ändå attt vi är "igång". Det blir nte billigt men det känns ba att fattat ett beslut.
    Som jag sa tidigare till Smint så är det ofta det jobbigaste innan man fattat själva beslutet. Sedan får man försöka jobba mot målet.
  • sweetstreet
    porchez skrev 2011-02-15 19:18:37 följande:
    hallå i tråden!

    puh, nu är man ikapp, försökte undvika internet helt igår efter alla söta FB-uppdateringar om uppvaktande på alla hjärtans dag igår... Det är inte en dag som vi singlar gillar så är det bara, och det är enbart för att vi är avundsjuka!! fick inget och gav inget heller! Även om jag sov hos min "vän" lördag-söndag så har jag inte hört nåt från honom sen dess.... men hade inte väntat mig det heller, han hör aldrig av sig efter att vi träffasts, men en lite alla hjärtans-hälsnig hade ju inte varit helt fel. Väntar ut honom några dagar så får vi se sen...

    Idag har jag en myskväll i soffan, med semlor (de säljs i två pack, då måste jag ju äta två ) och så köpte jag Sällskapsresan 1 och 2, när jag var och handlade, så nu går snowroller på för fullt. Underbar film. Allt detta extra för att jag tycker synd om mig själv då jag hr tauterat mig idag, det gör SÅ ONT! 1 timmes plågeri för att bli lite fin, men är otroligt nöjd både med tatueringen och då den otroligt snygga tatueraren berömde min fina och platta mage, som var bra att jobba på   Tatueringen är en belöning till mig själv efter hårt tränande
    Å Porchez
    jag förstår om det kan kännas jobbigt emd Alla Hjärtans Dag. MEN jag tycker egentligen att man borde fokusera mer på att det gäller ALLA hjärtan och inte bara partner-relationer.
    Utan även vänner och familj.
    I Finland heter ju den dagen Vändagen vilket jag tycker är fint.
    Här i USA är det ju Valentine´s Day och här är det i stort sett endast parrelationer som ska uppmärksammas. Lite trist....!

    KRAM till dig iallafall!
    och din myskväll samt tatuering låter ju kalas!
  • sweetstreet

    Får man fråga vad du taturat in????

  • sweetstreet
    Hattis skrev 2011-02-15 19:21:24 följande:
    Åh, vilken ljuvlig valp PB  

    Lappis - men jisses, jag är väl sju år yngre än du och skulle vara glad om jag hade hälften så mycket energi som du. Få se nu, hur många gånger har jag tränat den senaste månaden inklusive sportiga friluftsaktiviteter hm, *tänker efter och tvingar mig att vara ärlig*, skulle säga typ, fem. Hanh? Skit med köer för övrigt. Har all förståelse för att ni vill ha ett yngre barn.

    September - jag inbillar mig att salt biter på alla mikroorganismer  - ja allt levande f.ö., tänker på den där snigeln i, är det Toy Story?, som får salt på sig och liksom delvis upplöses. Tänk osmos. Här saltas det Inte för att det är så himla nyttigt med för mycket salt heller. Men alkohol är ju ett sorts gift också, så om man ser till att ha tillräckligt med alkohol i blodet hela tiden så borde jag kanske minska risken för listeria och toxoplasma
    Jag ligger efter dig, 8+6 idag och har Nupp-ul den 8 mars 11+5, rätt tidigt, vilket förvånar mig något.. Men de har helt nya maskiner där jag går, det går att urskilja en hel del detaljer på fotot från VULet som är taget 7+1 istället för att bara få ett foto på en svart fläck.
    Jag gjorde Nupp i vecka 11 och man såg jätteväl!!!
  • sweetstreet

    Nu måste jag kila!
    Puss och kram till alla som behöver!

  • sweetstreet
    porchez skrev 2011-02-15 19:53:13 följande:
    AM - vad tråkigt, men den är väl som alla andra dagar man bygger upp förväntingar att just DEN dagen ska allt vara så rosen sött. Och så lätt det faller. Men blir orolig att du inte alls haft det bra

    Sweet -  lite så jag kände att nån vän eller någon i familjen (läs min mamma) hade kunnat hört av sig, men nada... Men jag skickade sms till alla mina vänner när jag inte orkade vänta mer, för då får man ju alltid ett svar ifrån dem Lite små ledsen på min mamma just nu också då hon sällan hör av sig längre, men jag tror det beror på att hon träffat en ny gubbe och faktiskt är kär den här gången, kul för henne, men jag gillar inte att bli bortglömd för det...

    AM igen, du har nästa rätt... Min egen avatar hade jag faktiskt med som bild, så två hibiscusblommor på magen/sidan, men inte i färg, utan grå,svart med mycket skuggor, lite svårt att förklara...
    Porchez,
    å jag blir nyfiken!
    Kanske en bild till galleriet senare när det läkt??  
  • sweetstreet
    muggles skrev 2011-02-15 20:47:15 följande:
    Jag har ju iofs Android och ingen IPhone men jag har aldrig problem med konstiga ord. Har appen Swiftkey och det verkar funka bättre än vanlig "T9" om det är det ni andra använder? Swiftkey lär sig alla "mina" ord från mina sms mm, så ibland behöver jag bara fylla i första bokstaven så har den gissat rätt ord. Ganska smutt faktiskt.
    bra! Fast saken är mest att jag skriver utan att läsa igenom innan jag skickar. OCH jag har ibland tangentvordet inställt på svenska och ibland på engelska eftersom jag skiftar mellan dem. Och ibland glömmer jag komma ihåg att ändra. Så med svenskt tangentbord blir det konstiga ord på engelska o tvärtom...
  • sweetstreet

    Lappis,
    ja vid 20 var man väl mest glad över sin ålder?? 

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!