Inlägg från: sweetstreet |Visa alla inlägg
  • sweetstreet

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Lilla tjejen har varit rätt bra unde  dagen. Ingen feber iallafall. Jag lämnade över till maken nu på em och gick till jobbet så jag har ingen aning om hur det varit sedan dess. Men om hon är fortsatt feberfri nu så kan hon gå till dagis imorgon.
     

  • sweetstreet
    fru AM skrev 2011-02-09 14:56:29 följande:
    Oupsie: jag köpte ett stort fång rosor (i vitt, rosa och rött) till vår BVC-sköterska när hon skulle sluta - hon blev jätteglad! Orkidé är också bra. Den håller sig ju ett tag!

    Oupsie: nu ska jag tjata på dig om att linda Daisy! De små nyfödingarna gillar att ha det trångt och (inte för) varmt som i magen och lindar du henne lagom fast i en lagom varm filt (bomull) så kan hon nog sova en liten längre stund. Om du nu vill att hon ska göra det.
    Kan bara hålla med AM
    Att Linda is the shit!
    Det var ett tag det enda som fick vår lilla tjej att lugna ner sig så hon kunde somna. När hon var bebis. Annars låg hon bara och kostnant viftade med både armar o ben....  

    Vi skaffade två paket "swaddles" här alltså typ rätt stora men tunna filtar som vi swaddlade (lindande)  henne med och de är banne mig de allra bästa inköpen vi gjorde då!!!! Vi använder dem än, men nu inte till lindning såklart, utan som just filtar och/eller sol- eller insektsskydd i vagnen. Skitbra!!!
  • sweetstreet

    Mugglan,
    laktulos tror jag ska vara ba. Jag fick träg mage ett tag när jag var gravid och här i USa åt jag då collase. Tror det är ngt liknande. Det hjälpte iallafall. Jag åt även konstant linfrön och då och då katrinplommon samt torkade aprikoser. Dessutom drack jag mängder med vatten vilket ju också är bra mot hårt mage. 

  • sweetstreet
    Lapinette skrev 2011-02-09 11:17:30 följande:
    mugglan - fina namn .. jösses råkade skriva fel först och det blev "vina" ... tror det har blivit lite väl mycket at den varan på sistone . Och vad härligt att läsa om att du njuter av graviditeten. Låter så sunt och underbart!

    Sen hade jag börjat skriva ned kommentarer till alla andra här inne men jösses vad rörigt det blev här på jobbet. Får in en kund efter lunch ..han verkar inte kunna ta beslut eller prata på telefon .. ändå mindre maila. Nåja ska inte klaga för nu kommer han ju för att beställa av mig.
    Lappis


    Vina jo jag tackar jag...!!!!  
  • sweetstreet
    muggles skrev 2011-02-09 14:24:58 följande:
    Eller varför inte Hafsa och Krafsa?! (Åtminstone Hafsa fanns som riktigt namn)
    Eller varför inte Räfsa?!?!?!?
    Då får du ju in en svensk bokstav också!  
  • sweetstreet

    Grattis September också!
    Så härligt att  allt går bra nu!!!!

  • sweetstreet

    Här är Lilltjejen frisk igen. Så skönt att sådana där febertoppar går över så snabbt på små barn. Känns som om de kommer blixtsnabbt och går över blixtsnabbt. Själv är man ju rätt däckad när man har feber. Då handlar det ofta om att man är sjuk i åtminstone ett par dagar...

  • sweetstreet

    En av de killar som gick på lilla tjejens dagisavdelning föra året heter Anakin!!!!

    Det roliga är att hans syster fick namnet Arwen. Hahahahaa!!!!
    Undrar om deras föräldrar gillar fantasy...????  

  • sweetstreet

    Hm jag isner att jag är ensam i tråden just nu... Well, jag borde väl jobba vidare då.
     

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!