Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Nenne, va, har ni kastrerat henne, jag trodde att ni tänkte para henne framöver?

  • BrudSommar2006

    Hej Omsan, jo jag är här men nu får det bli sängen känner jag.

    Nenne, jag förstår precis, vi funderade ju hur vi skulle göra när vi skaffade Elsa, vi hade ju egentligen tänkt oss en hane, men när det nu blev som det blev så började vi fundera på om vi skulle ställa ut och kanske ta en kull men sedan kändes det helt omöjligt att genomföra med barnen och allt och det känns skönt att vi skippade allt det faktiskt.

  • BrudSommar2006

    Har tappat bort allt jag tänkte kommentera.

    Koko, har sparat länken.

    Piggelin, vad härligt ni verkar ha haft det!

    Snartis, hur har det gått? Citodon är knepigt, jag är allergisk mot det, kräks våldsamt.

    Tittar ikapp på Dancing on Ice, maken har tankat hem åt mig, bra att ta till när det inte är något annat att se på tv på kvällen.

  • BrudSommar2006

    Telis, det stämmer, jag tål inte morfin, och vid förlossningarna fanns ju maken där i fall att något skulle gå snett men jag har funderat på vad som skulle hända om jag var med om en olycka eller så och kom in till sjukhuset själv och inte hade möjlighet att meddela mig med någon men å andra sidan, det finns fler än jag som inte tål morfin, hur gör de? Kanske om man är så dålig att det är aktuellt så har man inget val, jag vet inte. Om det bara gäller stark smärtlindring finns ju annat än morfin att få bara man har möjlighet att tala om det för någon... Finns vissa pencillinsorter jag inte tål också men det har ju löst sig de gånger det varit aktuellt.

  • BrudSommar2006

    Oupsie, inte kan man lägga fjärrkontroller på soffbordet! Inte på flera år där mellan börja-krypa-stadiet till tillräcklig mognad har nåtts vid framåt treårsåldern. Nej, de måste gömmas högt upp, helst så att de inte syns.

    Sedan jag träffade maken har jag blivit mer och mer anti all teknik. I vintras när alla adventsljusstakar bara kunde tändas och släckas från makens telefon var jag riktigt arg och när de ibland tändes eller släcktes oväntat och jag fick ringa maken på jobbet eller väcka honom mitt i natten för att ordna upp det var jag riktigt arg och funderade på att slänga ut både maken och hans telefon!

  • BrudSommar2006

    AM, hur många dagar gick Livia i skidskola och hur långt kom hon på det? Hur går det egentligen till i den där skidskolan?

    Har ni skaffat bil förresten?

  • BrudSommar2006

    Jag blir galen på den här vintern, det är så jäkla trist att vara inne hela dagarna. Idag gick vi en liten promenad, jag och Astrid, men det var ju så jäkla halt. Inte kan man vara i någon av lekparkerna heller, det är så himla mycket snö att man inte kan ta sig fram. Nu får det fasen ta och smälta, jag är så trött på det här.

  • BrudSommar2006

    Oj, det är ju bra i alla fall, hoppas att inte Iris vägrar för då blir det struligt iom att vi går i skidskola samtidigt. Fick maken komma och hämta henne alltså?

  • BrudSommar2006

    Liten, Iris kan vara i lekparken men med Astrid är det helt omöjligt.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!