• MSW

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Koko: låter otroligt tungt! Kram!

    låter som lappis med make har mycket att fundera över! Kram!

    vet inte hur mycket jag egentligen bryr mig om Vickan och Daniel, men det är juh kul för dom iaf!

    häftigt att pb's systerdotters problem blev lösta!

    vinkar också till oms! Kul att du kikade in, men det låter som att du har väl mycket omkring dig!

    vikttråden på fb vill jag gärna få tillträde till för att läsa och (förhoppnigsvis) stötta! Fast för min del läser jag gärna uppdateringar här i tråden med..

    Any thing else tro? Imorn ska jag iväg på sista träffen för sommarkursen.. Är fruktansvärt otaggad för det.. Men det ska jag nog överleva! Godnatt!

  • MSW

    Hej!

    Nu tycker jag att jag varit riktigt duktig! Ringt och ändrat A's tandläkartid, pratat med försäkringskassan för att reda ut vad min FP kommer grunda sig på med nya bebisen, och pratat med csn att jag behöver ett intyg till fsk, och hur jag ska tala om när bebisen är född! Se om jag kommer ha lite lättare att somna nu när ekonomibiten är löst..

    Och förresten, på tal om FB, vet ni ngt smidigt sätt att skicka meddelande till en hel grupp av  vänner? (om man nu har delat in sina vänner i grupper alltså..)

    Nu ska vi klippa och limma!

  • MSW

    Alldeles för mycket cancer i tråden! kramar!

    lycka till september, när det väl är dags! Hoppas allt avlöper så smidigt som det bara går! Likaså Hattis! Och sen är väl inte Izzie så långt efter heller?

    Igår gjorde jag glukosbelastning! (är typ 27+5 idag)Inte det bästa man kan ta sig för, men blev iaf "godkänd"! Så det är bra! Vi hade också A med oss, så han fick höra bebis-hjärtat också.. Nästa gång ska vi på ul för att kolla så att moderkakan inte ligger för + tillväxt..

    Idag ska jag fika med några från skolan, vi har inte träffats på hela sommaren så det ska bli kul! Jag hoppas att jag hinner bygga upp lite social-tid nu under hösten innan det är dags att vara hemma igen..

    annars kämpar vi på med varannan-kvälls-nattning, A protesterar JÄMT när det är pappas kväll, sen när han väl är "övertalad" så är det aldrig några problem, varken med rutinerna eller somnandet, vi förstår inte alla problemet och blir minst sagt less i mellanåt!

    Nahe, nu är nog snart frukosten klar! Kram till er alla!

  • MSW

    Snorkis: ni har ingen sele/sjal? Där hade jag A en del om jag ville få ngt gjort och han inte somnade/var nöjd på ngt annat sätt! Fast oftast sov han nog i vagnen efter promenad.. Fast vet inte hur mycket man kan lita på minnet.. Skönt att slippa de kg, och heja heja på nästa delmål!

    Snartis: tack för läsningen! Undrar som alla andra hur det går nu, och vad storebror säger?

    är helt säkert en drös med andra saker jag tänkt att jag ville kommentera när jag har läst.... Idag var A hos tandläkaren, inga hål och han var jätteduktig! Nahe, nu ska jag sova.. Gäller väl att passa på innan vardagen drar igång igen..

  • MSW

    Grattis till ett åringen och fyra åringen! Imorn firar vi en 3:åring!

    Ang aktiviteter så verkar det finnas gott hopp om att det blir barngympa här i vår lilla by, så jag jublar!

    Funderade också över hur sweetan har det!!

    nähe, här är visst mer saker som helst ska hitta en plats att bli bortstädade till...

  • MSW

    Oupsie: bröstmjölken verkar vara kvar länge efteråt... Tror det var kvar uppåt ett år (drygt?) för mig efter jag hade slutat amma.. Men sen är det juh säkert som med allt annat, olika för alla!

  • MSW

    Någon som har någon erfarenhet om ngn gravid-yoga-dvd? Funderade på att gå ngn kurs, men vet inte riktigt hur jag ska hinna med det, eftersom det tar lite tid att ta sig till och från och så, och dessutom känns det ganska dyrt för min/vår del, och dessutom hinner jag förmodligen inte gå på alla tillfällena...

  • MSW

    hinner inte gå på alla innan bebisen ska ha kommit alltså..

  • MSW

    Jaha, så var det vardag för oss också! Maken på jobbet, A på dagis och jag väntar på mina "samåkare".. Lämningen gick bra, hoppas det håller i sig! Ha en bra vecka alla!

  • MSW

    Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nennne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! åh vad jag hoppades när jag läste om 2 pulsar!! (Eller vad tusan det heter i plural!!)

    Så det dök aldrig upp ngn tant trots allt???!!!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!