• MSW

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Oms: Stora kramar! Hoppas att det lugnar ner sig lite grand! Antar att man har mer ork till "brandutryckningar" om det mesta löper på bra i vardagen!

    Porchez: Ska du kolla upp det där sköldkörtelvärdet eller? Min svägerska hade förresten fått diagnosen överaktiv sådan.. (Jag har för mig att det var på det hållet iaf)

    Parnassia: Tack för sympati!

    September: Trist att lillsyskonet inte har mer bråttom ut! Var det denna vecka någon gång du skulle på samtal om igångsättning eller vad det var? Hoppas att ni kan komma överens om något som känns bra för dig (om nu inte bebben väljer att titta ut av sig själv innan dess vilket väl är det bästa alternativet)!

    Här har vi gjort så få knop som möjligt denna helgen, jag har ändå brutit ihop ett par gånger och känt mig ensamast i världen.. Nu känns det väl något bättre, och jag har iaf inte haft några så där riktigt dåliga nätter nu sen dess, som tur är.. Se hur kommande veckan blir, ska satsa på att vila så mycket som möjligt så att jag har någon energi kvar till make och son på kvällarna och helgerna!

  • MSW

    Förresten, har börjat fundera på en ny tvättmaskin, hur vet man vad/vilka som är bra..? Någon som har någon input på området?

  • MSW

    Ja, man får väl absolut hoppas att september inte varit inne pga bebisen är på g/har kommit!

    Tanken med mitt pluggande är att jag ska klara av de två första delkurserna av den kurs jag började nu.. Vilket innebär att jag ska försöka hålla ut till 6/11 (BF 17/11).. Nu ska jag göra mig i ordning för att sova! Kram på er!

  • MSW

    Uppfattade i morse att det blivit en september bebis till september m familj!!! Härligt härligt! Stort grattis till er!!! (Nu tänkte jag läsa i fatt lite mer ordentligt..)

  • MSW

    Oupsie: Jag vet egentligen inte vad det är som känns mest jobbigt, det är nog lite allt sammantaget... Eller ja allt är väl egentligen nästan skolan! Graviditetåkommor har jag inte så hemskt ont av, ganska mycket halsbränna och trötthet i princip.. Och tröttheten gör att jag i mellan åt funderar på hur jag ska orka resten.. Sen så har jag aldrig känt mig så stressad över något som jag ibland kan känna mig över skolan (även innan graviditet alltså).. Och nu känns det extra stressigt när jag vill hinna så mycket som möjligt innan bebisen för att jag ska kunna börja så sent som möjligt till våren (då jag tänkt läsa in resten av den kurs jag började nu), vilket blir mars/april skiftet om jag hinner med de första delkurserna nu.. Alltså, shit vad rörigt det blir när jag försöker skriva.. hoppas det gör att förstå lite?

    Fick iaf reda på att jag klarade min sommarkurs idag, och det känns gott! Nu tänkte jag ta kontakt med studievägledaren (eller vad det heter på universitetsnivå) ovh höra om jag möjligen kan tillgodoräkna mig de poängen.. Vilket jag inte kan tro är några problem, och isf kan det nog hjälpa lite mot stressen.. (Fast då hittar jag nog ngt annat att stressa upp mig på ist! )

    Tack för all input ang tvättmaskin! den vi har i huset (minns inte vilket märke) är förmodligen från början av 90-talet och rymmer 4kg, (den vi hade i lgh rymmde 6kg), och vi utgår från att det inte blir mindre tvätt med en ny bebis (eftersom vi aldrig har tvättat så mycket som efter att vi fått A).. Vi tror att vi vill ha en sådan som kan känna av och anpassa efter mängden tvätt man lägger i, fast de flesta märken har nog sådana nu tror jag, ngn med erfarenhet av en sådan?

    Usch blä.. pratade med min "blod-doktor" nu.. Och jag är inte helt överrens om resonemanget, även om jag nog egentligen inser att rent medicinskt är det nog bra/rätt/bäst.. Bara det att jag mår så psykiskt dåligt av att behöva gå hit och känna mig dålig! *röriga tankar detta med visst*

    Förresten, Nenne min mage är inte ett dugg större än med A, och tyckte inte att det syntes tidigare heller, som det "ska", så det är väl helt olika, som allt annat.. Är väl ingen nackdel med höst och vinter i antågande om man vill dölja det ett tag heller..

    Har inte hunnit läsa ikapp särskilt mycket, men nu tar samvetet över, så bäst att jag får lite plugg gjort!

  • MSW

    Och nu har jag läst ikapp resten. och insett att jag delvis fått svar på det jag skrev om tvättmaskiner!

    Tack sötnosar! Nu 'är det snart äntligen dags att plocka ihop och hämta min lilla Plutt!

  • MSW

    Idag har jag varit helt dödens trött, men fick i väg sonen till dagis och nu är det snart dags för mig att ge mig av till skolan.. Tog ett litet steg mot insikt att det inte är helt oändligt lång tid tills det är dags för bebisen att komma, och drömde såklart i natt om allt som kan hända/allt som snurrari huvudet.. Men jag tror att det på ngt sätt är ett steg åt rätt håll, att släppa förnekelsen lite liksom!

    att mopedvin blir inbjuden till galleriet är helt ok för mig!

    Oms: vad märkligt att du såg en smygläsare! Kul och knäppt! Nahe, dags att ta tag i det sista innan det är dags att ge mig iväg!

  • MSW

    Tack för att ni tycker att min situation låter jobbig! känns som att det faktiskt är ok att det känns jobbigt/stressande när ni skriver så och att det inte bara är jag som inget tål! Förstår ni?

    Har onda aningar om att vi inte kommer få sova så mycket i natt och att det behöver bli vab imorn.. A kändes rätt snorig ikväll och mer gnällig än bara trött.. Men hoppas att han sover gott och sover bort det han ev har i systemet! Och återigen, tack för tvättmaskin input! Godnatt!

  • MSW

    Kikar in och skickar kramar till alla! Ha en riktig bra träff imorn!! Är lite avundsjuk, men inser också att jag förmodligen ändå inte hade haft riktig ork för det! (skriver ni protokoll om allt spännande som ev kommer fram, som ni kan skicka runt sen? )Hoppas också på att alla får en riktigt bra helg!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!