• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    PB: jag håller med - ibland funkar det klassiska bäst...

  • muggles

    PB: oj! Trist att ngt är fel men vad bra ändå att man nu konstaterat det så du kan få rätt medicin.

  • muggles

    Oms: jag kommer ihåg när din stora tjej var 13 år - då märker man att tråden funnits länge...

  • muggles

    Sweet: SKÅL!!! Vad gör man på President's day?

  • muggles

    Sweet: mat/bröd var också en bra idé till grannen!

    Hattis: ja visst var det dags för lite flyt i tråden nu efter alla katastrofer?!

    Vi har varit och provat babyskydd på NTF (vi ska hyra där) idag och det visade sig som tur var att det kommer att få plats alldeles utmärkt så vi slipper byta bil i brådrasket! Nu kan man dessutom hämta ut dem på Östra sjukhuset - vilket ju passar oss väldigt bra iom att vi dels inte vet när barnen kommer och def inte när de får komma hem.

  • muggles

    Sweet: ja att få färdig hemmalagad mat när man just fått bebis är ju drömmen! Vi blev bjudna på middag när Moa var ny, av makens bästa killkompisar - väldigt omtänksamt av dem!
    Ja hyra babyskydd är super. Det kostar 400 kr för 9 mån och att köpa kostar väl minst 1500 kr tror jag. Man har ju dem rätt kort tid...

  • muggles

    PB: jag tycker det verkar som om hela "ditt" team är väldigt bra! Det känns som att de samarbetar och har en helhetssyn på hela alltihopa. Det är säkert olika faktorer som gör att du mår piss. Jag kan tänka mig en del rent fysiskt (ev sköldkörtel osv) men en del är ju psykiskt också (sorgen över barnet som inte blev). Och då är det ju bra att de inte har så ensidig syn på det.

  • muggles

    Det slog mig förresten idag att jag nog inte har många veckor kvar att jobba! Jag har varit så inriktad på att ta en dag i taget, en vecka i taget och leva "on hold" så jag har inte alls planerat. Normalt räknar man ju ner de sista 5-6v el så men dels vet jag ju inte hur länge jag har kvar, och dels så har jag som sagt inte alls tänkt på det sättet. Insikten kom nog nu när läkaren var på mig om sjukskrivning senast om några veckor.

    Idag har jag förresten känt av sammandragningar så han fick kanske rätt förr än jag trodde. Iofs är väl sd helt normalt men jag ska tydligen vara extra försiktig iom att jag är omföderska (livmodertappen kan öppna sig i smyg utan att jag känner det) och den extra tyngden av tvillingar då. Så nu ligger jag i soffan och tar det lugnt. Stackars Moa tyckte jag var vansinnigt tråkig förut innan maken kom hem...

  • muggles

    Sweet: vad spännande men samtidigt jobbigt också. Förstår precis varför du inte berättat för din make, jag brukade också låta bli av samma skäl. När har du BIM?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!