• viktualia

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Förresten - är det nån annan som är ledig på måndag och som har nära till basstationen på U så får ni hojta!

  • viktualia

    EA- jättejättekram! Så himla orättvist!

    Ore - men gumman, vilken taskig ledning! Kram på dig!

    Ego -när i HELA friden ska jag lära mig sova när maken är ute o väntas hem på natten??? Misslyckades kapitalt inatt och sov bara drygt fyra timmar. Kom till jobbet och kände mig mest låg, en historia om sorgligt livsöde på fm-fikat gjorde det värre. Tack och lov vände det sedan, med uppskattning från oväntat håll och senare även med avlastning i antalet arbetsuppgifter.... så även om jag inte är hemma förrän kvart i åtta känns livet klart bättre än imorse!

  • viktualia

    Mugglan - både maken och jag har också uppringda av supertrevliga handläggare på FK! Heja!

    Snaily och Nenne - jag nämnde min idé om måndag för maken och han lät mest förvånad, men kunde inte komma på nåt som hindrar en sån plan... ska prata m urbefolkningen också! Men lunch vid 11.30 kanske vore något?!?!

  • viktualia

    Och jag hade fest igår. Gräslökspannacotta m stenbitsrom, svampfärserad kyckling m örtsås och quinoa och chokladmousse m björnbär. Gott och smidigt att göra!!!

    Älskar sommarvärmen och ser framemot celebert besök imorgon!

  • viktualia

    vinkar förbi!

    har ett gosigt Troll i famnen - tandsprickning och snuva gör sitt... annars är det fridfull måndagförmiddag och den största frågan handlar om menyval... hihihi....

  • viktualia

    ÅÅåååå! MYS!!!

    Sötaste Yngla och sötaste Pricken!! Och goaste Nenne och Snaily! Tack för en mysig lunch i solen!

    *vinkar till er andra*

  • viktualia

    Snorkis - men ponera att ni köper ett nytt precis när ni kommit hem från BB... då kommer ju Leffelina ha suttit i det fd mögelskadade i säkert 20 min... eller vad tar det att köra från BB och hem?!? Jag hade använt det befintliga... går det inte att köra i maskintvätt förresten?

    Ego - trollet har hög feber nu igen... Denna märkliga kombi av snuva och tandsprickning... hm... undrar hur länge det är "normalt" att svajja så här...  Annars är jag hemma igen efter min utflykt till hemstaden.

  • viktualia

    Ore - men han har svajjat av förkylning till och från i tre veckor, tandsprickningen har pågått fyra-fem dagar...

  • viktualia

    Tinga - jooo! här är jag!! Trollet har äntligen somnat efter en sanslöst pipig morgon. Feber, snor och tänder i en trist kombi. Har hunnit byta kläder på honom en gång och tröja på mig själv en gång pga allt snor... hm... Nu: måste skynda mig och jobba lite!!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!