• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Telis - men det låter ju sjukt jobbigt. Vad konstigt att inte pencillinet har börjat hjälpa än. Själv tyckte jag att det tog bums (ca ett dygn) men jag hade nog någon lättare dos av halsfluss.

    EA - är det mens du har? Jag fick som vanlig mens efter IVF/FET det var bara att min cykel var desto längre .. den kortades av med några dagar varje månad tills den blev normal igen.

    smint och Oupsie .... nära, nära!!! Vad spännande!

    Sweet - vad trist att behöva välja mellan dyrt eller snordyrt!

    pb - vad härligt att det känns bättre och grattis till viktnedgången.

  • Lapinette

    EA - låter jobbigt. Alla dessa jäkla hormoner och skit som man tar vid IVFerna "f**kar" verkligen upp hela kroppen .

  • Lapinette

    Nu vaknade kaninen .. semifreddo med kolanötter .... miam!!!!

  • Lapinette

    Sweet - Grattis på födelsedagen och ha det så underbart på Spice Market!

  • Lapinette

    Sweet - dra inte bort håret ... färga istället. Betydligt skonsammare.

    Telis - hur mås det idag?

    Själv är jag rödögd och har lite, liiiite ont i hals och full näsa men ikväll är Tony Stone "in da house" så det är bara att kurera sig. Känns rätt bra (just nu) att jag inte anmält och betalat för Nike convention i helgen utan istället kan vila och förhoppningsvis slippa bli sjuk.

    Har inte så mycket att inlägga gällande nattsovning, sängar och barnvagnsdiskussioner. Kommer igen om drygt ett år . Satt faktiskt på skoj och tittade (när ni diskuterade tvillingvagnar) på vad för slags barnvagn man ska ha till en 1-åring. Har även frågat några kompisar om vi får komma över och "praktisera" när deras barn är i den åldern. Jösses, vet ju knappt vad som är upp och ned på ett barn!

  • Lapinette

    Ichi .. roligt namn, undrar om de tagit det från japanskan (betyder ett)?

  • Lapinette

    På tal om japanska så tror jag att det blir en kurs (borde nog anmäla mig). Räknade ut att jag hinner gå 9 gånger innan det är dags att åka. Inte för att jag lär vara flytande men likväl ha lite mer i färskt minne så jag åtminstone kan säga tack och hejdå när vi är där.

  • Lapinette

    AM - jag har läst japanska som hemspråk i 6-7 år så jag kan hiragana och lite katakana och en jädrans massa barnsånger . Läste på Medborgarskolan för en så där 15 år sedan och vi hade en helt suverän lärarinna men gick bara en termin då jag sedan pluggade på IHM och ingen tid fanns till förfogande. Tänkte nu att jag kanske skulle damma av lite (nybörjarkurs så klart).

    EA - japp, vi åker i Påsk för att hälsa på pappsen och resa runt i två veckor. Skriver ju mest om resor på restråden.

  • Lapinette

    Ja .. och efter IHM så blev det italienska och sen franska av viss anledning istället för japanska. Jag är absolut inte någon språkmänniska så det är rätt kämpigt.

  • Lapinette

    Ja .. jösses, det kommer nog att bli en chock när man helt plötsligt står där med en 1-åring i famnen! Något som varit så avslägset i så många år.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!