• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Fossing - ikväll blir det chili som gjordes igår .. inte fullt så exotiskt men jäkligt bekvämt då jag inte är hemma förrän efter 20.00 ikväll. Lammgrytan ska vara till på lördag. Jag och maken håller ju på med våra receptkvällar (lör) och i helgen är det min tur att hitta på en ny meny.

  • Lapinette

    Hattis – hoppas du har fel med vad skönt att VUL är inplanerat så du får veta. Tumhållningsposition intas.

    Snaily – hatar inte din make för jag tycker att alla löser sina problem hemma bäst de kan men så är jag ingen rödstrumpa så jag skiter i vilken fördelning det blir bara båda parter är nöjda .

    Oupsie – härligt att vara hemma med en liten Daisy!

    Smint … spääääänande! Lycka till!

    Själv så vart jag tvungen att gå ut från danspasset igår för min vad klappade ihop igen . Borde nog ha tänkt på att det blev lite väl mycket med 3 houseklasser på 5 dagar och totalt 7 klasser på 6 dagar ... speciellt då vaden klappade ihop för två veckor sedan och min naprapat sa åt mig att ta det lugnt. Haltade till Apoteket och köpte någon slags antiinflammatoriskt som gör att det redan känns lite bättre.

  • Lapinette

    Fossing ... njae, jag tog det lugnt veckan efter förra smällen och tog bort "studs"passen dvs de som påfrestar på vaden ... sen blev jag ju bra igen och "glömde" bort att det kanske blev lite väl mycket. Kände hur det bara small till igår .. sen var det bara att halta ut .

  • Lapinette

    Tur i oturen börjar min japanska i nästa vecka på tisdagar då jag normalt hoppelistudsar som värst (favvoklassen ryker).

  • Lapinette

    Liten - passa barn är ju ingen vila!  Det blir spinning imorgon för där känner jag faktiskt inte av vaden alls och så pump på måndag, funkar också bra.

  • Lapinette

    Fossing - kan absolut smitta av mig lite ... kan vi kanske göra ett byte, lite träningsvilja mot fertilitet?

  • Lapinette

    Cicci ... ok då, en ny livmoder kanske?!

  • Lapinette

    AM - tell us more? Vad ska ni då göra ... vattenbomba honom?

  • Lapinette

    Piggelin - zumba är ett dansklass med latinamerikanska rytmer. Har själv inte gått då jag hört från andra dansvänner att det inte är så skoj ... om man vill ha lite utmaning i hjärnan (stegmässigt). Fast ska väl hasa mig iväg och prova .. väntar på att köerna ska minska och man kan vara lite spontan och gå när något annat träningspass blir inställt.

    Ore - att komma över 80 % i maxpuls på varje träningspass kan ju knappast vara hälsosamt. Hört talas om lågintensiv träning . Jag kommer inte ens över 80 % på spinningklasserna mer än någon enstaka gång men däremot så ligger jag nästan hela tiden över 80 % när jag kör house ... så jäkla jobbigt (tänk dig att stå och hoppa i en timme .. studs, studs, studs).

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!