• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    mugglan - jag har fb men troligen inte smint för jag vet fortfarande inte namnet.

    Vasagatan .. maken jobbar ju där i närheten.

  • Lapinette

    Jag ska nog också ta mig en titt på Lagamati (Odengatan). Glömmer hela tiden bort att den affären finns och klagara på att vi inte har någon husgerådsaffär i Vasastan/Kungsholmen.

  • Lapinette

    Chokladfondant säger jag ... fast det är ju socker i men i överigt helt ok  .. Annars är väl ost ok om man skippar de goda kompotterna till.

    Till huvudrätt så går ju i princip allt förutom at man tar bort potatisen eller riset som ska vara till. Så äter vi i princip jämnt numera. Så till entrecoten blir det haricot verts och lammytterfilén serverades med ugnsbakade grönsaker och friterad fetasost etc. Ratatouille är även gott till det mesta .. köttet eller fisken.

  • Lapinette

    mugglan - att få med maken till IKEA för ett par formar så vet jag att han hellre betalar 1 000 kronor per form än åker dit .

    AM - typiskt! Idag jobbar maken hemifrån. Tror vi får ta en sväng ned på stan imorgon. Brukar knata förbi där på vägen .. fast jag behöver gå i andra riktningen (kom jag precis på). Inköp av japanskabok står också inköpslistan.

  • Lapinette

    mugglan - läskigt när man drömmer och blir så där orolig. Själv så räcker det för mig att gå ut och lyssna på mina singelväninnor för att sedan komma hem och överösa maken med kärlek och frågor om hans trohet, kärlek till mig. Han tycker nog jag är skitjobbig ... men jädrans vad man uppskattar det man har när man får höra om andras problem.

  • Lapinette

    Cicci - hur mycket går biljetten med Lufthansa på?

  • Lapinette

    Cicci - tror inte jag hittar biljetter för under 1 800 kronor men jag kollar lite.

    Fossing - jag skriver under på det mugglan skrev - helt och fullt! Fast jag dricker även vin och äter alla ostar (har för mig att vissa ostar är ok medan andra går bort). Det ska vara gott och enkelt att leva!

  • Lapinette

    Och jag drack goda drinkar på Ljungrens!


    Haricot verts som steks efter entrecoten är färdig tillsammans med bacon och rödlök ... mums! Det blir det titt som tätt hemma och så ett gott rödvin till och en bit mörk choklad efteråt.

  • Lapinette

    Äter inte heller så mycket frukt men har haft en period då det blivit lite blodapelsiner och emellanåt trycker jag i mig en banan innan träningen.

    Och muffins eller efterrätter blir det på helgen! Som sagt ... både jag och maken tränar så pass mycket att vi inte är superhårda men det är skoj att se att han är så peppad (maken) och har gått ned 5 kg.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!