Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Snorkis, vad fullständigt underbart att läsa ditt glada inlägg för några sidor sedan! Vilken befrielse att känna ångesten släppa lite!

    BS, fy fan vilken jobbig sits DU kom i nu då! Inte ett val man vill behöva göra. Jag förstod -för första gången-där för ett tag sedan att du har rejäla besvär med ryggen och så. Det måste vara gräsligt och jag förstår verkligen att det är en stark faktor. Man kan ju faktiskt ta väldigt mycket stryk med täta graviditeter också. Kram till dig!

    Såg Parnassia där bland inläggen när jag försökte sskumma ikapp. KRAMAR och vad kul att se dig!

    Och Izzie! GÖTT med att allt ser bra ut! Jag visste knappt ifall du ens var gravid eller ej längre, för jag ar inte sett dig prata om det.

    Lappis, när Piggelin var här och vi satt framför nyheterna sa vi "stackars Lappis, hur i allsindar ska det nu bli med hennes resa" Jag förstår verkligen att ni skjuter upp det. Usch, det är så hemskt hela alltihop att man blir alldeles matt och tom.

    Hur är stausen hemma hos Klockarbol? Vattenläcka såg jag. fy för jävlars vad skitjobbigt!

    Porchez verkar nykär och det skrivs om någon hunk? GRATTIS! Så här i vårens tid passar det väl yyyytmärkt.

    Verkar vara fler sjuka hem än vårt.*sympatier till alla* Här hostar vi lungorna ur oss ikapp och kör, som den värsta TBC-klinik. Jag vaknade helt utan röst idag och haostar ytterst obehagliga grejor ur det djupaste innandömet av lungorna känns det som. Jag som skulle till försäkringskassan för möte med min handläggare idag. och sjukgymnastik i morgon. Glöm! Ingen vettig människa vill ha mig i närheten som det är nu.
    Väntar på provsvaren fån sköldkörtelröntgen och under tiden går min kropp helt bananas. Igår fick jag sådan galen hjärtklappning att jag nästan fick panik. Ångesten blir hemsk när det drar igång sådär och man känner sig helt hjälplös. Läskigt. Fortsätter det så här igen idag, så måste jag ringa läkaren, för det är exempelvis helt omöjligt att somna medan kroppen beter sig som om jag just flyr en eldsvåda.

    Vår pinsamma kortupplevelse hos veterinären toppades förresten rejält på kvällen.
    Jo, för jag åkte hem. Förde över pengarna till sambons konto och kom överens med honom att han skulle åka förbi och betala, för att jag skulle kunna ta hand om middag och hund mm. Jättebra.
    Han åker dit efter jonbbet men missar infarten till kliniken, gör i otåligheten en förbjuden u-sväng över någon heldragen linje. Vad han inte ser är att bakom honom ligger en polisbil....

    ...ops! Jaha, och vad upptäcker DE då, när de stoppat honom "hur var det här då-mässigt". Jo, vår bil skulle visst ha besiktigats för någon vecka sedan som senast.
    Det kostar 1500 kr att kröra omkring på Småländska landsbygden i obesiktigad bil för att man är en glömskpelle.
    Så hundens små lurviga öron blev en tämligen kostsam historia. Men vad fan, som arbetslös, sjukskriven och med sambons deltidsinkomst på låglönebasis, så är ju pengar det enda vi har. Och jag ä int bitter.
    Bara hostig och sköldkörtelrubbad.


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    *host host host*

    Jaha, då vet vi nu vad vi ska göra med "alla pengarna vi har" nämligen åtgärda SJU punkter på bileländet som verkligen inte gick igenom den besiktning vi nu kom iväg på. Bromsok och annat kul.

    Jaja.

    Iallafall, så skulle jag fråga, Nenne? Vad var det för special och extra särskild kattlucka ni skaffade till Nancy? Visst var Sweet på något sätt inblandad i den? Alltså ni köpte den från Amerikat? Är ni nöjda? Vi behöver verkligen fixa en kattlucka. Sen. När vi har betalat bilen. Och veden. och...


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman
    nennesjuttioåtta skrev 2011-03-25 13:25:07 följande:
    PB – Den finns i Sverige, men den var ju mycket billigare i USA.
    Här har du några liknande. www.zooplus.com/shop/cats/cat_flaps_nets/cat_... 
    Oj vad många! Jaha...jamen en sådan där med halsbandsvariant är nog bra, för våra katter har inte chip. De har tatuering i örat, så den lär de ju inte kunna logga in med. Eller programmerar man in de numren i luckan?
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    Hej Piggelin!
    Ja, det kan jag verkligen med eftertryck intyga! Lillebror vill INTE vara själv eller sitta så han inte ser. En rakt i ögonen. Men DÅ får man å andra sidan det gulligaste flinet ju, och tur är nog det. det är så små illbattingar överlever.
    Men ligga på filten, näää vad beige! Sitta med där alla andra är JAAAA!

    -Så lagom skrattretande för den som ska ha honom i famnen jämt, men ändå...


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    Nenne, Nä en sådan kattlucka kan vi ju inte skaffa! Inte med tanke på att min bil är så väldigt pytteliten att de nog isåfall drar inden med och det blir så trångt i hallen då. 


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    Piggelin, har du kommit dig för att testa någon gröt eller så än?
    Kunde ju vara skönt att vila tuttarna någon liten halvtimma eller så menar jag.
    Fast det brukar bli en kladdig tid, med kökssanering och gröt i håret-på både en själv och ätteläggen.


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    Piggelin, japp. Samma förbaskade hosta. Den känns som om den sitter så långt ner den kan komma typ. Och man hostar så man får huvudvärk och -i mitt fall-fasen pinkar på sig.

    Jag HOPPAS nu verkligen att någon av er som var här INTE får den!
    Skulle det hända, så se till att få hostmedicinen  utskriven ögonaböj-vänta inte! Och ladda med panodil eller ipren för man får som sagt huvudvärk också. Men MÅ ni slippa!!! *tar i trä*


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    Tjingeling Piggan! Ha en skön helg!

    Ore, jag vet vad du menar. När jag var massor av kilon mindre och skulle ha arbetskläder, sa killen på firman "Du, vi stöttar inte barnarbete här!" Det fanns inte några skor alls i min storlek. (35-36) och även de minsta byxorna satt dåligt. Tyvärr kan jag numera inte ens drömma om att få på mig de byxorna, smärtsamt nog. Byxprobemet vorae alltså ur världen ifall det skulle handlas idag. Men skor! Nej, där finns det allt en del att göra.
    Kanske du också skulle starta eget? På klädsidan? du vet ju vad du skulle vilja kunna köpa! och Lappis vinkasse skulle då jag gärna köpa. När jag startat eget själv och framgångsrikt driver "mitt ställe" som jag kallar det, tjänar okej och därmed kan köpa dylika kassar till helg och fest. Och dina arbetskläder kunde jag derssa upp min personal i. Tjejer som fick känna sig som tjejer, men safe om fötterna.
    Själv drömmer jag om en sko som BÅDE fungerar som skyddssko, OCh har ergonomiskt bra egenskaper. sug på den! Mina spiktrampskor tog livet av mina knän tror jag. och det är ju inte bättre an en skadad fot...


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    Lappis, i de miljöer där man tex hanterar palldragare, pirror och det körs truck, lastas tunga saker eller riskera att trampas på spikar etc, behöver man skor med antingen tåhätta i stål, och /eller spiktrampsula. Det blir tunga skor, men man har gjort vad man kunnat för att slippa bli invalid. Även väktare och poliser har hättskor och skulle tro att de flesta hantverkare har det också. Mycket bra uppfinning och skillnaden mellan mosad fot i gymnastiksko coh lite ömfot i hättsko, är ganska stor, säger de som prövat...


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman
    Lapinette skrev 2011-03-25 15:22:26 följande:
    Jag har skor med stålhätta så jag vet att de kan bli rätt tunga fast de är inga skyddskor.
    Men de kan bli en bra försvarsgrej när du ska möta dangerouse förortskids i Stockholmsnatten. {#emotions_dlg.djavulsk} En smidig och dansant smalbensspark så får de ångra att de muckade med kaninen. HA!
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!