• muggles

    Jag har tagit bort jättemånga från min FB bla pga att jag inte vill blanda jobb och vänner. FB använder jag till mer privata saker som foton på mitt liv mm och då vill inte jag att en del jobbkontakter ska se det. Visst kan man styra vem som får se vilken bild osv men det orkar jag inte hålla på med. Tycker det blir så jobbigt också att tänka "vill jag att den-och-den ska få veta det här?". Sedan har jag jobbkontakterna på LinkedIn istället.

    AM: låter rätt naivt ja.

  • muggles

    Ni som har haft kejsarsnitt - var det svårt att sova med ärret sedan? Jag menar, innan det har läkt ordentligt. Typ stramar det väldigt när man ska vända sig i sängen och så? Jag sover uselt numera och vaknar x antal ggr per natt, känner mig helt zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz... Så hade ju varit finemang om man kunde se ett slut på det efter förlossningen? Kanske enda fördelen med att barnen hamnar på neo - jag hinner sova ikapp lite innan de kommer hem och börjar nattstrula...?

  • muggles

    Koko: HAHA, ja den var i hästväg... Jag fick ett jättefint diplom när jag gick med i föreningen. Tyvärr har jag glömt att betala årsavgiften efter det första året så jag är väl inte med längre

  • muggles

    PB: jag brukar inte bry mig om att rösta men nu röstade jag för "ta bort helt" faktiskt.

  • muggles
    Snorkfröken77 skrev 2011-03-09 18:43:21 följande:
    *reser mig upp och går och ställer mig längst fram*

    Hej!

    Jag heter Snorkfröken och jag är beroende. Jag är beroende av fosterrörelser. Jag har anat det här en längre tid men förstod det till fullo i fredags när vi hade min bror på besök och jag nästan flippade för att jag inte kände araben på hela em, jag hade hög puls och var grinfärdig, enda anledningen till att jag inte bröt ihop var att vi hade besök. Efter lite glass kände jag av hoan igen och då sprider sig lugnet i kroppen. Ska det vara här så nu i 14 veckor till? Jag återupplever beskedet vi fick att S inte lever längre och tänker att jag fixar INTE det en gång till. Ge mig styrka någon.

    *går och sätter mig på min plats igen*
    KRAM Snorkis! Jag har känt en västanfläkt av det du beskriver (liksom Hattis och Sept är det svårare att inte noja när man varit med om MA). Det blir bättre iom att du kommer att känna av Araben varje dag framöver. Men inte hela tiden såklart. Jag vet en gång med Moa när jag tyckte hon varit väldigt - alldeles för - lugn. Då lade jag mig på sängen på magen så att det blev trångt för henne, och då rörde hon på sig såklart. Kanske kan vara ett tips? Men du får tänka på att den lille Araben kanske sover ibland också? Och du, en annan sak jag har märkt - det är inte alltid man känner det inifrån, även om man som jag har moderkakan bak. Ibland har jag tyckt att jag känner ju inget - och så ser jag magen röra sig. Så lägg en hand på magen (sitt el ligg gärna ner, då tycker jag det oftare kommer igång disco därinne). Kram igen!

    Kram till Koko - ibland känner man sig sådär. Det blir nog bättre snart.

    Kram till Frullan, vad jobbigt med din pappa ovanpå allt annat

    Snaily: hur har det gått med din och din makes mammor förresten?
  • muggles

    Oj råkade visst vara i fel tråd, så här kommer inlägget igen:

    Maken och jag var på bio igår och såg Black Swan men gud vad obehaglig den var. Jag trodde inte det skulle vara så mkt thriller/skräck-inslag i den. Var riktigt äckliga scener och uppenbarligen klarar jag inte det nu. Fick blodtrycksfall där i stolen och det flimrade för ögonen, svetten droppade och ljudet försvann bort. Usch vad obehagligt. Vågade inte resa mig och gå ut heller för då hade jag nog rasat i backen. Fick andas djupt och inte titta tills det gick över. Blä. Det var en bra film men rekommenderas inte för äckelmagade Jag fick ju blodtrycksfall både när de satte kanylen för op och när de satte ryggmärgsbedövningen så jag kanske har lite lägre blodtryck nu som gravid och inte riktigt klarar sånt?

    Annars tog jag mig en sovmorgon igår och kom in till jobbet lite senare, och det gjorde susen! Idag jobbar jag hemma och ska ta det väldigt lugnt. Bara en vecka kvar att jobba, ska bli otroligt skönt att gå på "semester"!

  • muggles

    Lappis: själva filmen är ju bra och hon gör verkligen sitt livs roll. Men jag tålde det inte nu Och flera andra satt med händerna för ansiktet och pustade så det var nog riktigt jobbigt en del av det.

    Igår när jag var hos BM glömde jag checka ut från parkeringen Ringde p-bolaget på eftm när jag kom på det men då hade de redan stängt. Imorse när jag ringde var de på möte och kunde inte hjälpa mig. Så nu på förm så fick jag tag i dem och då kunde de checka ut mig nu, inte som igår Jag försökte verkligen stå på mig och frågade om jag kunde skaffa ett intyg från BM att jag bara var där i några timmar men det verkar svårt. Och jag vet inte ojm jag orkar bråka för några hundralappar. Men surt är det Tankspriddas förening som sagt... Dyrt att vara glömsk.

  • muggles

    Lappis: bra du är som en iller! *me like*

  • muggles

    PB: min dotter utbrast "NASSE!" när hon såg din avatar för några veckor sedan

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!