• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Lappis: jag menade itne att du måste ha allt det Liten beskrev plus det jag skrev - utan att det var menat som ytterligare förslag

    Till lunch idag åt jag eg LCHF-light (kyckling, avocado, tomater, gurka, paprika, kiwi) men ändå känner jag mig extremt sötsugen!!! (Att jag åt LCHF-light har inget med att hålla vikten att göra - det var bara att det blev över från igår och att ha med sig lunchlåda till jobbet innebär att jag slapp gå iväg och köpa lunch vilket kan ge mig sammandragningar.) Jag moffar Marabous Frukt och mandel varje kväll nästan nu... Maken köpte hem en ny chokladkaka när han handlade igår - han tyckte att jag skulle ha ngn mer craving än bara Grape Tonic

    Åsså är det FREEEEEEEEEEEDAAAAAAAAAAAAAAG!

  • muggles

    Fy vad jag är lat idag, känner mig som man brukar inför semestern, motivationen på jobb - NOT.

  • muggles

    motivationen på topp - NOT. ...skulle det ha stått. Min hjärna verkar ha gått ner i stand-by mode redan.

  • muggles

    Lappis: grattis till kontraktet och nya jobbet - tänk vilken snabb vändning det tog! (från att för några veckor sedan inte ha ett nytt jobb i sikte till att ha bärgat ett)

    Snartis: låter otäckt det där, hoppas du slipper må så resten av grav

  • muggles

    Lappis: ni får väl försöka deala med honom - han slipper ju i så fall mäklaravgiften...
    Menar du att lgh i huset är uppe i över 6 mille nu då?!

    Kan vi inte enas om att "gumman-i-lådan-inlägg" är ok för dem som vill? Jag tycker det är roligare med folk som tittar in och skriver ngt kort om sig själva än att folk avhåller sig för att de inte hinner kommentera kreti och pleti. Det finns ju oftast ngn annan som redan kommenterat, så det borde väl räcka...?

    4 dgr kvar att jobba Och noll ångest, gööööött!

  • muggles

    gosnosen: lycka till om vi inte hörs innan! Lova att rapportera om det blev en hon el han etc, även om du inte hinner så mkt mer!

  • muggles

    Lappis: din granne kanske är kåt och nykär i en bruttas lägenhet och varken ser sin post el lyssnar av sin tel.svarare?!

    Nu  mot Apoteket för inhandling av en ny flaska Lactulos - det går 1 flaska per 2v så maken vill att jag köper minst 2 flaskor till

  • muggles

    MSW: vilket skit med dina värden!

    Lappis: äh trist med grannen, hade ju varit världens chans.

    Håller tummarna allt jag kan för EA! Hoppas på rapport snart...

    Själv har jag tillbringat största delen av dagen på Östra sjukhuset, antenatal för att försöka få ctg-kurva (inte helt lätt på tvillingar!) och koll av tappen. Var vaken stora delar av natten med vad som liknade förvärkar (mensmol i samband med sammandragningar). Tappen var dock intakt (nästan 5 cm och sluten) och ctg visade två livliga barn med bra hjärtljud. Så hem med order om "aktiv vila" och sjukskriven, dvs inget mer jobbande. Känns bra ändå. Är glad att inte tappen hade börjat ge sig. Imorgon TUL igen. Är trött som en gnu eftersom jag inte sov så bra i natt, låg mest och oroade mig om jag borde väcka maken och åka in (och vad göra med Moa?). Men annars mår jag bra och sammandragningarna har gett med sig.

  • muggles

    Läste ikapp på sjukhuset idag och ngn ställde en fråga till mig tror jag? Har glömt vad det var nu men fråga igen, så ska jag svara (orkar inte bläddra tillbaka alla sidor).

    Förresten, såg BF-listan. Av alla datum jag fått (olika UL) så kan vi ju ta RUL-datumet 3/6 vilket ju är fullständig bullshit Jag tror på att Ada och Beda är ute till påsk senast...

  • muggles

    Snaily: trist att det inte funkar med utflykter för Yngla! Men som du skriver, hon blir äldre och det kommer att funka bättre (som många vittnat om här). Bra lektion där! Det viktigaste hade jag koll på men inte allt Jag tycker också att antibiotikaresistensen är otäck och blir förbannad på läkare som skriver ut antibiotika utan att vara säker på att det är "rätt" sort (har hänt en kompis till mig).

    Om jag får skvallra tror jag det gått bra för Fru E men hon får berätta detaljerna själv...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!