• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Hattis: det borde vara ok därinne. Har du verkligen ingen liten krämpa kvar om du känner efter riktigt mkt? Vilken vecka är du i nu?

  • muggles
    Hattis skrev 2011-03-23 21:55:23 följande:
    Muggles 15 + 0 idag! Om fem veckor har jag rulat och kanske fått en liten mage, vem vet. Som Izzie så bra beskrev det, detta är verkligen spökveckor! Har hört att vissa får klåda på magen när den växer. Min mage växer ju inte men däremot tuffsingarna, (rätt rejält!) och där kan jag checka av klåda som symtom. Trodde jag inte för ett par veckor sedan. Å andra sidan så har jag ju haft höga prolaktinvärden så det som inkluderar mjölkfabriken ger jag inte mycket för i symptomväg. Maken är road hur som helst iaf.
    Aha, då förstår jag att du inte fått mage än Den kommer var så säker...

    Jag har snart slösat bort halva dagen och på eftermiddagen är det vår första träff med tvillinggruppen här i stadsdelen (MVC ordnar för det har aldrig varit så många tvillingar på gång samtidigt förut tydligen).

    Maken har fått en jättebra bonus i år, gött. Då är täcker det diverse väggar, tvillingvagnar mm och så har vi ändå kvar vår buffert inför föräldraledigheten (nu när räntan är på väg upp lär den behövas).

    Men VAR är Lappis? Har jag undrat i flera dagar nu. Är det så tråkiga ämnen nu igen?!
  • muggles

    Ah, där var hon ju! *vinkar*

    Izzie: skööönt med siffrorna! Grattis!

    Sweet: grattis till inskicket! (End note - vad är det och hur kan det ta 6h att fixa? )

    Jag har kommit på ett samband: om jag inte gör ngt vettigt alls en dag utan bara ligger hemma och vilar så har jag inte speciellt ont i fogarna alls på natten. Hade tänkte åka och ta en fika med jobbet igår som enda aktivitet men så låg jag så skönt i soffan så jag sket i det, och natten var rätt hyfsad.

    Idag har jag beställt en Belly Bandit - haha, fåfänga mig! Tänkte det kunde vara värt att prova en quick fix av magen inför sommaren och se om jag kan ha bikini i sommar el om jag måste köpa en tankini (heter det väl?). 695 pix kostade den så det var det värt tycker jag. Maken kommer himla med ögonen men...

  • muggles

    Lappis: Rom och Toscana låter inte som en helt oäven ersättare till Japan!!!

    Parnassia: skönt att nätterna ser ut att gå åt rätt håll! Vart går er Asienresa?

  • muggles

    Lappis: Andersson x2 slåss i finalen. Ore : v31 Japp belly bandit ska påskynda att magen går ihop igen. Är en aning skeptisk till att det funkar men värt att testa.

  • muggles
    Lapinette skrev 2011-03-25 17:11:15 följande:
    Som du säger det finns säkert många som skulle öppna sina hem för barn i nöd men ibland blir det tyvärr så att lagar och byråkrati styr istället för känslor och förnuft.

    Har denna vecka redan haft diskussioner eller rättare fått höra (åter igen) att "det löser sig nog". Jag är så jäkla trött på att höra det men bet ihop och höll käft. Visst det kommer att lösa sig för vi ska adoptera. Förstår inte varför en adoption skulle var mindre värt än ett biologiskt barn - jag fattar faktiskt inte det! Kanske har jag blivit avtrubbad längst vägen men jag är TOTALT inställd på att vi ska få en liten pojke med mandelformade ögon som vi ska skämma bort och överösa med kärlek. Han kommer att vara VÅR lika mycket som om jag själv hade burit honom i min mage i 9 månader. Ska det vara så svårt att förstå för utomstående???

    Den där jäkla historien om "min vän skulle adoptera och då blev de med barn" så ge inte upp, det löser sig nog. Nej, blir upprörd bara jag tänker på det. Fattar inte att jag kunde hålla mig cool och bara nicka instämmande medan tankarna for i skallen. Jag vet, folk menar bara väl men det låter så jäkla dumt!
    Jag förstår att du blir arg och upprörd! Jag tror att många tror att alla helst av allt vill ha biologiska barn och att adoption bara är en ersättning. Men i ert fall är ni ju inställda på att det är ert sätt att få barn, så det är klart att det känns förolämpande. Jag tycker inte heller att det är "sämre" att adoptera än att få biologiska, bara billigare Du kanske faktiskt SKA säga till?
  • muggles
    passionsblomman skrev 2011-03-25 17:26:31 följande:
    Själv måste jag acceptera att där är ett stort hål och ett tomrum. Att det helt enkelt inte alls blev som jag ville och att det jag trodde var en början, i själva verket var det som blev. Det blir inga fler bebisar och de namn jag bär vid mitt hjärta får jag sakna alldelels ensam, för ingen annan vet om dem och ingen annan skulle begripa hur de fattas mig. De har inga gravar och den enda påminnelsen är kanske de lådor med de allra minsta små kläder jag sparat, skymtar i ett skåp. Kanske om folk såg dem, skulle de snudda vid att Någon skulle haft dem och därför finns de kvar. Jag förmår absolut inte ge dem till någon. De ligger där, med både alla minnen av sonen som bar dem, och så påtagligt befintliga och redo för dem som aldrig kom. Tillochmed mina bröstvärmare hittade jag häromsistens.  Men också mitt liv fortsätter ju ändå. Helt oavsett vad andra begriper och inte. Och det där hålet får väl småningom fyllas med andra drömmar och mål. Längtan efter andra saker i livet. jag vet bara inte vad än.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Jag tycker du ska spara bebiskläderna till ev barnbarn - släng dem inte!

    Och jag har börjat säga till folk om den där myten om att man ska slappna av. Det är märkligt hur spridd den är - ALLA mina tjejkompisar, inkl singlarna (som rimligtvis inte vet ett jota om allt som ska klaffa när man försöker i barnverkstaden) har kommit med de där kommentarerna. Jag brukar upplysa folk om att det är en myt och sedan ställa frågan "hur skulle psyket kunna påverka tex ägglossningen?". Jag tycker det är ett märkligt skuldbeläggande av kvinnan - för märk väl, det är alltid kvinnan som ska slappna av! För att säga så "om du inte stressar så mkt över det, om du bara slappnar av" är ju som att säga att det är kvinnans fel att hon inte blivit gravid.
  • muggles
    muggles skrev 2011-03-26 17:52:14 följande:
    Jag förstår att du blir arg och upprörd! Jag tror att många tror att alla helst av allt vill ha biologiska barn och att adoption bara är en ersättning. Men i ert fall är ni ju inställda på att det är ert sätt att få barn, så det är klart att det känns förolämpande. Jag tycker inte heller att det är "sämre" att adoptera än att få biologiska, bara billigare Du kanske faktiskt SKA säga till?
    Jag var ju tom själv inne på adoption förra året när jag inte trodde vi kunde få fler själva. Hade vi bara haft råd, hade jag kört järnet på det.
  • muggles
    Fru E skrev 2011-03-26 16:42:17 följande:
    Tack för alla tummar de behövs mer än väl!
    Testar inte förrän maken är hemma igen dvs antingen nästa söndag eller måndag morgon.
    Ingen som har lugnande historier om att det inte behöver vara kört trots spottings och lite rött ett par dagar Logiken säger att det kan vara normalt men alltid mycket mer trovärdigt att höra det från er
    Låter ju som när jag plussade i höstas Kommer du ihåg? Först spottings och sedan ingenting...
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!