• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Sweet - krya på dig, låter inte alls skoj!

  • Lapinette

    pb - hurrra för SEX ... kilo !

    piggelin - vi stick i sommar typ i slutet av juli skulle jag tro. Sydafrikaboken använde vi massor så jag tror vi ska köpa in den för Alsace också.

  • Lapinette

    Smint - grattis till sonen!

    Hattis .... drar en lättnadens suck.

    Annars har jag inte orkat läsa ikapp allt ni skrev igår kväll men förstår att jag har missat några nya namn här på tråden (barnens namn menar jag).

  • Lapinette

    Fossing - ok, inser att jag lever i ovisshet men det är helt ok .

  • Lapinette

    Fossing - härligt med sällskap!   Så vad händer idag? Någon som ska hitta på något skoj?

  • Lapinette

    MSW - härligt med vänner över på middag. Vi har haft väldigt lite sånt .. försöker bjuda in men folk har ta mig fasen aldrig tid!


    AM - ja, undrar hur Frullan mår. Sen är det ju så att emellanåt känner man inte att man har något att tillföra. Jag hoppar t ex inte in när det är diskussioner som egentligen tillhör trådämnet - barn.


    Och fläskfilérecpet ... vilken sida? Själv har jag gått och tittat på bruléformar. Ska inhandlas till helgen för körsbärsbrulén som gjordes för några veckor sedan var fantastiskt god.

  • Lapinette

    Jag då? Jobba som en kanin och sen som vanligt spinna med maken och ta en matbit på vägen hem.

  • Lapinette

    Har haft väldigt lite inplanerat denna vinter till skillnad mot förra då vi i princip var uppbokade varje helg från oktober ändå till augusti ... sen tog alla middagar och fester slut.

  • Lapinette

    AM - receptet är i en pärm hemma men det var stora körsbär som skulle läggas i botten och så brulén på det. Superenkelt men så jäkla gott. Den såg däremot miserabel då jag inte hade portionsformar och inga stora körsbär (som det helst ska vara) men vi blundade och njöt. Jag återkommer med receptet i helgen.

    Fläskfilén lät god. Flera ingredienser som jag hade i söndags till kycklingen .. citron och persilja.

  • Lapinette

    Liten - Granit, där har jag inte varit och tittat. De enda jag hittade var Pillivuyt och det fanns tre stycken kvar på Åhléns och en på Cervera på Hötorget. Funderar annars på att köpa små pajformar istället så man kan använda dem både för små portionspajer och creme brûlée. Är sugen på att prova på en päronpajsrecept till helgen men att göra en stor för två personer känns jäkligt onödigt men två mindre i portionsform vore trevligt.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!