• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    För er som tror på det här med hjärtljud förresten: igår hade Ada 120 och Beda 140. Olika kön då eller?!

  • muggles

    AM: faktiskt inte, Beda är den fd recipienten.  Klart du inte minns - hade inte jag heller gjort. (Jag minns ju inte ens att checka ut från parkeringen )

  • muggles

    Ore: han har jättefina ögon men det vet du att jag tycker!

    Jag tror hjärtljuden beror väldigt mkt på vad de sysslar med för tillfället. Man hör ju att frekvensen ändras om de tex bökar runt, och sparkar och har sig.

  • muggles

    Ore: ja jag vet, jag tänker samma sak! Tänk att vi haft sådan tur - jag tror jag tänker det minste en gång varje dag. Maken och jag tickar av vecka för vecka, efter varje kontroll "puh, en vecka till" (ja det vet man ju inte men...). Det känns jätteroligt att få boa lite för nu borde de klara sig även om de kommer imorgon. Hängde just upp de små bodiesarna i 50/56 och herregud vad små de är! Hade glömt...

  • muggles

    Lappis: kör hårt bara och sätt honom på plats från början (chefen alltså)! Go girl!

    Piggelin: äh skit med astma Men ändå tur att du vet hur det ska hanteras. Har du själv haft det sedan du var så liten (som bebis alltså)?

    Nenne och Telis: här är en till som inte lyckas med lockar. En nyår gjorde jag enl alla konstens regler med läggningsvätska och papiljotter och hela baletten - och vad fick jag för det?!

  • muggles

    Min frisör gjorde jättetjusiga lockar på mig med plattång men jag skulle aldrig lyckas själv, det kräver nog lite handlag.

  • muggles

    En vecka kvar att jobba! Känns faktiskt skönt.

  • muggles

    Lappis: synd att du bor i fel stad för annars hade jag haft ett hantverkartips (han som gjorde vår vägg nyligen). "Noggranna snickaren" kallar jag honom
    Ang jobb - nej jag har inte alls jobbångest. Jag har ju varit här i 8 år nu och kan det här på mina fem, så en liten paus blir nog bara skönt. Sedan kommer jag tillbaka om ett knappt år med nya friska tag. Jag trivs så bra med det här jobbet att jag nog blir kvar, har inget driv alls att byta. Jag tror det är bra också att komma tillbaka till ett jobb jag kan och som jag kan sköta lite med vänsterhanden (och där jag inte behöver bevisa min kompetens) för med 3 barn så kommer jag nog ha lite fullt upp privat, lite stökiga nätter osv. Känns inte som optimala läget att vara ny på jobbet...

  • muggles

    Apropå huset i vårt område som låg ute så verkar det ha gått för 4,2 milj, vilket ju är bra med tanke på att vi betalade 4 milj för vårt och vi har större och bättre tomt och större hus. Jag vill ju uppvärdera vårt hus för att slippa lite topplån men banken har hittills inte gått med på det för det har sålts för få i vårt område så de har inte haft ngn statistik att gå efter. Får se vad de säger nu...

  • muggles

    Brunch: förutom det Liten nämnde så måste du ha pannkakor/våfflor! Och kanske matiga muffins? Färska croissanter? Färskpressad juice tycker jag är gott och lyxigt, det kör vi allt som oftast på helgerna.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!