• fru AM
    Lapinette skrev 2011-01-28 10:15:51 följande:
    AM ... ... jag kanske ska överväga att strunta i adoptionen och istället köpa kläder, champagne och resor för de där 250 000.
  • fru AM
    Soldemor skrev 2011-01-28 10:27:17 följande:
    Den sidan kommer jag inte in på, av någon underlig anledning. Det blir bara en vit sida. Morr! Typiskt när jag så gärna vill ha tag på den tunikan!
    Testa att maila till båda dessa adresser:
    info@ichi.biz
    buying@ichi.biz 
  • fru AM

    Har ni nu gjort testet om ni är redo attt bli/vara föräldrar så kommer här ett tips på en diet:

    Glöm GI-metoden, nu gäller SB-Metoden (SmåBarnsmetoden). Har du provat alla metoder utan resultat läs nedan.100% säker metod för att komma i form till sommaren.

    Det har sedan länge varit känt att tvååringar i allmänhet är slanka. I ett samarbete mellan barnläkare, röntgensköterskor, näringsterapeuter och utmattade föräldrar har därför denna nya diet tagits fram:

    Frukost:
    Ett kokt ägg, en skiva rostbröd med aprikosmarmelad. Ät två små bitar av ägget och bred ut resten på golvet. Ta en bit av rostbrödet och smörj sedan in ansiktet och kläderna med marmeladen.

    Lunch:
    Fyra färgkritor (valfri färg), en näve krossade potatischips och ett glas mjölk (tre klunkar, häll resten på golvet)

    Middag:
    Ett kex, två mynt. Skräp från under soffan.

    Kvällsmål:
    Rosta en skiva rostbröd och kasta den på köksgolvet. Till det fyra klunkar av kvällsbadvattnet.

    Det är bra att göra dieten effektivare med lämplig motion. Här är några exempel: 


    Vrid och slingra dig på golvet i en stormarknad, stärk samtidigt dina stämband genom att vråla högt. Gör kraftigt motstånd när mannen från Securitas släpar ut dig ur butiken.
    Spring överallt, hoppa emellanåt. Ramla regelbundet, att kravla sig upp stärker musklerna på ett mångsidigt sätt. Kom ihåg stämbanden: skrik medan du springer.
    Be om en sparringpartner vid påklädning. Gör med alla krafter motstånd mot att bli påklädd. Nöj dig inte med de första kläderna, kräv att få byta dem åtminstone tre gånger.  
  • fru AM
    Liten med Mindre skrev 2011-01-28 13:19:28 följande:
    Snartis - jag har känslan av att Mindre inte är riktigt redo för blöjfritt heller än. Men vi får väl börja väcka tanken om att "när blöjan är torr när du går upp så kan vi ta bort den" och "äter du macka istället för välling på kvällen blir du inte så kissnödig".

    Jag tycker väl på nåt vis att vill hon inte ha blöjan får hon visa att den kan vara torr. och jag peppar henne att ropa om hon vill kissa på natten. Vi repeterade den biten massor i går kväll. Och det var knäpptyst hela natten och blött i blöjan imorse...

    Eller har jag för höga förväntningar på en 3 åring då?
    Jag vet att jag själv hållit på och försökt styra bort blöjorna från Livia men med tanke på hur lång tid hennes blöjavvänjning tog så bekräftar det att man nog bör låta barnen sköta det själva; man kan visa dem pottor, blöjor och toaletter men sedan låta dem använda det de vill. Tids nog så vill alla gå på toaletten - bara. Men jag hör av Livias dagiskompisar att det kan ta ända upp till fem-sexårsåldern att bli blöjfri på natten (på riktigt!). Det är nog bra att komma ihåg att det inte är någon tävling om vem som "lyckas" fortast.

    Ska bli intressant att se om jag klarar av att vara så här cool som jag föreslår när sedan Hektor ska "bli torr" (vilket också är ett himla konstigt uttryck)
  • fru AM
    Telis skrev 2011-01-28 13:39:33 följande:
    Jag undrar det där med välling på kvällen - Televinken får fortfarande en flaska ersättning på kvällen (precis som han fått hela livet ) innan han somnar, finns det någon vits med att byta ut den mot välling? Näringsmässigt är väl ersättningen bättre än vällingen?
    Och Hektor suger i sig en helflarra välling till nattningen och en mitt i natten ... 
    Jag tror att de "står sig" bättre på vällingen - den mättar mer. Och så är ju fullkorn bra för dem - om de inte har magproblem förstås så att de inte bör äta så mycket fibrer. 
  • fru AM

    Men å andra sidan: har ni inga problem med att Televinken vaknar och är hungrig på natten eller inte växer som han ska (knappast ett problem, va? ) så kan han väl få dricka sin ersättning om han är nöjd med det!

  • fru AM

    Nu kom jag på vad det är med vällingen som är så bra: den innehåller mjölk (och alltså bla kalcium). Det är de oga med på BVC att barnen får i sig. Innehåller inte ersättningen mjölk och inte Televinken äter uppemot en halvliter andra mjölkprodukter om dagen så kan det vara bra att ersätta ersättningen med välling (med mjölk - om han tål det).

  • fru AM

    Otroligt fuskigt, Nenne. ligga där och lura i kulisserna! Nu är d med i 10000-klubben

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!