• viktualia

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    FruCicci skrev 2011-06-14 10:20:54 följande:
    Avslutningsvis, Trollet är en riktig schteeeeeekare Gode tid så söt han var på bilden, och annars med. En riktig goding! Och du är verkligen en skön mamma Vickan, tänkte på det flera gånger i lördags hur cool du var KRAM
    Fniss! Du är go du! Och japp, det är klart att Trollet är sötast... hihihi... även jag blir ju stolt mamma av sådana tillrop! Att du själv är trådens mesta glamourmamma gör ju det hela ännu roligare! *kram på dig* Och TUR att tråden finns - tänk vad trist det hade varit om denna roliga skara människors livsvägar inte hade korsats!!
  • viktualia

    Snokis - snacka om online-rapportering!! kram på dig! och jag gissar att du helst slipper besök... hade du suckat efter sällskap så hade jag gärna kommit... även om det knyter sig i magen varje gång jag ser en sjukhusdörr..

  • viktualia

    Snorkis - åååå stackare... oss sjukhushatare emellan!! för egen del vet jag inte varför jag är så anti, har egentligen inget att "skylla på".. men baaaaaaaa för sjukhus!!

    Förresten - öronproppar är en bra grej när man sover på otippade ställen!!

    BS- fyyy vad hemskt med myggallergi. Ett tips är att man kan äta antihistamin i förebyggade syfte, alltså innan man fått myggbett. Det brukar jag göra när jag är ute och friluftsar. Jag är inte allergisk mot mygg, men myggbett är ju sådär skoj ändå!

    Ego - själv har jag en liten orolig herre i famnen. Först sov han en timme lunchsömn i vagnen, sedan fortsatte han i min famn och har sovit en dryg halvtimme här.. jag börjar bli kissnödig och varm.. men gosigt är det förstås..

  • viktualia

    kära NÅN vad ni babblat på sedan jag lämnade er!! ujuj!

    *vinkar till Nenne*

    Och till Lappis!!!

  • viktualia

    spanade på potta åt Trollet. På Coop fanns Babybjörns variant för 250 spänn... kollade just IKEAs hemsida.. 19 kronor.. ehum... för de pengarna får jag ju ihop till bensinen som går åt för att åka till grannstadens stora varuhus...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!