• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Piggelin - vi tyckte det var rätt skoj att skriva beskrivningar om våra gäster. Vi satt nere i Cannes efter att ha ätit en god middag med vin och gjorde både bordsplacering och beskrivningar. Det var bara till vissa som det var supersvårt ... typ sådana vi inte kände tillräckligt eller som vi insåg inte "stack ut" på något sätt alls. Inga spännande intressen.

  • Lapinette

    mugglan - absolut ingen citronvaginagumma .. jag håller med! Dock hade vi från början tänkt att ha sådana där dragée men det är ju för att det är tradition på franska bröllop http://en.wikipedia.org/wiki/Drag%C3%A9e. Men när det blev så krångligt att köpa där och transportera hem ... tog ju istället ett par Pol Roger med mig i handbagaget varje gång jag flög (kallas för prioritering).

    Festprogram sket vi också i .. ville inte sjunga allsång etc. under middagen och det var ju tur det med tanke på hur lång middagen ändå blev med tal och spex. Dock hade vi vigselprogram på tre språk och beskrivning av gästerna (eftersom många inte hade träffats förut).

  • Lapinette

    mugglan - fina namn .. jösses råkade skriva fel först och det blev "vina" ... tror det har blivit lite väl mycket at den varan på sistone . Och vad härligt att läsa om att du njuter av graviditeten. Låter så sunt och underbart!

    Sen hade jag börjat skriva ned kommentarer till alla andra här inne men jösses vad rörigt det blev här på jobbet. Får in en kund efter lunch ..han verkar inte kunna ta beslut eller prata på telefon .. ändå mindre maila. Nåja ska inte klaga för nu kommer han ju för att beställa av mig.

  • Lapinette

    För mig så bara MÅSTE det gå att uttallas utomlands. Min mamma ville att jag skulle heta Christine men min pappa kunde inte utttala det så det fick bli ett annat namn ... och likväll så är pappa den enda som gett mig ett nickname. Han t o m skriver det i mail! Så mamma kunde ju i princip ha gett mig vilket namn som helst! Nå väl jag vill ju självfallet att vårt barns namn ska låta fint även på franska.

    Apropå lifkort på nätet så måste jag leta upp om jag har kvar mitt från Åre för då var det visst bara att fylla på? Jösses, de där liftkorten brukar jag slänga .. eller som i Österrike lämna in för då får man en slant tillbaka.

    Telis - min "ansiktsterrare" säljer någon slags creme som man ska ha på ögonfransarna som gör den jättelånga. Och det funkar! Dock ser de inte så där smala, benade och vackar ut som den bilden du la in utan de blir mer "vildvuxna".

    Annars ... så ska jag och maken ut och äta Valentine middag imorgon kväll efter spinningen . Maken är ju borta på alla hjärtans så han tyckte vi skulle fira det innan han åker (han är ju ALLTID borta det datumet).

  • Lapinette

    BS - jag tror det är försent med den infon . Vi var i Åre/Tänndalen för typ 3-4 år sedan och jag har svårt att tro att vi sparat dem men jag ska leta i pjäxbagen i helgen.

  • Lapinette

    bs .. ja, vart har pb tagit vägen? Hon brukar ju vara här inne dagligen.

    Jag har ju föreslagit Jonathan och även Benjamin för maken och när han har uttalat de på franska så inser jag .. neeeej, låter inte snyggt. Jag tror nu jag har fastnat för Leo. Som sagt .. så jäkla trögt som det går i kön så lär vi har ett par år till på oss att fundera över namn.

    Cicci - jag hade inte räknat med något alls och sen tidigare har jag bett maken att inte skicka blomsterbud heller då blommorna brukar vara urkass på alla hjärtans dag (kvalitén). Jag har inte hittat på något och är jäkligt pank denna månad .. pga för många klänningsinköp + hotellbokning i Japan + en massa fotoalbum + skidweekend. Ska jag rita en teckning med ett hjärta till honom som han kan få imorgon på F12?

  • Lapinette
    Tvättstuga

    Var bara tvungen att lägga in denna bild på en tvättstuga i ett hus som jag precis tittat på. Det är ju nästan så det skulle vara skoj att tvätta där under kristallkronorna .
  • Lapinette

    Oj, smalnade visst av bilden lite väl mycket .

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!