• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Låter som ni lugnt kan behålla ersättningen, Telis.
    Så där vid 18 års ålder kan ni spetsa med en slurk konjak bara.

    Men vad gör jag här jag ska ju ut och köpa lääääder  för pengarna.

  • fru AM

    Tjoho! Lite småvärkar - eller onda sammandragningar (samesame) - för Oupsie! Nu börjas det nog så smått  - hoppas ni får er igångsättning imorgon!

    Ni är verkligen duktiga, Smint och Oupsie att rapportera in!  

    Hej OMS! Låter som en härlig semester!

    Stötte ihop med Cicci idag på gatan men glömde naturligtvis fråga hur det var med magen? Har hon skrivit tarmvred? Hittar inte ngt inlägg. 

    Sväronen har åkt igen - det blev till slut rödspätterullader (fyllda med  färskost och squashstavar) i apelsingräddsås (med pressad potatis till) samt sedan gammal, hederlig Gino till efterrätt. De slickade faten.

  • fru AM

    Smint: Vi höll inte Livia hemma första veckan. Hektor blev lite snuvig (eller snarare täppt) så fort han kom innanför dörren hemma ... Så Rennässansdroppar från dag 4 ...

    Man gör ju som man vill och orkar - jag hade INTE pallat att underhålla Livia , samtidigt som jag var nysnittad och skulle greja med Hektor. 

  • fru AM

    Ore: kul med vagninköp! Jag tycker Baby Joggern verkade klart intressantast av de där - rent komfortmässigt är kanske Brion bekvämast, men det är ju en utrymmesfråga också. 

    Om du tror att en paraplyvagn skulle funka så har vi en sån här, kan verkligen rekommendera märket/modellen: http://www.babyland.se/sulky-maclaren-techno-xt-black_x_MCWER11022.aspx  Livia åker fortfarande i den ibland (vi köpte den som resevagn hennes första sommar och sedan dess har vi den som extravagn. Den har fått vara med om det mesta i underlagsväg. Går att fälla till liggläge och har massor av smarta små finesser. Och blir liten (elelr snarare lång och smal) vid ihopfälling)

  • fru AM

    Angående BH-storlek så har jag en storlek större än innan de två mindre barnen. Och jag är rätt stolt över att jag klarar "penntestet" efter 3 barn och 41,5 levnadsår

    Angående maken och hans hushållsskola så går det väl sådär. Vi börjar bråka så fort vi försöker prata om problemet men själva andemeningen verkar ha gått in så han snabbar sig betydligt mer nuförtiden. 

  • fru AM

    Det finns paraplyvagnar och paraplyvagnar ... MacLaren XT är i en klass för sig skulle jag vilja säga. Det enda problemet med den är att här omkring har ALLA familjer en (och i samma grå färg - den jag länkade tillv ar lite modernt svart istället) så det kan vara svårt att få med sig rätt vagn (rätt barn?) hem

  • fru AM
    Fossing77 skrev 2011-01-31 10:50:47 följande:
    Man får sätt sån bagagelapp i ilsken färg på så man hittar... ;)
    Jag började med att sätta såna där glimris-reflexer på handtagen men då härmade alla på dagisården ... Nu använder vi den ju inte på dagis längre men ett tag var det lite trixigt.
  • fru AM
    Snartis skrev 2011-01-31 10:54:12 följande:
    Hahaha är det det så man ska göra om man behöver "byta" bort en 3-årin gi sin värsta trotsålder
    Ja! Tänkte inte på den möjligheten!
  • fru AM

    Ore: min och din uppfattning om terräng kanske skiljer sig lite! Men vi har haft vår paraplyvagn på sandstränder och på skogsvägar och på stenigt underlag ... Den är ju superlätt och lätt att packa också. försök hitta den på någon babyaffär och känn på den! Eller som sagt kom förbi och kläm på vår (som dock har fyra svåra år på nacken)

  • fru AM

    Det verkar tyvärr som om MacLaren bara säljs av Babyland och det finns inte så många Babylandbutiker i dina krokar, Ore ...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!