• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Och så ska vi ut i huset och visa en lokal för presumtiva hyresgäster, så vi är lite nyttiga också

  • fru AM

    Fossing: vi kanske ska sparra dem mot varann - Hektor har också två i taget vi kan ha som tuppfäktning

  • fru AM

    Jag har ju fått en massa ytliga "proppar" när jag varit gravid (tromboflebiter) - bara det har gjort mig rädd även om det inte egentligen är proppar utan inflammerade blodkärl. Svullet, rött, ont och kli-igt.

     

  • fru AM

    Hörde av en kompis att det är en kraftig kräksjukevåg på ingång ... Och jag fick genast panik. Vår tvättmaskin kommer inte bli lagad förrän om en vecka. Självklart kommer vi få kräksjuka för första gången när vi inte har tvättmaskin lätt tillgängligt. Fan!

  • fru AM

    Sweet: angående din kompis: jag tycker faktiskt att du på ett "skonsamt" sätt ska berätta vad du känner inför deras relation. Det kan vara lätt att i en relation bli "hemmablind" och acceptera mer och mer och tappa begreppet om vad som är rimligt och normalt. Säg att du är orolig för hennes/hans skull (vilket kön nu kompisen har, jag fattade inte det). Hellre säga till nu än att se en vän genomlida en massa svårigheter senare som hade kunnat undvikas. Jag har dessutom själv erfarenhet av vänner som EFTER mina separationer sagt: "Ja det visste man ju att det inte skulle hålla". Då har jag faktiskt blivit upprörd och tänkt/sagt att det kunde de väl ha hintat om lite tidigare då ... Om det nu hade varit så uppenbart. Nu är du säkert inte sån som skulle "rub it in" på det sättet men det kan vara bra att tänka på ändå.

    Hur skulle du själv vilja att din vän hanterade situationen om det var ombytta roller? 

  • fru AM

    Tvättar o spritar händerna gör vi alltid det första vi gör efter dagis i alla fall. Kanske kan man ta sig en liten hutt handdesinfektionsmedel också ... // jag ska köpa tre hinkar till också - så att man är förberedd hur som.

  • fru AM

    Ang kvällskiss så dricker inte Livia välling längre. Hon slutade när hon slutade med nappen - i samband med att Hektor började dricka välling kanske ... Lyckas hon inte med kvällskissen så brukar hon vakna och gå upp och kissa på natten. Hon har varit utan nattblöja sedan dagisstart i höstas tror jag och hittills inga olyckor i sängen. Har jag förresten berättat att hon TILL SLUT är helt blöjfri! Äntligen kan hon göra nr 2 utan problem i potta ell toalett! Lite sent kanske men jag trodde ju verkligen inte att det nånsin skulle hända så jag gör vågen!

  • fru AM

    Muggles: skönt med lugnande måttet! Det borde ju vara SF-måttet som räknas - måttet runt magen beror ju/väl? på hur lång/kort man är och hur mycket magen putar ut beroende på hur barnen/livmodern ligger

  • fru AM

    Alla beg. barnsaker med hyfsat högt nyanskaffningsvärde gäller det att vara blixtsnabb på. Lycka till med UJ, Mugglan. 

    Såg du att Phil&Teds bara är 73cm? (uppfälld)

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!