• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    JAg glömmer alltid att stänga av spisen om jag lagar mat på någon annan spis ... kom ihåg det om jag använder spis hemma hos någon av er! Induktonshällen behöver man ju bara ta bort grytan från. Mycket smidigt.

  • fru AM

    Vet ni förresten hur svårt det är att mata en liten krigare -, beväpnad med två svärd, ett i vardera handen - med fruktpuré?

  • fru AM

    Vi hittade honom dessutom alldeles nyss på fönsterbrädan, lutande sig mot fönsterrutan, vinkades till folk i parken utanför och ropandes Hej hej ... GULP!

  • fru AM

    Den där Esprit-väskan verka hur bra som helst. Synd att jag inte behöver köpa någon.

  • fru AM

    Hemskt att erkänna - men jag minns inte riktigt vad vi hade för in-& utgångsmusik!!!! Något ur Drottningsholmsmusiken kanske ...

    Jag har gått i samma skola som två av AW:s barn - de var ganska odrägliga/ouppfostrade (i a f i jämförelse med oss andra små änglar ). Men AW:s nattningsmetoder kan ju vara bra för det. Hennes barn föreföll ju i alla fall utsövda. 

  • fru AM

    Nu blev jag riktigt sorgsen då jag inte minns vilka psalmer och musikstycken vi hade på bröllopet. Maken minns ännu mindre. Jag kommer bara ihåg vilka låtar vår sångerska och gitarrist klämde i med. Och så då kanske Drottningholmsmusiken någonting som utgångsmarsch ... Och så hade vi en trumpetare som spelade ett tjusigt stycke - det kanske var ingångstruddelutten förresten ... ?

  • fru AM

    Jag tror inte att jag var eller är ett Bridezilla-ämne ...

  • fru AM

    Kan det vara så att lilla fröken Yngla har en tillväxt/utvecklingsperiod och därför kinkar ...? HAr du den där holländska boken om barnens utvecklingsperioder? JAg har för mig att den var ganska på pricken vad gällde Livias perioder i alla fall. Inte för att det går att göra så mycket men misstänker man att det är en utvecklingsperiod så kan man förlåta dem lättare ..

    Kram på dig!

    (Detta är inget tips men en liten påminnelse om du råkar ha glömt det ...Lindning? Hjälpte oftast mot mina barns babyspatt) 

  • fru AM

    Åh Telis medan jag minns - angående induktionshäll. Bland det första jag lyckades med när vårt kök var nytt var att slå av en flisa på induktionshällens sida ... ! (Tur att det var jag, hade det varit min man hade jag strypt honom ) Så ett tips är att ta en häll med stålkant. Eller någon annan kant - i alla fall inte rå glasskiva.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!