• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Bättre med skräp som GÅR att ta bort (även om det är svårt) än med splittrad glasskiva ... Tycker jag!

  • fru AM

    Telis: menar du att du måste gå med en obehandlad halsfluss? Eller får du någon form av behandling även om det inte är penicillin? JAg har fått lära mig att halsfluss är farligt (fast det kan ju vara en skröna som det där med kramp om man badar efter maten)

  • fru AM

    Hej alla!

    Vad bra Telis att du ska gå till doktorn och förmodligen få penicillin. Halsfluss är inte att leka med (vad var det jag sa )

    Kul med lite barnvagnsprat - det var ett tag sedan - den där Babyjogger med barnen på längden verkar ju fiffig! Men varför kan de inte montera sittdelarna mittemot varandra så att barnen kan titta på varann? 

    Vår BT-vagn är bra - otroligt lättkörd osv - men jag tycker ett mindre barn sitter ganska dåligt (tillbakalutad - i den. Finns inget riktigt upprätt läge. Det kanske det inte finns i UJ heller förresten, vad vet jag. De delade sufletterna på BT är kanon  och varukorgen rymmer en hel del även om den är ganska svår att packa i och ur. 
    Jag tycker dubbelkorg för tvillingar (som  Tinga föreslår för UJ) låter så himla gulligt - så får de ligga bredvid varandra som de är vana vid. Läste en artikel om de kungliga danska tvillingarna och där sades det att den lilla tvillingbrorsan kryper tätt intill sin tvillingsyster när de ligger i spjälsängen ... Naaaawh!  

  • fru AM

    Efter att ha kollat den där smalingssidan för tvillingvagnar så tyckte jag Phil & Teds e3 Twin verkade himla bra - någon som vet något om den?

  • fru AM

    Tur att vi inte har ngn tvättstuga ... hur skulle det gå att samsas med mr Y?

  • fru AM

    Pillervågen för Telis! Nu blir du frisk i ett nafs ska du se!

    Oh nej nu har Hektor fått tag i lasersvärdet som jag hade gömt ... Det är en meter långt och lite hårdhänt mot såväl inredning som människor ...

  • fru AM

    Mugglan: men den där bloggen tog ju inte upp Phil&Teds e3 twin-vagn ju
    I den verkar det som om man har mjukliftar och de är ju inte svåra att koppla bort. Men nu ska jag inte tjata om det mer.

    Vår tvättmaskin kunde inte lagas idag tyvärr det var någon reservdel som saknades givetvis. Det hade gått hål på en slang (!) vilket fick maskinen att stoppa pga översvämningsspärr ...  Får se om jag får den hel till helgen. Kan ju alltid stoppa in nerkissade pyjamasar i Yasuragis brevlåda med en lapp "vill du vara snäll och tvätta, stryka och vika dessa, jag hämtar under efftermiddagen". Vad tror ni?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!