• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Muggles: är du säker på att du mätt på precis samma sätt hela tiden? Vad jag menar med det är ar att den kanske har vuxit normalt mycket under två veckors tid då du inte trott att den vuxit alls. Viss SKA väl magen växa lite hela tiden ?

    Varför blir det mycket fostervatten när tvillingar har TTTS förresten - det har jag inte hajat riktigt? 

    Det såg ju fint ut igår Mugglan! Kan inte omkretsen dessutom bero på barnens läge i magen? KRAM!

    Smint: tackar som frågar - Hektor mår likadant forfarande. Halvrisig med halvhög feber. Hostar mer och mer Definitivt sjuk.  

  • fru AM

    (Det jag gillade med den där barnvagnsguiden var att man snabbt fick se alla olika märken som finns - sedan kunde man ju lätt googla fram mer om dem man var intresserad av.)

  • fru AM

    Mugglan: Phil & Teds ska enligt min googling vara 73 bred.

    Lycka till hos BM imorgon! Kram! 

  • fru AM

    Sweet: förstår PRECIS hur det känns OCH det kommer gå bra.
    Hon behöver bara vänja sig vid tanken att rutinen rubbas och någon annan hämtar. Att påstå hon skulle hålla på med "blackmailing" är ju att tillskriva ett ändå litet barn en intrigerande förmåga som hon nog inte har (än ) Hon blev ledsen bara - och då blev mamman ledsen. KRAM!
     

  • fru AM
    fru AM skrev 2011-01-25 20:15:05 följande:
    Tinga: du frågade för ca femtio sidor sedan efter knoppar till killarna. Har du varit i en vanlig järnaffär? Våra häromkring har i alla fall riktigt bra sortiment av lite roliga krokar. Annars finns några sajter här:

    www.missjuniversum.se/se/grp/klockor-krokar-k...

    www.exmez.se/start5.html

    www.barnparadiset.se/category.php?id_category...
    Tinga igen - glömde naturligtvis en av de bättre länkarna: http://www.inreda.com/products_find.asp?cID=84
  • fru AM

    Kapellösa: det låter ju lite som om du är gravid - lukt- & smaksinnet kan ju ändras fort ... Två veckor efter BIM kände jag definitivt de första symptomen: ändrad lukt och smak, trött, frusen , bl a ...

    Jag läste in mig på dig nyss genom att klicka på Visa endast under din avatar ... Är det bebis på G så blir det kanske till att köpa ny brudklänning ...? Förmodar att en bebis inte är helt otänkbar med tanke på preventivvariant och halvplanerat bröllop? Grattis i så fall! Köp ett test - digitalt. Så vet du sedan. Kan fimpa och ni kan börja förbereda. Det blir bra! Kram!

  • fru AM

    Just det Start sept: grattis till bra VUL!!!

  • fru AM

    Oupsie: det börjar närma sig Daisy-dags! Spännande med ev igångsättning! Det har vi väl inte haft så mång ai tråden eller har jag glömt?

    Eftersom jag aldrig lyckats pricka rätt  så kan jag ju säga ett datum och en tid, så vet du när hon INTE kommer födas i alla fall: onsdag 2 februari klockan 9.15

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!