• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Hattis skrev 2011-03-30 22:05:41 följande:

    Fossing - låter inget vidare!

    Jag funderar allvarligt på att hålla mig till grape tonic och citrondrycker framöver.


    Grape Tonic - min enda craving!
  • muggles
    Hattis skrev 2011-03-30 22:31:12 följande:
    Alkoholfri öl - Clausthaler är faktiskt fantastiskt god och det finns egentligen ingen anledning att någonsin dricka ngt annat (förutom att den är dyrare än vanlig starköl), men jag är ingen större öldrickare. Calsbergs, nja, jag håller inte med.
    Näe nu håller jag inte alls med! Alkohol är ändå en bra smakbärare. Men alkofri öl duger när man är gravvo.
  • muggles

    BS: ja det är fantastiskt. Alla vi möter inom vården är fascinerade över hur bra operationen verkar ha gått, så det verkar ovanligt. Vi har haft sådan tur!!! Tyvärr hittade jag en historia på FL (man ska ju inte googla!) om en mamma som gjort operationen vilken gick bra och hon gick till v34 när värkar satte igång. När hon kom in till förlossningen upptäcktes det att den ena tvillingen dött i magen och den andra föddes men dog en månad senare i PSD. Huga! Varför hittade jag den historien?!

    Usch jag hade en helvetesnatt, så jäkla ont i fogarna. Kunde inte hitta ngn skön ställning, vände och vred mig och vid varje vändning skär man tänder för det gör så förbaskat ont i framfogen. Det är såklart värt det, att de stannar i magen, men är som ett vrak idag. Tur man inte behöver jobba!

  • muggles

    BS: man får vara på neo hur mkt som helst på dagarna men inte sova där (finns ingen sovplats för föräldrar). Vi kommer att vara där fulltid på dagarna båda två. Dels vill vi vara delaktiga och dels finns det ju en bebis var att hålla i (kängurumetoden). Tror inte maken skulle kunna klara av att jobba i den situationen, det kan ju hända lite dramatiska grejer innan de blir stabila. Moa får dagis fulltid medan syskonen är på neo + en månad efter att de kommit hem. Sedan kan man söka dispens för att få ha henne 20-30h/vecka på dagis pga tvillingar (här i V.Götaland gäller annars 15h/vecka när man är föräldraledig).

  • muggles

    Ore: hur stor var lillkillen när han föddes?

    Jag fick ett litet klipp och det är jag tacksam för. Det krävde 2-3 stygn och jag läkte jättefint, hade aldrig ont av det, inte ens de första dagarna.

  • muggles

    Nenne: vad mysigt det låter att skratta ihop!

  • muggles
    nennesjuttioåtta skrev 2011-03-31 21:52:59 följande:
    Idag kom vi på vad som ger mest fart framåt på Pricken när han kryper. Är det mamma? Nä. Är det en gul virkad hund? Njä, men det gick åtminstone framåt (bara mamma cirklade han runt runt på stället)... En liten flaska D-droppar? Wroom! Rakt framåt utan att nudda marken (nästan). Vem kunde ana?
    I vårt fall var det en mobil som lockade

    Nenne: själv undviker jag att köpa kläder som behöver strykas. Annars får jag god hjälp av maken (på de få saker jag har som behöver strykas), han är mkt grymmare på att stryka än mig (så gengäldar jag med att sy i knappar mm som han inte kan).
  • muggles
    Hattis skrev 2011-04-01 03:20:08 följande:
    Mugglan - Fy sjutton vad jobbigt det låter, hoppas att denna natt blev bättre! Och vad har vi sagt om FL???!!!
    Ja jag vet. Men jag sökte efter tjejen som var i Huddinge samtidigt med mig (och hittade henne, de hade döpt sina pojkar som dog till Max och Mio ) och då trillade jag in på den andra berättelsen.

    Annars höll sig fogarna i schack i natt. Man får trösta sig med att det inte brukar vara två dåliga nätter i rad...

    Parnassia: härligt att det gått framåt på sovfronten!

    Ore: jag har sett flera jobb till dig - dock här på västkusten...

    Regnet är åtminstone bra för våren!
  • muggles
    Fossing77 skrev 2011-04-01 09:49:45 följande:
    smint - tackar! jag är mest spänd på om jag ens kommer ut... hihi! har en inbyggd ursäktsfunktion som lätt gör att jag hittar nåt annat att prioritera ;)
    Tänk vad gött det kommer att kännas efteråt när du sprungit!!!
  • muggles

    Heeeej Vänner, det var inte igår du var inne i tråden!

    Idag är det FREEEEEEEEEEDAAAAAAAAAAAAAAAAAG igen!!!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!